השתלת שיער שלא לצורך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/09/2023 | 13:52 | מאת: יואל נתי

עשיתי השתלת שיער בגלל שריטה שהייתה לי כל החיים על השיער רק שתמיד היה לי שיער כמעט מלא והשתילו לי מקדימה וזה נראה הרבה יותר מהשיער הרגיל ואני בחרדה כבר כמה זמן ורוצה להוריד את מה שהשתלתי

שלום יואל כללית, יש טכניקות פסיכולוגיות רבות להתמודדות עם חרדות וכד'. תוכל לנסות ולהסתייע גם בזו המפורטת באתר שלי (חפש ב- גוגל), או טכניקות רבות אחרות המפורטות ונגיששות ב- יו-טיוב. אם זה לא יספיק, מומלץ שתפנה לקבלת סיוע פסיכולוגי (ולו קצר מועד). בהצלחה ד"ר מאיר נעמן 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה