הליכה לרופאים יותר מידיי למרות שאני לא מרגישה שזה המצב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/08/2023 | 17:17 | מאת: גולדי

שלום וברכה צהריים טובים אני בת 30 אתמול הייתי אצל מטפלת רגשית שאמרה לי לא ללכת לרופאים עד חנוכה למרות שאני לא עושה תורים ואפילו שכבר כן התורים מאוד ארוכים, אני כרגע נמצאת אצל מישהי שיש לה חרדה בריאותית מאוד מי הליכה לרופאים ולכן היא לא מרשה לי ללכת כשיש כב רכן תור אחרי חצי שנה מה יש לעשות לכזה מצב??? תודה רבה

שלום גולדי וסליחה על העיכוב בתגובה. נראה לי שהכתובת המתאימה לבירור יסודי ומקצועי (!!) של בעייתך היא פסיכולוג/ית קליני/ת מתאים/ה. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה