האם אני לא במצב חריג ?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

06/08/2014 | 09:35 | מאת: יוליה

שלום כולם מסביבי כולל הרופאים אומרים ליש אני רזה וצריכה לאכול.. אף אחד לא מאשפז אותי.. אולי המקרה שלי לא חמור בכדי לקבל עזרה ? אני שוקלת 42 והגובה שלי הוא 168.5 האם אני צריכה אישפוז אע שבאמת המקרה שלי לא חריג ? כולם פשוט מתעלמים ממני ואני מרגישה שאני צריכה עזרה .

06/08/2014 | 23:34 | מאת:

שלום יוליה, כפי שאת ודאי יודעת את בתת משקל משמעותי וצריכה התייחסות טיפולית דחופה. לא ברור לי מדוע את לא מאושפזת כי לא פרטת. יכול להיות שלא מספיק רגישים בסביבתך. אני מתרשם שאת מחכה שמישהו יראה את מצבך ויפעל בעניין. אני מאד מבין את המשאלה שאחרים יראו ויעשו אך לא הייתי סומך על כך. במידה ואת זקוקה לעזרה אנא פני לעזרה. יש מרכזים טיפוליים בכל הארץ שמסייעים. בהצלחה, רן