סרוקוול 12.5 להרגעת לחץ ומחשבות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/01/2024 | 19:16 | מאת: אורי

היי, אני בת 16 וחצי ויש לי המון פעמים מחשבות שמלחיצות אותי מה שגורם לי להכנס לסטרס וכתוצאה מכך קושי להרדם, בכי ותוקפנות. פסיכיאטרית רשמה לי לקחת חצי כדור סרוקוול (12.5 מג) כל פעם שאני מרגישה צורך, עד פעמיים ביום. אני מפחדת לקחת באופן סיפטומטי ולא קבוע כי המון רושמים בגוגל שזו תרופה שצריך לקחת קבוע ויש תופעות אם מפסיקים פתאום וכו.. אשמח לעזרה האם אני יכולה לקחת לפי הצורך חצי כדור סרוקוול והאם אני אהיה בסדר.. תודה רבה רבה לעונים:)))

שלום, אורי הפורום ואני כמנהלו אמורים לעסוק רק בהיבטים הפסיכולוגיים של בעיות, קשיים ומצוקות נפשיות. איננו עוסקים בצד התרופתי, השמור לרופאים בלבד. כמצויין בכיתוב של הפורום הנוכחי, אני ד"ר לפסיכולוגיה ולא לרפואה. בכל מקרה בהתייחס למצוקתך, אני ממליץ מאד שתפני גם לקבלת ייעוץ/טיפולפסיכולוגי. זה עשוי לייתר את הצורך בתרופות. בברכה, ד"ר מאיר נעמן -פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה. 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה