תופעות מוזרות ללא ציפרלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/05/2024 | 14:38 | מאת: יוסי

כאשר אני שוכח יום אחד לקחת ציפרלקס (10 מ"ג), מתחילות לי תופעות לוואי איומות שאני לא יכול לתפקד בגללם: עייפות קיצונית שכחה בלבול בדיבור כאבי ראש חרדה מכול דבר כבדות רעד בגוף חוסר שיווי משקל מעידות בלבול תחושות מוזרות בפנים ובגוף עקצוצים מחשבות טורדניות וחזרתיות מה שגורם לי לחשוש האם כל החיים אצטרך להיות תלוי בציפרלקס? האם הגוף שלי לא יידע להתמודד בלעדיו? האם לעוד אנשים זה קורה? מדוע בלי הכדור אני חווה את התחושות האלה? אני מטופל בציפרלקס עבור חרדה ודכאון וזה עוזר לי לתפקד, משתיק לי את הלופ השלילי שקורה לי בראש, מטפל לי בחרדה ועוזר לי לתקשר עם הסביבה. ללא הציפרלקס אני לא מסוגל לצאת מהבית וגם בבית חווה חרדות מוזרות (האם משהו נכנס לי לפה, האם נפגעתי מחפץ כלשהו). מדוע זה קורה לי החרדות האלה? האם זה בגלל מחסור חמור וכרוני בשינה במשך שנים? האם ניתן לתקן נזק כזה או שהגוף שלי נדפק ואצטרך להישען על הציפרלקס כל חיי? למרות שהציפרלקס מציל אותי, הוא פוגע לי בחשק המיני ובזקפה, מה שמפריע מאוד. אשמח למענה מכם בנושא. תודה

06/05/2024 | 09:32 | מאת: גיא

הכל קורה לי

08/05/2024 | 12:36 | מאת: יוסי

אשמח לתגובה מרופא, תודה

שלום יוסי וגיא ("המצטרף")... שאלתכם רלבנטית יותר לפורום פסיכיאטרי או רפואי. הפורום הנוכחי מנוהל ומכוון למתן תשובות בתחום הפסיכולוגי - נפשי, בלבד. בברכה, ד"ר מאיר נעמן

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה