חרדה ואלכוהול.......

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/10/2023 | 14:51 | מאת: דינה

שלום, בת 41 ב 3 השנים האחרונות התחלתי לשתות.. מתוכן היתה לי שנה ששתיתי באופן אינטנסיבי פעמיים או שלוש בשבוע.. והיו תקופות ששתיתי פעם בשבוע או פעם בחודשיים.. אתמול שתיתי אחרי שחודש שלם שלא.. בלילה חוויתי כל מיני מחשבות מטרידות( אולי חרדה..)תחושת עצבות מאד גדולה ובכי גדול, בנוסף בדידות ודיכאון שהמשיך עוד יום למחרת.. אני עוברת תקופה קשה בנוסף למלחמה, ונמצאת בטיפול שהתחלתי לאחרונה.. עדיין זה הבהיל אותי כל המצב הזה שהאלכוהול גרם לי להרגיש.. אשמח לשמוע למה זה קרה.. תודה!

שלום, דינה קשה, רק על פי תיאורך, לשער ולהביע דעה משמעותית לגבי שאלתך "למה זה קרה". טוב עשית שפנית לטיפול מקצועי ואני מניח שהגורם המטפל (רצוי פסיכולוג קליני, או פסיכיאטר) ישתף אותך בהערכתו לגבי הסיבות לסימפטומים שאת מתארת. וחשוב מכך הוא יעזור לו בהקלה והפחתה של הסימפטומים. בהצלחה ובברכה > ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה