מבקשת המלצה לטיפול באנורקסיה, עדיפות לטיפול בגברים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

20/11/2014 | 08:44 | מאת: ענת

אשמח לשמוע על כל טיפול/מטפל שמצאתם יעיל. בנוסף מאוד אשמח לשמוע על טיפול/מסגרת המיועד צפציפית לגברים.

26/11/2014 | 19:42 | מאת:

ענת שלום רב, טיפול באנורקסיה הוא טיפול משולב רפואי, דיאטטי ונפשי. בדרך כלל הטיפול המיטבי הוא במרכז בין תחומי שבו המטפלים הם מומחים לטיפול בהפרעות אכילה. כאשר האנורקסיה היא מתקדמת ויש תת משקל גדול וסירוב לאכול ולעלות במשקל יש לשקול אישפוז במחלקה להפרעות אכילה. אני מציעה לך לפנות למרכז להפרעות אכילה על מנת להתייעץ עם אנשי מקצוע לגבי הטיפול הנכון והמיטבי. בברכה ד"ר שרון עירון שגב