כאב פיזי כנראה בגלל כאב נפשי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/10/2023 | 01:58 | מאת: בן

היי, בימים האחרונים בעקבות המצב מאוד קשה לי נפשית כמו הרבה… הבעיה שזה פוגע בי גם פיזית אני בלילות האחרונים קם באמצע הלילה עם בחילה מטורפת! ורץ להקיא והלופ הזה פשוט לא נגמר😭 רציתי לשאול האם יש צורך בהתערבות של רופא? זה תקין התגובה של הגוף שלי למצב? זה נורמאלי? יש לציין שאני אוכל ושותה רגיל אשמח בבקשה לעזרה! גם לעצות איך אני יכול להעלים את זה

שלום בן אם, כפי שאתה מציין, למתח הנפשי שלך יש ביטוי גופני מתמשך חשוב שתתיעץ עם רופא המשפחה שלך. הוא ודאי ינחה אותך האם במקביל לסיוע פסיכולוגי אפשרי (ראה פרסומים רבים בענין, בשידורי הטלויזיה), יש צורך גם בטיפול רפואי-גופני ? בברכה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

שלום, בן זה די שכיח וצפוי שנחוש תגובות של מתח ולחץ במצב הנוכחי. יחד עם זאת, הסימפטומים שאתה מתאר נראים לי כקשים משמעותית, עד כדי הצדקת פנייה לייעוץ פסיכולוגי מתאים, אצל פסיכולוג קליני. . גם טיפול/ייעוץ קצר מועד עשוי לעזור לך משמעותית ודי מהר. בברכה. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה