שאלה והתייעצות נפשית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/12/2023 | 16:07 | מאת: שאלה

שלום רב , אשמח לשתף . טיילתי 3 חודשים בדרום אמריקה וזה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי חזרתי לארץ לפני כחצי שנה עבדתי עד שפתאום משהו התחיל להשתבש … התחילו מלא כאבים בין החזה , סחרחורות , בחילות , כאבי ראש ודפיקות לב . עברתי כמה וכמה בדיקות שיצאו תקינות אבל עדיין משהו כואב פיזית בגוף . לאחר כמה חודשים גילו לי בהליקובקטר נכנסתי ממש לתקופת לחץ נפשי , מתח , חרדות וסטרס , החיידק טופל ונכחד . אבל מאז המשכתי להתלונן לרופא שלי על מיחושים רבים ומגוונים וטוען שהכל מגיע ממקור נפשי ולא מוכן ״ להקשיב ״ לי וישר הכל נפשי. והטעות הכי גדולה שעשיתי לעצמי היה להיכנס לגוגל ולא להפסיק לקרוא ולחקור ולהבין מה יש לי . ( כל יום אני חווה דפיקות לב , התכווצויות בגוף , בחילות , כאבי ראש יומיומיים , כאבי שרירים , כאבי בטן , נימלולים ודקירות בכל הגוף ובראש בקיצור סלט כל יום משהו אחר ). שלח אותי לפסיכיאטר שהמליץ להתחיל לקחת פאקסט 20 מג . התחלתי לפני 6 ימים חצי כדור ( 10 מג ) ואני סובלת מתופעות לוואי מוזרות שלא ציינו אותם . יש לי חוסר תיאבון , התכווצויות וקפיצות חדות בגוף , בחילות , תחושת נימלולים וזרמים וכאבי ראש. פניתי לרופא משפחה שלי והוחלט שאני אפסיק ליטול את הפאקסט ולעבור לציפרלקס 5 מג אבל אני מפחדת שוב מתופעות לוואי … אין לי פסיכיאטר קבוע זה היה פגישה ראשונית דרך כללית .

שלום הח"מ והפורום > פסיכולוגיים. אנו לא עוסקים ואף מנועים מלעסוק, באופן ישיר בייעוץ וטיפול הנוגדים בפועל או לכאורה המלצות "רפואיות" . בין אם יש רקע ביולוגי לתלונותיך, כפי שאת/ה חושב/ת ובין אם זה בעיקר פסיכולוגי כפי שמשתמע לכאורה מהמלצות רופאייך, סביר להניח שמדובר בכל מקרה ב"תגובתיות מעגלית" של השפעות ביולוגיות ופסיכולוגיות המובילות לתחושותייך בהווה. לכן, אני מוצא לנכון להמליץ בפניך לפנות בהקדם לקבלת ייעוץ פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898 בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה