פורום ניתוחי חזה ומתיחת בטן

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות.
הפורום עוסק בכירורגיה פלסטית ואסתטית בדגש על ניתוחי חזה ומתיחת בטן - מטרות וציפיות מניתוח, טכניקות שונות, התאמה אישית לניתוח, סימטריה ופרופורציות בהתאם. הפורום דן בנושאים הבאים: עיצוב הגוף, מתיחת בטן, שאיבת שומן, המסת שומן, עיצוב הגוף לאחר לידה והרזיה, ניתוחי פנים, ניתוח אף, מתיחת עפעפיים, הצמדת אוזניים, המסת שומן בצוואר, ניתוחי חזה, הגדלת חזה, הרמת חזה, הקטנת חזה, הקטנת חזה לגבר ועוד. .
131 הודעות
122 תשובות מומחה
04/05/2015 | 13:16 | מאת: יערה

שלום רב, אני בת 26 ולפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להגדלת חזה (380cc). במהלך השבוע האחרון אני סובלת מלחצים בחזה וכאבים כפי שהיו בימים שלאחרי הניתוח. תחושת מחנק וקשיים בנשימה, כאבים בחזה עצמו והרגשת השתלים - דברים שלא קרו מאז הניתוח. הכאבים לעיתים גם באזור הצלעות וממש מזכירים את כאבי ההחלמה מהניתוח, רק שאני כמעט שנתיים אחריו ולא ברור מדוע הם מופיעים כעת?

04/05/2015 | 09:12 | מאת: אישה

שלום רב אני בת 38 סובלת מלחץ דם ומטופלת בכדורים. בשנה האחרונה ירדתי 20 קילו. גובה 1.60 משקל 75 יש לי בבטן התחתונה שומן ועודפי עור ממש כמו סינר. שאלתי היא האם ניתן לבצע ניתוח מתיחת בטן עם טיפול של כדורים ללחץ דם? והאם ניתן לקבל ערכי מחיר של ניתוח כזה. אודה מאוד לתשובתך

03/05/2015 | 03:32 | מאת: הדר

שלום אני בת 18 ואני רוצה לעשות הגדלת חזה. אני מידה a80 בחזייה ואני לא ממש מבינהבכל זה, רציתי לשאול אם זה אפשרי והאם יש סיכון כלשהו בהגדלה לפני לידות( בעתיד)? והאם החזה לאחר התופעות לוואי של ההגדלה יהיה יותר רגיל או פחות רגיש למגע ? תודה

שלום, אני בת 33 לאחר 3 לידות ו3 הנקות ולכן החזה נפול והתרוקן . לפני הלידה השנייה היה לי חזה גדול מאוד ומלא וכעת החזה ירד משמעותית , והתרוקן. מאוד מעוניינת לבצע הרמה אך חוששת מהכאבים ומזמן החלמה. מהו זמן ההחלמה ע"מ לחזור לפעילות רגילה ללא כאבים . מתלבטת שכן יש לי תינוקת בת חצי שנה

21/04/2015 | 22:05 | מאת: שלום ד"ר הייתי אצלך במרפאה גבי הגד

שלום ד"ר הייתי אצלך במרפאה לגבי הגדלה והרמה פנימית שמאוד רציתי לעשות אצלך והסברת לי שזה לא ניתוח שמתאים לי מפני שרקמת השד שלי מלאה והחזה לא מרוקן והצעת לי לעשות הרמה חיצונית, אך זה ניתוח שאני יודעת בטוח שאני לא יעשה בגלל ההשלכות הצלקות ועוד... אך בכל זאת אני רוצה למלא אותו בחלק העליון זה אפילו יותר חשוב מההרמה עצמה ,אך אמרת לי שניתוח הגדלה גם עם שתל אנטומי לא יעשה את העבודה מה אתה ממליץ לי לעשות ד"ר?? יש אופציה אחרת?בבקשה מחכה לתשובה ממך...

20/04/2015 | 16:51 | מאת: גוליה

אני בת60 .גובה 162 60 קג. נראית רזה עד בינוני אבל מרגישה לא נוח. יש לי בטן נפולה עם כפלי שומן בבטן וליד המפסעות. אני לא יכולה להסתכל על עצמי. מתקשה להגיע בכפיפה לבהונות. ומתביישת ללכת עם ביקיני. כל החיים הייתי רזה ונראיתי רזה מאד. . גובה 166 מקסימום 50 קג. גם התכווצתי וגם שמנתי. אני לא אוכלת הרבה ואוכלת דברים בריאים .אבל כ 5 שנים הפסקתי לעשות ספורט . בעבר 3 לידות עם בטן ענקית. אני בריאה. מה יכול לפתור את זה? האם הפתרון מסוכן ובמה זה כרוך? אודה על תשובתכם.

היי, רזיתי בשנתיים האחרונות 25 קילו. אני מתכננת לרדת עוד 5-10 קילו. הייתי בפגישת ייעוץ לגבי ניתוח הקטנה והרמת חזה וציינתי בפני המנתח שטרם סיימתי עם תהליך ההרזיה ואני מעוניינת לרדת עוד 5-10 קג' הוא אמר שזה לא משמעותי לניתוח ולא אמור לגרום לי לדחות אותו (חשוב לציין שהגוף שלי "מעוצב" - זה לא שיש לי עודפי שומן שקשה להבין את צורתו, יש שיאמרו שאיני צריכה לרדת עוד במשקל). קצת מוזר לי... אמנם לא מדובר על משקל גדול אבל עדיין, זה לא ישפיע על תוצאות הניתוח? הקילוגרמים שירדו לאחר הניתוח לא יכולים "לרוקן" מעט את החזה ולשנות את צורתו?.... בנוסף, לא כדאי להגיע כשהמנתח מקבל אינדיקציה מדויקת יותר של פרופורציות הגוף שלי? האם התגובה של המנתח מעידה על חוסר מקצועיות/אחריות ואמורה להדליק אצלי נורה אדומה? אשמח לחוות דעתך! תודה!

