מישהו יודע מה עם הילה אוריאל??

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/12/2010 | 15:07 | מאת: אורלי

אני לא מבינה מה קורה פה הבחורה ניהלה תפורום הזה אני לא יודעת כמה שנים ופתאום עזבה ומאז לא שומעים ממנה אני מאוד דואגת לה משום שאני מכירה את המחלה מקרוב ואני יודעת שגם אחרי שנים שאת בריאה את יכולה לשוב ולחלות וזה שהיא לא מדברת ומעדכנת זה לדעתי קצת מדאיג אורלי אני בטוחה שלך יש דרכים לצור קשר עמה אנא ממך עדכני אותנו, רק לדעת שהיא בסדר הבחורה המדהימה הזו מקווה מאוד שלא שכחו מה שהיא עשתה כאן למען נשים וגברים כל כך רבים

10/12/2010 | 23:50 | מאת:

יקירתי אני מסכימה איתך שהילה אוריאל קודמתי בתפקיד היתה מדהימה ועזרה המון והיא תבורך לנצח על פועלה ועזרתה להמון אנשים אך הילה בחרה להתנתק מסיבותיה היא מן הפורום וצריך לכבד את העניין במלוא מובן המילה. הבנתי שהיא היתה בדרך להחלים והחליטה להתנתק לגמרי מהנושא כדי לעשות קאט מוחלט, כך לפחות אני הבנתי, אינני יודעת בוודאות אם זה נכון. תפילתי לה ותקוותי שהכל בסדר ואכן היא יצאה מן המחלה. אני יודעת מניסיוני האישי כשהבנות יוצאות מן המחלה הן רוצות כמה שיותר להתרחק ממנו ומן האנשים שיש להם קירבה לנושא כלומר מבנות חולות, כך לפחות היה עם בתי, וייתכן שזו גם החלטתה של הילה וצריך לכבדה על כך.אני באמת מקווה שהכל בסדר איתה ושאם היא קוראת מפעם לפעם בפורום שתדע שבנות מתגעגעות אליה ורוצות לדעת מה קורה עימה בימים אלו.

12/12/2010 | 15:07 | מאת: אורלי

אתלא יכולה לשאול אותה במייל או טלפון ? רק שתשמיע קול חיים