תופעות של רעד בידים ותחושת דופק מהיר

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/11/2023 | 10:14 | מאת: מיכל

בוקר טוב.בת 67. נוטלת וויפאקס XL 150 מ"ג מזה 7 חודשים. (לא מרגישה שזה עוזר לחרדה). סובלת מרעד בידיים בעיקר באחיזה. מידי פעם רעד ברגליים. תחושת דופק מהיר. במדידה- תקין. האם יכול להיות כתוצאה מהכדור, למרות שאני נוטלת כל כך הרבה זמן? תשובה מראש על התשובה

שלום, מיכל סליחה על העיכוב בתגובה. כאמור בתגובתי לפנייה קודמת וסמוכה בפורום > "הח"מ והפורום - פסיכולוגיים ! אנו לא עוסקים ואף מנועים מלעסוק, בייעוץ וטיפול תרופתיים". כך שעלייך להתיעץ עם רופאך, לגבי תחושותייך הגופניות, בתגובה לתרופות. בברכה, ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה