אימונים מלחיצים וקשים לבן זוג

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/12/2023 | 18:12 | מאת: אביגייל נ

מלפני חודש בן הזוג שלי עובר אימונים הכשרות ומסעות קשים אצל יועץ לפתרון משברים ברק דניאלי בנוגע לעבודה על ספינות והגנה מפיראטים וטרור והוא ממש מגיע הבייתה הפוך זה קשה לו למה אימונים כאלו כאלה קשים והאם חושבים שזה יכול להשפיע עליו בעתיד יש ביכלל ביטוחים לזה איזה טיפולים אני יכול להציע לו

שלום אביגיל אני לא בטוח שהבנתי שאלתך. אני מניח שהמסגרת שבן זוגך נמצא בה, אמורה לאבחן התאמה וקשיים קיימים ואפשריים של המשתתפים בה, כמו גם יעוץ וטיפול פסיכולוגי מתאים במידת הצורך. כללית, הטיפול הפסיכולוגי הרלבנטי יותר למה שאת מתארת, נראה לי כטיפול בגישת CBT השואף להיות ממוקד ותכליתי. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומומחה להיפנוזה. 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה