הקאות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/06/2014 | 22:44 | מאת: אור

אני בת 37 אמא לשלושה. תמיד הייתי שמנמנה מגיל 16 התחלתי להקיא, וכשהיו מקרים שלא הצלחתי הייתי דוחפת מברשות שיניים, בולעת שמפו וכו'. עד היום כשאני ברגעי משבר מתח ודיכאון אני במכוון אוכלת כל מה ש"אסור". ואח"כ דוחפת מקלות ומקיאה עד כאב ודם. ואח"כ אני מרגישה הקלה. אני הייתי בטיפולים אבל התביישתי לדבר על הנושא הזה. אני יודעת שיש קשר בין הילדות לחויות שחוויתי בעבר. כרגע אין ביכולתי לממן טיפולים. מפחדת כל הזמן להשמין, אבל ברגעי לחץ וחרדה האוכל מרגיע אותי. אני לא יודעת מה לעשות?

12/07/2014 | 00:27 | מאת:

אור יקרה אין לי ספק שאחרי כל כך הרבה שנים את חייבת אבל ממש חייבת טיפול מקצועי כי לבד לא תצאי משם. את חייבת לפתור את הבעיות והפחדים שמהם את בורחת את חייבת לפתור את מה שאת לא רוצה להתמודד עימו. רק ברגע שתקבלי עזרה מקצועית והבעיות יפתרו תוכלי באמת לרפא את עצמך ולצאת משם אין לי פתרון יעיל יותר. צר לי