תת משקל ועצבות או דיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/06/2014 | 13:43 | מאת: טליה

שלום,אני בת 19 וחצי ושוקלת 44-45 על 1.61. רציתי לדעת האם תת משקל (ולעיתים צמצום באכילה) יכול לגרום לדיכאון ולעצבות גם אם אני אוכלת פחמימות,שומנים וחלבונים?

12/07/2014 | 00:29 | מאת:

אין ספק שיש קשר בין תת תזונה תת משקל ועצבות או דיכאון ברגע שהגוף בחוסר מופר האיזון שלו וכל המערכות מתחילות להשתגע ולא לתפקד ואחד הסימנים של הפרת האיזון זה עצבות ודיכאון. את חייבת לפנות לעזרה.אם את יודעת שאת בתת משקל עשי משהו עם עצמך או שאת רוצה לגמור רע.