ירידה נוספת של 10 קילו יכולה בהחלט להשפיע על תוצאת הניתוח. 4-5 ק"ג זה כבר פחות משמעותי. בכל מקרה מומלץ להגיע ולבצע ניתוח כשאת קרובה למשקל היעד הרצוי שלך והכי חשוב אחרי הניתוח לא לרזות בצורה דרסטית ומהירה. אם תמשיכי לרדת אחרי הניתוח במתינות ובאיטיות תוצאת הניתוח לא תפגע לרעה. בהצלחה, ד"ר חי

25/03/2015 | 22:41 | מאת: מעיין

היי אני כחודשיים לאחר מתיחה היקפית עדיין הבטן נפוחה מאוד מתי רואים תוצאה?

לקריאה נוספת והעמקה

יכולות להיות סיבות רבות לכך: בצקת, הצטברות נוזלים, עודפי שומן שאריתיים, רפיון שרירי הבטן ועוד. כעקרון בשלב זה כבר אמורים לראות תוצאה די נאה אם כי תתכן נפיחות בדרגה כזו או אחרת. פני למנתח שלך לבדיקה.

27/04/2015 | 20:59 | מאת: מעיין

בהמשך לתשובתך... המנתח שלי אומר שלוקח חצי שנה לנפיחות לרדת האם זה נכון? אין לי בצקת אבל יש נפיחות בבטן תחתונה ומעל הטבור

24/03/2015 | 10:22 | מאת: אורית

אני בת 25 רווקה . החזה שלי כמו שק ומאד לא נעים לי עם הצורה אני חושבת שצריך הקטנה והרמה . האם אפשר לקבל אינפורמציה מה עושים במקרה כמו שלי ? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

הי אורית, קודם כל חשוב שתדעי שאפשר מאד לעזור לך. זהו אחד הניתוחים בהם דרגת השינוי ושביעות הרצון היא מהגבוהות ביותר. כדאי שתפני לקבלת מידע אישי נוסף עבורך בטלפון 1-700-70-60-85 בהצלחה, ד"ר חי

לפני מספר שנים עשיתי הגדלת חזה, לא הגדלה משמעותית ועם השתלים האיכותיים ביותר. בחלק התחתון של השד ממש אפשר להרגיש את השתל, אפילו בנגיעה העדינה ביותר. האם ניתן לעשות משהו כדי ליצור תחושה טבעית?

לקריאה נוספת והעמקה

כן, יש מספר כלים להתמודד עם התופעה שתיארת: החלפה לשתל בעל ג'ל צמיג יותר, בעל רמת מילוי גבוהה יותר, אם השתל מעל השריר אפשר להכניס אותו לכיס תת שרירי, אפשר להשתיל שומן בקוטב התחתון ואפשר לעבות את הרקמה בעזרת יריעת עור מלאכותי. למידע נוסף פני לעוזרת האישית שלי אפריל או למנהלת המרפאה סיגל. 1-700-70-60-85

22/03/2015 | 00:11 | מאת: גלית

שלום, אני לפני ניתוח מתיחה ושאיבה בטן והרמה חזה, הפסקתי לעשן מקופסה(2-3) סיגריות ליום, אני רואה את עצמי עולה במשקל ( 4-5) קילו, מה עושים? העליה תרד לאחר הניתוח?

בוודאי, העליה הקלה הזו במשקל זניחה וממילא תוכלי לרדת אחר כך במשקל כשתחזרי לפעילות מלאה אחרי ההחלמה מהניתוח. החוכמה היא לא לעלות במשקל אחרי הניתוח. ככל שתשתדלי אחרי הניתוח לשמור על תזונה נכונה ופעילות גופנית התוצאה שלך תשתפר ותשתבח ותוכלי ליהנות ממנה שנים ארוכות.

21/03/2015 | 14:31 | מאת: מירב

שלום אני בת 40 גובה 172 שוקלת 55 קג לאחר הלידה חפני כעשור הבטן מעט רפויה כמו שק שנוצר מרוקן כל מאמצי חדר כושר מאמן אישי פילאטיס לא פתרו את הבטן הרפויה אשר מציקה לי מאוד למרות היותי רזה האם אני נחשבת למועמדת פוטנציאלית למתיחת בטן? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט כן, יש לי מספר לא קטן של נשים שנותחו עם דוגמאות שתוכלי לראות בפגישת הייעוץ. פילאטיס עובד על השרירים והחיטוב וזה מעולה, אבל למתוח את העור זה רק בניתוח... ממליץ שתתקשרי לעוזרת האישית שלי שתשמח למסור לך פרטים נוספים בטלפון. 054-6773805 אפריל

20/03/2015 | 09:15 | מאת: סאלי

הי בוקר טוב מאוד מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה וכמובן עם שתלים שלא צריך להוציא אשמח לשמוע מה יש לך לומר בעניין אני בת 39 פלוס 2 לא מתכוונת להביא עוד ילדים שיהיו בריאים

לקריאה נוספת והעמקה

סאלי שלום, את השתלים לא בהכרח צריך להוציא כל עוד הכל בסדר איתם. אבל כל אישה שיש לה שתלים בחזה צריכה לדעת שיש לה עוד משהו בגוף שיכול "להתקלקל", "להתבלות", להזדקן" וכד'. כך שעליה לדאוג לעקוב אחריו ולוודא שהכל בסדר עם השתלים. ורק במידה שבעיה כלשהי מתפתחת אז צריך לטפל בכך ובחלק מהמקרים הפתרון הוא ניתוח נוסף.

היי לכולם, ראשית, בנות שעברו מתיחת בטן, הרמה והגלת חזה אשמח אם תצרו איתי קשר כדי שאוכל לשאול שאלות..במייל liat1356@walla.com שנית ד"ר חי, האם אתה מקבל בחיפה גם? והאם פגישת יעוץ איתך היא בתשלום?

לקריאה נוספת והעמקה

ליאת שלום, אינני מקבל בחיפה, המרפאה שלי במגדלי עזריאלי תל אביב. פגישת ייעוץ לניתוח איננה כרוכה בתשלום. את מוזמנת לקבוע תור בטלפון 1-700-70-60-85

19/03/2015 | 08:09 | מאת: בלה

הי אני אחרי קיסרי שני, כרגע אחרי ארבעה חודשים, יש לי מין כיס באזור הצלקת וחלק של הבטן נפול,האם אפשר למתוח את הבטן ללא ניתוח נוסף. עברתי לפני 10שנים הרמת חזה האם אפשר להרים אותם שוב? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

בלה שלום, ראשית אפשר בהחלט לטפל בבעיה שתיארת ולהשיג תוצאות נאות מאד, אך לא ניתן לעשות זאת ללא ניתוח. לגבי הרמת החזה שעברת לפני 10 שנים, אפשר בהחלט לשקול לבצע את הניתוח שוב ולבצע הרמה עם או בלי שתלים. תלוי בטכניקה הניתוחית בה השתמשו בניתוח הראשון. את מוזמנת לקבוע תור לייעוץ בטלפון 1-700-70-60-85 או להשאיר פרטים באתר: drhai.co.il

18/03/2015 | 21:51 | מאת: גילי

האם אפשר לעשות שאיבת שומן מחזה ולא ניתוח הקטנה ? מה המחיר של ניתוח אף?

