נושא מטריד תעזור לי זה חשוב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/05/2024 | 14:27 | מאת: דן

לאחר טראומה וגילוי מחלה ופסוט טראומה כבר עבר חודשיים מאז היה לי מחשבה טורדנית חודש מטופל בכדור נוגדי דכאון אבל השבועיים יש משהו מוזר בין שעה 12 לשעה 14 מתחיל לי כאב ראש מצחי או מתחי במצח שמגיע גם עייפות שלא נשלט ופשוט נרדם חשוב לציין בעיות זכרון שנוצרו מאז סוג של עייפות של המוח האם יש קשר לחרדה או דיכאון בתת מודע או תרופה שאני צורך ??? מה עושים?

שלום, דן ממליץ שתפנה שאלתך לפורום רפואי או פסיכיאטרי. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה