טיפול בדיכאון חרדות וocd

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/01/2024 | 16:52 | מאת: דור

אני סובל מדיכאון חרדות וocd לקחתי בעבר ציפרלקס שהפסיק להשפיע כיום 200 מ"ג לוסטרל עם הטבה חלקית וריבוי תופעות לווי- כאבי ראש,עייפות והשמנה האם יש טעם לנסות לעבור לפריזמה?

שלום, דור הפורום ואני כמנהלו אמורים לעסוק רק בהיבטים הפסיכולוגיים של בעיות, קשיים ומצוקות נפשיות. איננו עוסקים בצד התרופתי, השמור לרופאים בלבד. כמצויין בכיתוב של הפורום הנוכחי, אני ד"ר לפסיכולוגיה ולא לרפואה. בברכה, ד"ר מאיר נעמן -פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה