שאלה לגבי מינון של קלונקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/11/2023 | 18:03 | מאת: אלה

היי, יש לי חרדה חברתית קלה. בשנים האחרונות אני לוקחת קלונקס במינון נמוך אחת לתקופה באירועים מסוימים, כמו פגישות עם בעלי סמכות. זה יוצא בתדירות של פעם בחודש בערך. בשבוע הבא אמור להיות לי רצף של פגישות כאלו, בבוקר, בערב ובבוקר שלאחריו. האם יש בעיה בלקיחת קלונקס 3 פעמים רצוף בתוך כ30 שעות?

שלום, אלה הח"מ והפורום > פסיכולוגיים. אנו לא עוסקים ואף מנועים מלעסוק, בייעוץ וטיפול תרופתיים. כללית, עדיף למנוע ואף לטפל בחרדתך "הקלה" בעזרת כלים פסיכולוגיים כמו גם טכניקות של שליטה עצמית, הרפיה, מדיטציה וכד'. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה