גמילה מכדור מירו 15 מג'

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/11/2023 | 11:59 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני נוטלת מירו 15 מג' כשנתיים. מעוניינת ומרגישה שיכולה להגמל. האם אפשר להפסיק באחת או עדיף בהדרגה, יום כן יום לא? תודה, דניאלה

שלום, דניאלה הח"מ והפורום > פסיכולוגיים. אנו לא עוסקים ואף מנועים מלעסוק, בייעוץ וטיפול תרופתיים. כללית, עדיף למנוע ואף לטפל בקשיים ריגשיים ונפשיים, בעזרת כלים פסיכולוגיים, כמו גם טכניקות של מודעות, שליטה עצמית, ויסות ריגשי, הרפיה, מדיטציה וכד'. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה