אנטי פסיכוטיים במינון נמוך לחרדה גבוהה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/03/2015 | 13:52 | מאת: צעיר חרדתי

שלום, אני בן 21, מאובחן כהפרעת פאניקה חרדה בצורה חמורה הפחד שלי הוא מלקבל התקף פסיכוטי (בצורה שמשתקת אותי, הפסקתי לעבוד ואני בקושי יוצא מהבית או פוגש את החברים) אני מטופל כרגע בציפרלקס 15 מ''ג וכדור ואבן פעם ביום והחרדה עדיין גדולה. רציתי לדעת האם הוספת כדור אנטי פסיכוטי במינון נמוך יכול להוריד את החרדה? והאם היא יכולה לגרום לי לא להגיע למצב פסיכוטי? ואם כן איזה כדור אתה ממליץ כמובן שאתייעץ עם הפסיכיאטר שלי ברגע שאוכל אך כרגע הוא איננו. אין לי שום בעיה עם העלאת משקל אך יש לי בעיה ופחד מתנועות לא רצוניות/אי שקט/התעלפות משכיבה לעמידה תודה רבה ויום מקסים!!

לקריאה נוספת והעמקה
25/03/2015 | 22:24 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. כאשר החרדה גבוה ולא מגיבה מספיק לטיפול של תרופה כמו ציקפלקס אפשר לנסות תרופות אחרות כולל תרופות אנטי פסיכוטיות במינון נמוך. תרופות אלו לא יגרמו פסיכוזה. פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק ציפתי לך קישור לסרטים שערכתי על מצבים פסיכיאטרים http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-panic-attack/ http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-manic-depression/ http://expertv.co.il/videos/leon-grinhouse-depression/ כמו כן אפזר לקראו על מצבים פסיכיאטריים באתרים שלי www.grunhaus.co.il www.mindclinic.co.il 036962745 036962733

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה