חרדה בזמן פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/10/2023 | 21:13 | מאת: אלמוני

שלום אני מתאמן בחדר כושר בשלב מסויים באימון אני מתחיל להרגיש מוזר ומתחיל לי חרדה ופניקה שגורמת לי להפסיק את האימון אני נוטל פקסאט 20 מג ביום מי זה המון שנים אני חולה קרוהן אבל עם מלחה בשליטה ובדיקות דם תקינות איך אפשר להתמודד אם העניין הזה של חרדה בזמן אימון זה ממש הורס לי תודנ

שלום "אלמוני" שאלתך פשוטה ותמציתית ולצערי כך תהיה גם תשובתי : - כדאי ומומלץ שתפנה לייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני מתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה