הבלוג שלי להתמודדות עם הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/06/2014 | 01:46 | מאת: טל

שלום לכולם, קוראים לי טל ואני סבלתי כ-7 שנים מהפרעות אכילה, כבר שנתיים וחצי שאני מחוץ לתקופה הזו. פתחתי בלוג שמיועד לתמיכה בבנות הסובלות מהפרעות אכילה. אני לא מתיימרת להיות פסיכולוגית ולכן לא אציג או אתן תכנים שמעבר ליכולת שלי ועלולים לפגוע או להוות נזק. הבלוג נועד לתמיכה והתפרקות בלבד. אשמח אם תבקרו בו http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=848716 אני באמת מאמינה שבעזרת הרבה כוח רצון, משמעת עצמית, תמיכה ואמונה ניתן לצאת מהפרעות אכילה!

12/07/2014 | 00:34 | מאת:

טל יקרה אני מורידה בפנייך את הכובע. כל הכבוד שיצאת משם ואני חושבת שיש לך הרבה מה לתרום מנסיונך האישי למי שנמצא שם כי אין חכם כבעל ניסיון.