לקריאה נוספת והעמקה

אפשר לשאוב שומן מהשדיים אבל זה לא הניתוח המועדף והמומלץ. הוא יכול לעזור להקטין את השדיים אך לאחר שאיבת שומן השדיים יהפכו ריקים, רפויים וצנוחים יותר. אם את רוצה להקטין את השדיים ולעצב אותם במראה זקוף נאה וסקסי הפתרון הוא ניתוח הקטנת חזה המשלב שאיבת שומן בצדי החזה במידת הצורך. ד"ר נועם חי 1-700-70-60-85

18/03/2015 | 19:51 | מאת: יעל

האם מתיחת בטן מעלימה סימני מתיחה?

לקריאה נוספת והעמקה

לא, סימני המתיחה אינם נעלמים אלא נמתחים כלפי מטה. אלו שנמצאים בעור אותו מסירים כמובן נעלמים אך אלו שמעל קו התפר לא נעלמים, יחד עם זאת כשהעור מתוח סימני המתיחה הופכים להיות פחות בולטים לעים מאשר במצב שבו העור רפוי.

18/03/2015 | 19:39 | מאת: ירדן

עברתי ניתוח קיסרי לפני 4 שנים ויש לי עדיין שאריות של העור העודף המגדילה של הבטן בעקבות ההריון בנוסף יש לי את החתך הזה של נפילת הבטן כמו אצל מנותחות קיסרית שאלתי היא האם ניתן למתוח את העור בחתך הצלקת של הקיסרי מבלי לעשות צלקת נוספת ? האם יש טיפול לסמני מתיחה על הבטן ? האם המתיחה תשפר את מראה הקרעים שבבטן ?

לקריאה נוספת והעמקה

ירדן שלום, אפשר בהחלט למתוח את העור של הבטן התחתונה וזו למעשה אחת הסיבות השכיחות ביותר לניתוח מתיחת בטן. לא ניתן להשתמש בחתך של הקיסרי אלא למתוח את העור בקו תפר חדש לרוב נמוך יותר וכמובן ארוך יותר. אין טיפול יעיל במיוחד לסימני המתיחה לצערי עדיין. המתיחה יכולה למתוח את העור ולשפר במידת מה את הקרעים בעור אך בוודאי לא להעלימם. מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה 1-700-70-60-85

18/03/2015 | 19:19 | מאת: ***

לפני כ- 20 שנה עברתי ניתוח להוצאת שחלה. הצלקת היא לאורך הבטן. הבטן מעוותת לחלוטין ויש " סינר" של בשר ועור מאד מכוערים. כל החלק מהמותנים נראה לא טוב עקב דיאטות רבות ולדברי פלסטיקאי שהייתי אצלו בעבר מדובר בהחלשות שרירי הבטן . שאלתי האם אפשר בניתוח אחד לתקן את כל החלק מתחת לחזה ועד למפשעה אני בת 62 ולא אשה רזה

התשובה העקרונית היא כן, אבל יש גורמים רבים שעלולים להוות מכשלה ועל כן עלי לראות אותך כדי לבחון את מידת התאמתך לניתוח. פגישת ייעוץ הינה ללא עלות ואני ממליץ שתקבעי אלי תור למרפאה 1-700-70-60-85

18/03/2015 | 18:29 | מאת: אור

כמה זמן לאחר הגדלת חזה מתחת לשריר ניתן לחזור לפעילות? כגון נהיגה, עבודה, עבודות בית קלות וכו?

לקריאה נוספת והעמקה

בדרך כלל בין שבוע ל-10 ימים.

18/03/2015 | 18:14 | מאת: הילה

לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח הקטנת חזה. הכל נרפא והחלים מהר ויפה, רק שאני מאוכזבת כי נותרתי עם חזה שעדיין גדול מדי. לא לזה פיללתי. בנוסף גם השמנתי בשנה האחרונה כך שהחזה חזר כמעט לאותו הגודל. האם ניתן לשאוב שומן מהחזה או שצריך לעבור שוב את אותו הניתוח עם אותם הסיכונים?

לקריאה נוספת והעמקה

כל האופציות פתוחות. ניתן להציע הפחתת נפח על ידי שאיבת שומן אך החזה עלול להתרופף וליפול בדרגה כזו או אחרת ואפשר לבצע ניתוח נוסף להקטנת החזה. השאלה עד כמה החזה שלך גדול ועד כמה ישנם עודפי רקמה ועודפי עור. יחד עם זאת בניתוח חוזר דרגת הסיכון מעט גבוהה יותר מאשר בניתוח הראשון.

18/03/2015 | 17:46 | מאת: נעמה

אני בת 67, חולמת כבר 30 שנה על ניתוח להקטנת השדיים אבל עד היום זה נשאר בגדר חלום. כיום אני סובלת מכאבי גב קשים, מאוסטופניה ובנוסף סוכרת (כיום מאוזנת A1C 6.5 ). שאלתי - האם בגילי ובמצבי הרפואי ניתן עדיין לעבור ניתוח כזה? מידת חזייה 90F.

לקריאה נוספת והעמקה

לא רק שאפשר אלא כדאי ומומלץ. אצלך האינדיקציה לניתוח אינה רק אסתטית אלא ממש על גבול הרפואית ובוודאי שתשפר את איכות חייך. זהו אחד הניתוחים עם שביעות הרצון הגבוהה ביותר מבין הניתוחים שאני מבצע. מזמין אותך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת במרפאתי לקבלת פרטים נוספים 054-6773805

18/03/2015 | 17:26 | מאת: מישהי

שלום. לפני כ-30 שנה עשיתי מתיחת בטן וכנראה גם שאיבת שומן, לא זוכרת. בינתיים במשך השנים, השומן הצטבר בבטן העליונה ובזרועות. יחד עם זאת הירכיים שלי צרות מאד והן נוטות להתכער פנימה (סוגריים הפוכים)השאלה: האם אפשר לשאוב שומן בזרועות ובבטן העליונה ולהזריק לירכיים כדי למלא את החסר? תודה לתשובה.

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט כן, תחום השתלות השומן הוא אחד התחומים המתפתחים ביותר בכירורגיה פלסטית כיום והאינדיקציות רק הולכות ומתרחבות הדרגתית. פני לייעוץ מסודר במרפאה לקבלת פרטים נוספים. 054-6773805

18/03/2015 | 17:25 | מאת: תותי

היי עברתי בודי טייט לפני כחודשיים אכן הצטמצמו ההיקפים באזור הבטן אך נותרו לי קמטוטים כמו של זקנה או כמו שקית שוקו ריקה. זה מאוד מכוער השאלה שלי האם זה מסתדר מתישהו אם בכלל?

לקריאה נוספת והעמקה

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. דרגה מסוימת של קמטים בעור יכולה "להתגהץ" הדרגתית עם ההחלמה, אך לא בכל מקרה.

18/03/2015 | 17:18 | מאת: לילך

שלום אני בת 43, לאחר 5 לידות. הלידה האחרונה היתה לפני 11 חודשים. הבטן ההריונית נשארה לי. גם לאמא שלי תמיד היתה הבטן הזו. חושבים שאני כל הזמן בהריון. אילו שיטות יש להשטחת הבטן (ניתוח? שאיבה? עוד משהו?) מה היתרונות והחסרונות של כל אחת וכמה זמן התאוששות יש? תודה וכמה זמן לאחר כל אחת מהשיטות הללו

לקריאה נוספת והעמקה

למעשה במצב שאת מתארת יש רק ניתוח אחד יעיל והוא מתיחת בטן משולבת עם שאיבת שומן והידוק שרירי הבטן. הבטן ההריונית הינה תוצאה של שלושה גורמים: 1. ריפיון וחולשה של דופן הבטן השרירית כתוצאה ממתיחתה בעת ההריונות. 2. עודפי שומן שהצטברו בחגורת הבטן והמותניים. 3. עודפי עור לעתים עד כדי השתפלות הבטן התחתונה. הניתוח פותר את כל שלושת הבעיות הללו במכה אחת. זמן ההחלמה הממוצע מהניתוח הינו סביב שבועיים שלושה (חזרה לעבודה וכדומה). ממליץ לך לפנות לייעוץ מסודר במרפאתי ולבחון את מידת התאמתך לניתוח. במרפאה תוכלי לראות מגוון רחב של מקרים כמוך בהם טיפלתי ותמונות הממחישות את מידת התועלת של הניתוח. אנא התקשרי לאפריל לתיאום תור. 054-6773805

18/03/2015 | 16:51 | מאת: עדי

שלום ד"ר חי. אני בת 23 ומעוניינת לעבור ניתוח הרמה והגדלת חזה. בשנתיים האחרונות רזיתי 20 קילו ולכן החזה שלי נראה נפול עוד יותר מבעבר(הוא אף פעם לא היה עומד). אני מטופלת ברוקאוטן כבר חמישה חודשים ונשאר לי עוד חודש לטיפול. רציתי לדעת כמה זמן יש להמתין מסיום הטיפול בכדורים עד שאפשר לעבור ניתוח? תודה מראש

מומלץ להמתין כחצי שנה לפחות (והמחמירים ממליצים לחכות שנה) מסיום הטיפול ברואקוטן לפני שעוברים ניתוח פלסטי אסתטי כלשהו. הטיפול מעכב גדילה של תאים בבלוטות החלב החשובים בהחלמת העור, והטיפול עלול להשפיע לרעה על הצטלקות העור. עדיף לנהוג במשנה זהירות ולא לנתח בתנאים שאינם אופטימליים.

18/03/2015 | 16:07 | מאת: עאסי א

אני סובלת מבעיה בטן רפויה כתוצאה מחמש לידות .לא טיפלתי בעצמי ועכשיו אני בת 42 ומעוניינת בפתרון

לקריאה נוספת והעמקה

אז אפשר מאד לעזור לך. פני לאפריל בטלפון 054-6773805 והיא תמסור לך מידע מפורט יותר. תוכלי לקרוא על הניתוח כאן: http://www.drhai.co.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%9F/ ותוכלי לראות תמונות לפני ואחרי כאן: http://www.drhai.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%9F-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/ בהצלחה, ד"ר חי

18/03/2015 | 15:41 | מאת: 0524503195

שלום, אני מתענינית במתיחה מקיפה. יש לי בטן משתפלת מתחת לקו הטבור ובעיקר התרחבות מתחת לאיזור המותניים. (המותניים יחסית צרות אבל מיד אחרי זה יש התרחבות כמו חצאית קרינולינה). אני מעונינת לא רק להשטיח את הבטן אלא בעיקר להוריד את ההיקפים בצדדים מתחת לקו המותניים. הציעו לי לעשות מתיחה היקפית כך שהמתיחה כוללת לא רק את הבטן אלא גם את הצדדים והגב (ובכך גם ניתן להרים מעט את הישבן). כמובן שאז הצלקת מקיפה את כל הגוף מסביב. האם זה סוג ניתוח שמוכר לכם? מבוצע אצלכם? תודה. עפרה

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט כן, זהו ניתוח נפוץ למדי שמבוצע בעיקר לאחר ניתוחים לקיצור קיבה למיניהם או לאחר הרזיה דרסטית. יחד עם זאת ישנם מקרים בהם ניתן לחטב את הגוף בצורה נהדרת מבלי הצורך לבצע את כל המתיחה ההיקפית אלא מתיחת בטן מורחבת עד וכולל המותניים אך ללא מתיחה של החלק האחורי. אמנם מדובר במעין "פשרה" אך ההחלמה הרבה יותר קלה ומהירה והתוצאה לא פחות טובה וכמובן קו התפר קצר בהרבה. אז כדאי לך לשקול גם את האופציה הזו.

18/03/2015 | 15:40 | מאת: זהבית

שלום רב, לפני 12 שנים עברתי שחזור שד עם מתלה מהבטן. ( הניחו רשת). במשך השנים הבטן קיבלה בליטה. שרירי הבטן התרופפו, כך נאמר לי. ביקשתי לתקן זאת ונאמר לי שזה סיכון גדול ושאי אפשר לתקן. אשמח לשמוע דעתך בעניין.

לקריאה נוספת והעמקה

לצערי המצב אכן כך, הסיכון רב על התועלת האפשרית....

18/03/2015 | 15:32 | מאת: דניאל

דר חי לפני כשנה עברתי ניתוח הרמת חזה. מאז התחושה בפטמות נעלמה כליל. אין לי גירוי. רציתי לשאול זה יחזור? והאם יש משהו שניתן לעשות? זה מטריד מאד. אשמח לתגובה דניאל

לקריאה נוספת והעמקה

התושה יכולה להשתקם בתהליך איטי שיכול לארוך אפילו שנתיים ויותר, יחד עם זאת על פני שנה היינו מצפים לסימני התאוששות כלשהם, מאחר שלא כך המצב זה מקטין את הסיכוי לכך שהתחושה תשתקם. אפשר לשקול טיפול בויטמין B12 שעוזר לשיקום של קצות עצבים. אפשר ליטול שתי טבליות ליום ולקוות להשפעה חיובית. בהצלחה, ד"ר חי

12/03/2015 | 13:42 | מאת: מיטל

שלום עברתי נרמה והגדלה לפני חודש צד ימין של השד נרפא ונשארה רק צלקת ובשד שמאל לאורך איפה שעשו חתך נשארו לי עדיין כמה תפרים וסביב שניים מהם יש גלד בצבע לבן ורואים כמה תפרים בחוץ שגם מסביבם יש גלדים קטנים וממש מכוערים למה זה קורה ? האם יש סיכון? ומדוע שד אחד התרפא ושד אחר כך? אין לי מחלות רקע ואני גם לא מעשנת... תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

קשה לתת לך עצה מבלי לבדוק אותך, הריפוי לאחר ניתוח לרוב אינו סימטרי כך שלא נדיר שצד אחד יתרפא בקצב מעט שונה מהשני. אבל אם ההבדל משמעותי כדאי לבדוק ולראות שאין בעיה אחרת. פני לבדיקה מסודרת במרפאה. רפואה שלמה

08/03/2015 | 16:29 | מאת: גיא

שלום, אני בן 16.5 ובעוד חודש אני עומד לעשות ניתוח לתיקון שקע בחזה. לאחר הניתוח אני צריך לקחת קטטר אפידורל בשביל הכאבים והשאלה שלי היא האם ניתן לקחת משהו אחר במקומו שיהיה בעל אותה השפעה?

לקריאה נוספת והעמקה

ישנן תרופות נרקוטיות יעילות מאד לשיכוך כאב, אבל הטיפול האפידורלי יעיל יותר בהפחתת הכאבים. התרופות הללו גם מדכאות את הנשימה מעט ובמיוחד בניתוחים של בית החזה חשוב בתהליך ההחלמה לבצע פיזיותרפיה נשימתית הכוללת נשימה עמוקה. הייתי מציע לך לשמוע בעצתם של הרופאים שאמורים לנתח אותך. להם יש את הידע והניסיון מה הטיפול היעיל ביותר עבורך.

שלום, הבן שלי עבר ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים לפני שנתיים (בגיל 15). בהתחלה הכל היה נפלא אבל אחרי שנה בערך חזרה ההזעה. אמנם לא בכמויות מטורפות כמו שהיה לפני הניתוח אבל עדיין... קצת מאכזב. הרופא שניתח אותו היה מאוד מופתע מהעניין ואמר כי אין מה לעשות וכי אין סיכוי לניתוח חוזר. האם אכן כך הם פני הדברים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ניתן לבצע ניתוח נוסף אך הוא כרוך בשיעור משמעותית גבוה יותר של סיבוכים ותופעות לוואי, זו הסיבה כנראה שהרופא לא המליץ על האפשרות הזו. ניתן לשקול טיפולים אחרים כגון הזרקת בוטוקס או יונטופורזיס.

23/02/2015 | 22:08 | מאת: מיכל

עברתי הגדלת חזה לפני 16 שנה. בבדיקת אולטראסאונד נמצאו בשתי השדיים: תבנית סונוגרפית תקינה. לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי. בית שחי - בלוטות לימפה מסוננות עם סיליקון בגודל 0.7 , 1.1 , 1 ס"מ בשד ימין גודל 0.1 ס"מ BIRADS 2 - ממצא שפיר אני אמורה להתחיל לעבור טפולי IVF בחודש הזה מאחר ואני כמעט בת 41. האם זה ישפיע על הטיפולים? האם הרופא יאשר לי לעבור טיפולים?

לקריאה נוספת והעמקה

הי מיכל, בלוטות לימפה מסוננות בסיליקון הן ממצא הדמייתי לא נדיר אצל נשים שעברו הגדלת חזה עם שתלי סיליקון בעבר והיו נפוצות יותר ובעיקר עם השתלים מהדור הקודם בהם השתל הכיל סיליקון יותר נוזלי. שמן הסיליקון יכול לפעפע בדיפוזיה מבעד לדופן השתל ואז הוא נספג על ידי תאי דם לבנים מסוג מקרופאגים שנודדים לקשריות הלימפה. כעקרון אין סיבה או הצדקה רפואית להסיר את הבלוטות הללו אלא אם הן גדלות מאד, כואבות או מפריעות בכל צורה שהיא. לא אמורה להיות לך בעיה לעבור טיפולי פוריות כלשהם. בהצלחה, ד"ר חי

13/02/2015 | 17:41 | מאת: לילוש

שלום דרץ חי. אני שנתיים אחרי ניתוח שרוול, עם עודפים בבטן למרות ספורט שאני מבצעת באופן קבוע. כמה שאלות: 1. אני מאוד רגישה לכאבים (אפילו שיננית קודם מורחת ג'ל). האם יש פתרון לאחר הניתוח? 2. יש פעילות ספורטיבית מומלצת כדי לשפר את ההחלמה/ תוצאה של הניתוח? 3. מה עושים אחרי הניתוח כשאין פעילות ספורטיבית? האם זה לא פתח לעליה במשקל? אני חוששת שללא איזון הקלורי של הספורט עלולה להיות עליה במשקל. בתודה, לילוש

לקריאה נוספת והעמקה

הי לילוש, שינויי משקל גדולים כמו שהגוף שלך חווה מותירים עודפים גדולים של עור עודף ומצבורי שומן שאריתיים שעל אף כל הנסיונות להעלימם עם פעילות גופנית נמרצת לרוב נשארים "תקועים" ולכן הפתרון היחידי שניתן להציע הוא ניתוח. לגבי נושא הכאבים ישנן תרופות יעילות מאד לשיכוך ושליטה בכאב והכאב לאחר ניתוח הנו זמני וחולף הדרגתית וגם האנשים ה"פחדנים" ביותר שהכרתי עברו את תקופת ההחלמה בצורה מצוינת. 2. הפעילות המומלצת לעידוד ההחלמה היא הליכה אשר ממריצה את מחזור הדם, משפרת את זרימת הדם לאזורים המנותחים ומקטינה את הסיכון להיווצרות קרישי דם ברגליים. 3. אחרי ניתוח המגבלה העיקרית היא להימנע ממשאות כבדים, פעילות אירובית בהחלט אפשרית ואף מומלצת, אך יש לחזור אליה בהדרגה. אין בעיה של איזון קלורי אחרי ניתוח ומחקרים מראים שניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ניתוחי קיצור קיבה דווקא מעלים משמעותית את הסיכוי לשמור על התוצאה האסתטית הנאה ועל משקל מטרה מומלץ יציב. בהצלחה, ד"ר חי

12/02/2015 | 17:07 | מאת: ניב

האם ניתן לבצע ניתוח שחזור שד לאחר מסטקטומי ביחד עם מתיחת בטן וירכיים?שש שנים לאחר המסטקטומי ושלוש שנים לאחר ניתוח טבעת.המשקל יציב במשך שנתיים.

לקריאה נוספת והעמקה

מאד מאד לא מומלץ לשלב בו זמנית כל כך הרבה ניתוחים, אבל אפשר לבצע שחזור שד אוטולוגי מרקמת הבטן ולהשיג בו זמנית גם שחזור שד וגם מתיחת בטן. זה בהחלט ניתוח שמבצעים אותו די הרבה. מתלה הבטן נקרא TRAM FLAP ובמידה והוא מבוצע בשיטה מיקרוכירורגית של ניתוק וחיבור כלי דם זעירים מתחת למיקרוסקופ הוא נקרא DIEP FLAP

12/02/2015 | 11:28 | מאת: טלטול

שאלתי ,בתור מנותחת בטן המרוצה מאד מאד מהתוצאה , האם יתכן שכתוצאה מהסרת שכבת השומן הבטנית שהתבצעה במהלך הניתוח שכעת ההשמנה מתרכזת בחזה ,ידיים וגב...? הבטן נשארת מתוחה ויפה אבל כל היתר תופח כשאני משמינה...

לקריאה נוספת והעמקה

תיארת בדיוק את מה שעלול לקרות לאחר ניתוח בטן יפה ומוצלח במידה ולא שומרים היטב על המשקל...

31/01/2015 | 15:36 | מאת: אורית

כשנתיים וחצי אחרי ניתוח הגדלה הופיעה סרומה. ב mri נמצא שיש נוזל רב. האם כדאי לנסות לשאוב או שעדיף לבצע ניתוח להחלפת שתלים? היכן ומי מבצע שאיבה כזו ?

לקריאה נוספת והעמקה

הטיפול בסרומה מאוחרת תלוי רבות בניסיון של הרופא המטפל ואין פרוטוקול אחד שמקובל על כולם. כמו בכל מצב רפואי אחר נהוג לנסות ליישם את דרכי הטיפול השונות בהדרגה מהקל אל הכבד. חשוב לאבחן האם מדובר בסרומה ללא זיהום, במצב דלקתי זיהומי או בהמטומה. בכל אחד מהמצבים הגישה שונה. אם אכן מדובר בסרומה צריך לנסות למצוא האם יש לה הסבר כלשהו כגון פעילות גופנית מאומצת, מחלת חום כלשהי שהתרחשה שבועיים שלושה טרם הופעת הסרומה וכיוב'. בתור התחלה כדאי לנסות טיפול תרופתי, יש שמנסים טיפול אנטיביוטי, יש שמשלבים טיפול נוגד דלקת ובעיקר טיפול מונע נגד התקשות קופסיתית כגון SINGULAIR. במידה שהטיפול לא עוזר ניתן לנסות לשאוב את הנוזל תחת הנחיית אולטרסאונד, ניתן לשלוח את הנוזל לבדיקה כולל משטח ישיר, ציטולוגיה ותרבית כולל תרבית למיקובקטריות וחיידקים שצומחים לאט (SLOW GROWING BACTERIA). במידה והתופעה לא נעלמת או חוזרת הפתרון הוא ניתוחי וגם כאן יש מספר אפשרויות, החלפת שתל באותו כיס, שינוי כיס, הסרת הקופסית, פריסת הקופסית וכיוב'. לסיכום הטיפול מורכב והאפשרויות מרובות. פני לרופא שלך או חפשי רופא בעל ידע ניסיון ומוניטין שאת יכולה לסמוך עליו. רפואה שלמה, ד"ר חי

26/01/2015 | 13:51 | מאת: שיר

אני כבר תקופה ארוכה רוצה לעבור ניתוח הגדלת חזה, וככל שאני מבררת יותר אני חוששת יותר. אשמח לדבר עם מישהי לפני ניתוח... תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אין כל בעיה לארגן זאת... התקשרי לאפריל בטלפון 054-6773805 והיא תמסור לך את כל המידע הדרוש ותעזור לך להיפגש עם נשים שעברו את הניתוח אשר יוכלו למסור לך את התרשמותן מהניתוח ומההחלמה. בהצלחה, ד"ר חי

31/12/2014 | 15:16 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר ברודובסקי יש לי בשבוע הבא ניתוח גניקומסטיה וחודש לאחר מכן טיול לחו"ל לתקופה של חצי שנה .. יש לי 3 שאלות שאשמח אם תענה עליהן : 1. האם מבחינה בריאותית אפשר לטוס לחצי שנה כחודש ו3 ימים אחרי הניתוח ? 2.האם עישון מריחואנה בחו"ל יכול להחזיר לי את הגניקומסטיה לאחר הסרת רקמת השד ? 3.האם אני אוכל להוריד חולצה בים כחודש וחצי בערך אחרי הניתוח עם פלסטרים על הצלקות ? אשמח אם תענה בהקדם ותודה רבה !

לקריאה נוספת והעמקה

1. אין כל בעיה לטוס כחודש לאחר ניתוח הקטנת חזה לגבר (תיקון גניקומסטיה) 2. אם בניתוח בוצעה הסרה של רקמת השד הבלוטית לא סביר שרקמה זו תיווצר שוב מחדש ולכן גם עישון מריחואנה לא אמור לגרום לגניקומסטיה לחזור. 3. אין בעיה להסיר חולצה כל עוד קו התפר אינו גלוי לשמש ופלסטרים הם באמת הפתרון המומלץ. רפואה שלמה...ד"ר חי

01/12/2014 | 13:37 | מאת: יעלה

האם יש ניתוח להקטנת עטרת הפטמה? אם כן האם התוצאות טובות וטבעיות? מה המחירים בערך, זמני החלמה וכו'...

לקריאה נוספת והעמקה

ניתוח כזה בדרך כלל משולב עם הקטנה או הרמת חזה. התוצאות מצוינות קו התפר נסגר סביב העטרה ובדרך כלל ממנה בקו ישר כלפי מטה ולפעמים גם בקפל השד כמו האות טי. טווחי מחירים נעים סביב 20 עד 30 אלף ש"ח

02/12/2014 | 17:42 | מאת: יעלה

הניתוח קיים גם ללא הקטנה או הרמת חזה? כלומר ניתוח בפני עצמו שכל מטרתו הקטנה של עטרת הפטמה

קיים ניתוח כזה אבל התועלת שלו מוגבלת למדי...

10/11/2014 | 08:52 | מאת: מלי

אני נמצאת שלושה חודשיים אחרי לידה. ידוע לי שניתן לבצע ניצוח למתיחת בטן רק לאחר שישה חודשים. הבעיה שלי היא גם עודף משקל. 85קג ל1.70מ. כש הרגליים והידיים שלי מאוד רזות יחסית לבטן ענקית. אני אחרי שש לידות ולא מתכננת הריון נוסף . השאלה שלי היא מה משקל היעד שאני צריכה להגיע אליו כדי שיהיה טעם להגיע ליעוץ ולקבוע תאריך לניתוח כך שהתוצאות ישמרו. וכמה משקל ניתן עוד להוריד בערך מהסרת סינר ועודפי עור ושומן ?

הי מלי, ייעוץ ניתן לבצע כבר עכשיו ולהכווין אותך לגבי מועד ביצוע הניתוח המתאים ביותר עבורך. אין משקל יעד כלשהו שהוא האידאלי או המומלץ ביותר, אבל כעקרון רצוי להגיע לניתוח כשעודפי המשקל והשינויים ההורמונליים של ההיריון כבר מאחורייך. לגבי המשקל שניתן להוריד על ידי הניתוח, הצלחת הניתוח לא נקבעת על ידי כמות הרקמות שהוסרו אלא על ידי היופי של עיצוב הרקמות (העור השומן והשרירים) אשר נותרו בגופך לאחר הניתוח ועל ידי היכולת להותיר סימנים עדינים הממוקמים היטב ומוסתרים בקו הביקיני ובטבור. כל אחת וכמות עודפי הרקמה שיש להסיר אצלה, הטווח הוא רחב ויכול לנוע בין 2 ק"ג ועד (השיא שלי אני חושב...)9.5 ק"ג. ואני יודע על מקרים שהסירו אפילו כמות רבה יותר של רקמה. לסיכום, תוכלי לפנות לייעוץ כבר בתקופה הקרובה בכדי לתכנן נכון את הניתוח שלך. בהצלחה, ד"ר חי 054-6773805

08/11/2014 | 21:47 | מאת: יעל

שלום, אני חצי שנה מניתוח שרוול. אין לי למזלי עור עודף. רק השדיים שלי מהחודש הראשון התרוקנו ונראים כמו שני בלונים שיצא מהם האוויר. רק עור בלי שום שומן. האם אפשרי לעבור ניתוח לתיקון החזה, או שעדיין מוקדם?

אפשר לבוא ולהתייעץ כבר עכשיו, אך את הניתוח מומלץ לבצע לכשתגיעי למשקל המטרה הרצוי שלך ותשמרי עליו למשך כ-3 חודשים לפחות. בהצלחה, 054-6773805

07/10/2014 | 22:21 | מאת: אחרי שני ניתוחים

שלום. עברתי לפני מספר שנים ניתוח להגדלת חזה. לאחר זמן מה, אותו המנתח ביצע תיקון - שממש לא הצליח. אני מעוניינת לברר מי בארץ מומחה לתיקון של ניתוחים מעין אלה (לא ניתוח רגיל).

לקריאה נוספת והעמקה

כמובן שישנם מומחים רבים בארץ, מאחר שפנית אלי זהו תחום המומחיות העיקרי שלי. אני מאמין בהתמקצעות והתמקדות היוצרת ניסיון עשיר ומגוון. אני מתמחה בעיקר בניתוחי חזה כולל תיקונים מורכבים של ניתוחים שנעשו בעבר, בניתוחי הקטנת שדיים, הרמת חזה עם ובלי שתלים, הרמה פנימית (הרמה ללא צלקות), מתיחת בטן כולל נשים עם בטן גדולה ומשלב תמיד גם שאיבת שומן בניתוחים אלו. מוקד קביעת תורים 054-6773805 בהצלחה, ד"ר חי

