תרופה כדורים לבולמוסי אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/01/2016 | 13:48 | מאת: עדי

היי, אני סובלת שנים מבולמוסים ללא הקאות (לא בולמיה) התקפי אכילה שנמשכים כמה שבועות ואני יכולה לעלות 10קילו בחודש כזה של אכילה... יש היום כדורים שיכולים לעזור לי ולמנוע את ההתקפים? אשמח לעצות. תודה

24/01/2016 | 03:20 | מאת: אמה

האמת ששמעתי על כדורים שנותנים לבולמוסים.. טופמקס זה נקרא,נורא חשוב לי גם כן הדעה של המנהלים פה.. זה לא פסיכולוגי רק?

31/01/2016 | 22:42 | מאת:

הטיפול בהפרעת אכילה מסוג הזה הוא שילוב של טיפול תרופתי ,טיפול רגשי/ התנהגותי קוגנטיבי(CBT ) לכן צריך צוות רב מקצועי שכולל פסיכיאטר פסיכולוג ודיאטנית . טיפול תרופתי כפי שנאמר לא יכול לעזור לבד ואם ההתקפים נמשים בלי סוף ונעשה ניסיו המבולטורי לטיפול ולא הצליח לפעמים יש צורך באשפוז