הקאות וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/05/2014 | 15:38 | מאת: קרן

שלום אמא שלי ירדה בחודשיים האחרונים מעל 15 ק"ג ללא דיאטה מיוחדת. מידי יומיים שלושה היא מקיאה בפתאומיות ללא תופעות של כאבי בטן ובחילות. בדרך כלל זה קורה סמוך לארוחה , ללא שליטה הכל עולה והיא מקיאה. אנחנו מאוד מודאגים. איזה בדיקות עליה לבצע ?

26/05/2014 | 17:46 | מאת:

אכן אמא בבעייה ואני לא יכולה לקבוע ולא מוסמכת לקבוע האם זו בעייה בריאותית או הפרעת אכילה. שימו לב האם יש שינויים משמעותיים בהרגלי האכילה שלה, מתי היא מקיאה, האם היא לא אוכלת בכלל או עושה בולמוסים של אכילה והכי חשוב אני מציעה שתייעצו לה ללכת לבדיקות רפואיות כי לא סתם אדם יורד 15 קילו ומקיא. לכו אל תזניחו שלא יהיה נזק בלתי הפיך