בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

18/11/2015 | 11:19 | מאת: הילה

שלום לפני חמש שנים הורדתי 40 קילו בכוחות עצמי ומאז חליתי בבלומיה נורבוזה קשה הייתי מועמדת לאישפוז ואז הריתי ילדתי את בני הראשון העלתי את כל המשקל חזרה והייתי בטוחה שהמחלה הארורה הזו איננה עוד... מזה חודש כבר שחזרתי להקיא כמעט כל דבר בולמוסים ריגשיים נוראיים כיום אני בת 29 ולא יודעת איך ממשיכים מפה איך המחלה הזו חזרה שוב לתקוף אותיי! מהו הטיפול התרופתי הכי טוב למצבי לפני שנים לקחתי מלא כדורים אבל עכשיו לא יודעת מה הכי טובים ספציפית לבולימיה נורבוזה ,אשמח להכוונה תודה

21/11/2015 | 20:56 | מאת:

שלום ההמלצה היא ללכת לפסיכיאטר מומחה להפרעות אכילה על מנת שיאזן אותך יתכן תרופות ,טיפול התנהגותי קוגנטיבי ,או שילוב של שנהם