07/10/2014 | 15:19 | מאת: מור

לאחר התלבטויות ארוכות קיבלתי החלטה לניתוח מתיחת בטן ,אבל לאחר קריאה בפורום אני לא יודעת אם אני אקבל תוצאה יפה ,עם לידות סיימתי מזמן אבל יש סימני מתיחה ישנים בטן תחתונה ומעט מאד מעל התבור .בעיה שניה שעברתי ניתוח מעיים עם צלקת אורכית עד מעל התבור ארוכה ,אין לי הרבה עודף עור והמשקל שלי מתאים לגובה ואין לי בטן נפוחה .יש לי מעט עודף עור שתרכז בבטן התחתונה .השאלות שלי :1)האם אני אשיג תוצאות יפות בניתוח .2)אם לא שואבים זה נחשב מיני ניתוח ? האם מה שמעל התבור נשאר ? כאשר עושים ניתוח האיבריים הפנימיים לא נחשפים ?והאם ניתוח מתיחת בטן גורם לאיברים אחרים להימתח או אין קשר ....והיכן ניתן לראות עבודות שלך ?סליחה על החפירה ותודה מראש בברכת חג שמח

לקריאה נוספת והעמקה

הי מור, כאשר יש צלקת אורכית מעל הטבור עדיין ניתן לעבור מתיחת בטן, אך כמובן שצריך לבדוק ולראות אם את מועמדת אפשרית לניתוח זה. אם באמת אין לך הרבה עודפי עור למעלה אפשר להציע מתיחת הבטן התחתונה ללא ניתוק ושחזור של הטבור. האיברים הפנימיים לא נחשפים בניתוח מתיחת בטן מאחר ודופן הבטן השרירית נשארת כמו שהיא, הניתוח שטחי ביחס אליה ואין חדירה עמוקה יותר. ניתוח מתיחת בטן מותח גם את אבר המין כלפי מעלה (זה בונוס, ויש נשים שמדווחות על שיפור מורגש בהנאה בעת קיום יחסי מין). הניתוח גם מותח במידת מה את עור המותניים ואת הירכיים העליונות הקדמיות, אבל לא משפיע על אזורי גוף אחרים. תוכלי לראות עבודות רבות שלי באתר האינטרנט שלי בקישור הבא: http://www.drhai.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%9F-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/

01/10/2014 | 22:13 | מאת: איילת

אני אחרי 5 ניתוחים קיסריים האים אפשרי לעבור מתיחת בטן ? והיכן הצלקת של המתיחה ממוקמת האים בקו ניתוח הקיסרי?

לקריאה נוספת והעמקה

אין כל מניעה לעבור מתיחת בטן לאחר 5 ניתוחים קיסריים, כל עוד את בריאה ויש לך עודפי עור ושומן בדרגה משמעותית בבטן. קו התפר יושב נמוך על מנת לאפשר לך ללכת עם ביקיני והוא ממוקם כ-7 ס"מ מעל החיבור בין השפתיים הגדולות של אבר המין בקו האמצע, בצדדים אפשר לתכנן את הקו גבוה או נמוך יותר בהתאם לגזרת הביקיני האהובה עלייך. אשמח לראותך לייעוץ במרפאתי ללא כל התחייבות. 054-6773805

26/08/2014 | 18:20 | מאת: טניה

שלום רציתי לשאול האם אפשר לתקן דיאסטזיס ובקע טבורי בלי מתיחת בטן (אין לי עודף עור ו שומן)

לקריאה נוספת והעמקה

הי טניה, גם אם נראה לך שאין לך עודף עור ו/או שומן, הפתרון היעיל לטיפול בדיאסטזיס הוא מתיחת בטן, בסופו של דבר תמיד יש עודף של עור ושומן, גם אם לא הרבה. על מנת לתקן את הדיאסטזיס באופן יעיל יש צורך לחשוף את כל קו האמצע של הבטן. אפשר לעשות זאת גם מבלי לנתק את הטבור דרך תעל מרכזית אך בכל מקרה מדובר במתיחת בטן מסוג כזה או אחר. בהצלחה, ד"ר חי

10/08/2014 | 08:19 | מאת: בונקר רבקה

היי אני מרגישה שכול הבטן שלי עשויה מאבן וכול תנועה ותזוזה יש דקירות של סיכות וזה נורא כואב האם זה נורמאלי? למרות שאני לוקחת משכחי כאב חזקים כמו קודאקמול פורטה?

לקריאה נוספת והעמקה

בדקתי אותך במרפאה וההחלמה שלך מצוינת. הכאבים יחלפו הדרגתית, סבלנות. מומלץ לשלב מספר סוגים של משככי כאבים, כך שיכוך הכאב יעיל הרבה יותר. רפואה שלמה, ד"ר חי

18/06/2014 | 10:33 | מאת: סתם אחת

שלום, אני בת 26 אחרי ניתוח קיצור קיבה. השלתי 58 ק"ג ואני קרובה מאוד למשקל היעד(2-3ק"ג). (3 שנים אחרי הניתוח) הבטן שלי זוועתית, נפולה והבנתי שקוראים לזה "סינר" בשפה של המנתחים, והחזה פשוט מלא עור עודף ונופל (כמו שקית שוקו ריקה) ובירכיים הפנימיות שצריכות גם שאיבה קטנה.(אלו האזורים שהיו שמנים מאוד מהתקופה שבא הייתי שמנה, לכן יש עור עודף) אני מתלבטת המון. אני לא מכירה מנתחים, ולא מכירה כמעט אנשים שעברו ניתוחים כאלה. אני מבקשת ייעוץ, לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה זמן החלמה, לדעת האם עושים את כל הניתוחים במכה ? לגבי החזה - אני מניחה שחייבת הרמה ובטח גם סיליקון.. אשמח לתשובה כנה ואמיתית, תודה רבה..

לקריאה נוספת והעמקה

ממליץ לך בחום לקבוע פגישת ייעוץ למראתי. בפגישה זו תקבלי מידע רב, תוכלי להיפגש עם נשים רבות שניתחתי ולשמוע מהן על החוויה שהן עברו ולראות בעצמך את התוצאה המרשימה. אשמח לפגוש אותך ולייעץ לך, בהצלחה ד"ר חי 054-6773805/6

16/06/2014 | 11:09 | מאת: יסמין

שלום, האם ניתן להיכנס לבריכה חודש אחרי ניתוח הרמת חזה? הצלקות בשלב שהן אדומות. יש עדיין חורים קטנים בצידי הגוף מהנקזים שהיו לי לאחר הניתוח. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

חודש זה בדרך כלל זמן מספק להחלמה המאפשרת כניסה לים ולבריכה, אך במידה ויש לך עדיין פצעים פתוחים או מפרישים הייתי מחכה עד לסיום החלמתם המלאה.