אנה הולכת וחוזרת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/04/2014 | 01:10 | מאת: אני

אני בת 15 וחצי, כיתה י . תמיד הייתי ילדה רזה אבל בכיתה ז עברתי בית ספר שם רוב חברותיי היו שמנות מאוד ולכן הרשתי לעצמי יותר מדי.. העליתי במשקל לאט לאט והיום אמי שוקלת 68.5 בערך . חוויתי המון בחיי כמו אמא שמתחתנת פעם שלישית ועוד שינויים. בשנים האחרונות תמעד קראתי על אנורקסיות וקנאתי והערצתי אותן על היכולת לשלוט בעצמן. השנה הפסקתי לאכול. במשך שבוע הורדתי המון וכל כך התמכרתי , אמי שמה לב שאני חיוורת, חלשה, ורגישה מאוד ושאלה האם אני אוכלת מספיק. אני אוהבת אותה ולא רציתי שתדאג אז באותה ארוחת ערב אכלתי ואכלתי ... אחרי כמה שבועות שוב הפסקתי לאכול , אם כן הייתי אוכלת זה היה כדי שלא יחשדו וגם אז זה היה קצת. הייתי מסתכלת על תמונות וקוראת על אנורקסיה כדי לקחת עצות איך לרזות עוד ועוד. זה מעגל שהלך ובא כל הזמן- אוכלת, מפסיקה. ואז שוב. ושוב. ושוב. נכון לא הגעתי לתת משקל כי לקחתי את עצמי בידיים אבל להגיד שאנה לא באה אליי מדי פעם ולוחשת מילים מתוקות ויקרות ? להגיד שלא ניסיתי להכיר את מיה אבל לא ממש התחברנו..? שקלתי 71.3-73.0 ועכשיו הייתי חולה וירדתי ל68 אבל אני מפחדת שאנה תחזור. מה לעשות ??

02/05/2014 | 19:57 | מאת:

אנה ומיה הם לא חברות הן האוייבות הכי גדולות שיש לך. תתרחקי מהם אם את יכולה וכמה שיותר מהר כי אם לא הם יהרסו כל חלקה טובה יהרסו את חייך אם הם לא כבר הרוסים. מה חשבת לעצמך שהחיים זה רולטה רוסית? את חושבת ונהנית לחיות ככה? לבזבז כל כך הרבה שעות ואנרגיות על המיה המטופשת הזו. די בבקשה עצרי את זה טפלי בעצמך מגיע לך את הטוב ביותר. מספיק לברוח מדברים הגיע זמן להתמודד. לכי לטיפול. בקשי עזרה כל החיים היפים עוד לפנייך.