אין לי תאבון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/03/2014 | 20:43 | מאת: ~חסויה~

לאחרונה אין לי תאבון. אני חושבת שזה בגלל שאני בדיכאון אבל אני לא בטוחה ב100 אחוז שזה באמת זה. אני מאוד רזה יחסית לגילי, אני שוקלת 35 ואני עוד מעט בת 13 ואני גבוהה. אני מפחדת שאני אהיה אנורקסית או שאני אמות מחוסר אכילה בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות

07/04/2014 | 21:19 | מאת:

לפי התאור שלך את בדיכאון וחייבת לקבל עזרה. הדיכאון יכול לבוא גם כתוצאה מאי אכילה כל מערכות הגוף משתבשות וכן ההורמונים וכמובן שהרבה פעמים נכנסים לדיכאון. את חייבת לקבל עזרה מקצועית. פני למישהו בוגר שאת יכולה לפנות אליו ובוטחת בו שיעזור לך או אפילו בקשי עזרה מחברה טובה.