חרדה

דיון מתוך פורום  הפרעות חרדה במבוגרים, נוער וילדים

18/10/2015 | 09:01 | מאת: בת-שבע

ד"ר קושניר הנכבד, מאז תחילת מתקפת הטרור בארץ, הנני מרגישה דפיקות לב מואצות, כאבי ראש וסחרחורות, האם אני נמצאת במצב חרדה? אם כן מה ניתן לעשות כטיפול הומואופטי. הנני סובלת לעיתים קרובות מורטיגו ותת-פעילות של בלוטת התריס ללא קשר למצב הבטחוני. יש לי שני בנים שמשרתים בכוחות הביטחון ואני מאד דואגת. תודה על תשובתך בת-שבע

לקריאה נוספת והעמקה

בת שבע שלום, אלו בהחלט יכולים להיות סימנים של חרדה. אני לא מומחה בטיפול הומאופתי אם את מעוניינת בטיפול כזה אנא פני לכתובת מתאימה מתפלל לשלום בנייך בתקוה לימים שקטים יותר ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

20/10/2015 | 04:10 | מאת: בת-שבע

ד"ר יונתן קושניר הנכבד, תודה על תשובתך המהירה. מודה מאד על אישיותך, אנושיותך והאמפתיה הראויים לציון לשבח. בת-שבע

מנהל פורום הפרעות חרדה במבוגרים, נוער וילדים