נואשת מהמלחמה היום יומית.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/09/2014 | 11:56 | מאת: יהודית באומן

כן שוב אמא יהודית נואשת וכואבת וממוטטת על החוסר אונים הבדידות הריחוק הלבד שלי עם קארין היא במצב מאד קשה לא רוצה שום כלום לאחר הבאת צו בית המשפט לא אישפזו אותה בכפיה לא בתל השומר לא באף מקום זה או אחר חזרתי איתה הביתה היא בורחת מכל אפשרות מציאותית גם בית חולים איכילוב התעייף מלשכנע כמה זה חשוב העליה במשקל אני חולה אונקולוגית מרוסקת לגמרי לי יותר חשוב קארין מאשר חיי שלי 24 ש ביממה מטפלת בה מבשלת עוקבת ונשארת היא לא רוצה אנשים לא מבקרים לא אורחים המטריקס הזה השלה אותה בית בהרצליה שעל שהות שם והם מצליחים ממש לעזור זה עולה המון כסף כאמור אני חייה מנכות היא גם וזה לא מספיק לסיים את השבוע אני נואשת לגמרי אוייש כמה מחלה זו היא הקשה ביותר הן מבחינה גופנית פיזית והכי נפשית הנפש שמובילה למוות בסופו של דבר מי יתן ויהיה נס וקארין שלי תחייה תתגבר תרצה תשתף פעולה יש גם בהולנד בית חולים אבל גם לזה אין לי אפשרות כלכלית סבירה כדי לשים רגלי על מטוס . שלא תדעו צער שנה טובה.

28/09/2014 | 09:15 | מאת:

יהודית יקרה, צר לי על הייסורים שאת עוברת ושאת נאלצת להתמודד עם כ"כ הרבה דברים קשים. מכיוון שביתך לא מוכנה להיות בטיפול את בעצם חסרת אונים. לפעמים הדבר היחיד שנותר לעשות הוא להכיר בכך שאנו חסרי אונים ולהמתין. ייתכן שביתך תתעשת ותחליט לפנות לטיפול בסופו של דבר כשהסבל שלה יהיה בלתי נסבל. לא כתבת אם יש אבא ואחים/אחיות בתמונה. ייתכן שהם יוכלו לסייע. רן