חרדה שהתפתחה למחשה טורדנית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/03/2024 | 16:02 | מאת: שלום דר

גילוי סכרת מבוגרים ואני מטפל בזה אבל לפני כשבועים הגוף לבד נכנס,למחשבות וחרדה וגם איבוד זכרון ובלבול אני לוקח טיפול של לוריון פעמיים ביום להרגעת מחשבות וגם טיפול ארוך של ציטאפולרם חצי כדור אחרי שבוע כדור ליום האם הטיפול הזה יעזור לי והכל יחזור להיות כמו שהיה המחשבה שבאה משבשת הכל בעזרת הטיפול??

שלום, שלום החרדה שאתה מציין עלולה לנבוע מעצם המודעות וההתמקדות שלך בה ובהשלכותיה. לכן מומלץ שתתיעץ עם הרופא שלך בעניין ותשקלו ביחד האפשרות להתיעצות משלימה גם עם פסיכולוג קליני או רפואי מתאים. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה