פורום בוטוקס, מילוי קמטים

הפורום עוסק בטיפולים אסתטיים של הפנים באמצעות הזרקות של בוטוקס וחומרי מילוי.

הזרקה של בוטולינום טוקסין ("בוטוקס") להשטחת קמטי ההבעה היא הטיפול הרפואי האסתטי הנפוץ ביותר בעולם בשנים האחרונות.

טיפולים בהזרקות של חומרי מילוי מהווים נדבך נוסף בטיפולי הפנים ומטרתם להשלים את הטיפול בקמטים, ולאפשר התמודדות עם אובדן נפח באזורים שונים של הפנים.
674 הודעות
633 תשובות מומחה

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים

16/11/2015 | 21:20 | מאת: מיקה

שלום, בכל פעם שאני נמצאת במתח נפשי אני סובלת מטיקים בעיניים שמתבטאים במצמוצים וחזקים. בדכ אני לא שמה לב ומעירים לי. לאחרונה זה גורם לכך שאני סובלת מכאבי עיניים וזה גורם לעייפות רבה וגם כאבי ראש.שמעתי שיש אפשרות לטפל בזה בבוטוקס אחת ל4 חודשים. אני חברת קופ"ח מכבי ואשמח לשמוע פרטים על העניין ואיך בכלל מתחילים ולמי פונים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

מיקה שלום, כדאי שתפני אל רופא המשפחה שלך ותבקשי הפניה למומחה בנוירולוגיה. הסיפור שאת מעלה מתאים יותר לטיפול עי נוירולוג ולא עי רופא כירורג פלסטי, כירורג פנים, רופא אסתטיקאי. מומחה לנ וירולוגיה יוכל לאבחן נכון את הבעיה ולהתאים טיפול יעיל יותר. רפואה שלמה, דר ממלידר אבי

12/11/2015 | 07:48 | מאת: עינת

שלום דר לפני שנים הוזרק לקווי החיוך ארטיקול. לפני שנתיים הופיעו גושים קשים הנראים לעין. עברתי מספר הזרקות של דפומדרול וקנלוג אך ללא שיפור משמעותי. האם יש פתרון אחר? הדבר גורם לי לחוסר בטחון ודיכאון..הרופא שהזריק לי לא לוקח אחריות ואומר שאין מה לעשות ..אני מיואשת.. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

עינת שלום, לצערי את אינך היחידה הסובלת מהבעיה הזו. במרפאה אני מקבל פניות על בסיס שבועי של הזרקות קודמות לא מוצלחות , בעיקר של חומרים קבועים וחצי קבועים. הארטיקול כפי שידוע לך הוא חומר חצי קבוע ומשך פעילותו כחמש שנים. אחת הבעיות עם החומר היא הדרישה לבדיקה לאלרגיה לפני השימוש - מה שמסרבל ומכביד . ניתן לשקול הזרקות סטרואידים אך אלו מאוד קשות טכנית לביצוע עם ארטיקול. רוב הזמן הרופא מכוון את המחט אך מפספס את האיזור המעובה של החומר המוזרק, כך שהאסטרואידים מוזרקים ליד ולא בתוך. בכל מצב של גושים יש שתי פעולות בסיסיות - הסתרה- הסוואה וכריתה- הוצאה. אשמח לייעץ לך באופן אישי. דר ממלידר אבי http://www.drmamaleader.co.il 054-4435085

לקריאה נוספת והעמקה
04/11/2015 | 22:32 | מאת: אילנה

האם ייתכן שלאחר שהזרקתי בוטוקס בכמות קטנה לקימטי ההבעה בצידי העיניים,הוחמרה הפזילה שלי)כלומר העין נמשכת יותר פנימה?? האם ייתכן ןהבוטוקס משפיע על השרירים האחראיים על פזילה? האם השרירים שאחראיים על תזוזת גלגל העין אינם נמצאים בתוך ארובת העין? אודה על תשובתך הדחופה מודאגת תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אילנה שלום, לצערי כן.. את צודקת.. בטכניקה שגויה של הזרקה החומר עלול להתפזר ולהשפיע בצורה שתארת. אני בטוח שהרופא לא התכוון ליצור מצב כזה. החדשות הטובות היחידות שיש לי הן שזה מצב זמני שיחלוף כשהחומר יספג עם הזמן. (בדכ ולפי האתר האמריקאי לכירורגיה פלסטית תוך כשלושה - ארבעה חודשים.) אולם מדובר בשרירים ולכן במאמץ עילאי תוכלי להשפיע עליהם למרות החומר. מצטער באמת וסליחה בשם הרופא שלבטח התכוון לתוצאה אחרת. מאחל לך להרגיש טוב במהירה דר ממלידר

20/10/2015 | 17:51 | מאת: יעל

אני מתעניינת בניתוח הגדלת חזה , רציתי לדעת תוך כמה זמן ניתן לחזור לשגרה וכמה זה עולה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום יעל, משך ההחלמה הינו שבועיים עד כחודש להחלמה ראשונית. במהלך תקופה זו ישנם כאבים (בפרט בהגדלה מאחורי השריר ובעיקר בשבוע הראשון), בצקות ונפיחויות, שטפי דם עוריים, בליטת הפטמות ואפילו שינויים בתחושה בשד ובפיטמה יתכנו. כל התסמינים הללו חולפים במהלך השבועות שלאחר מכן. מומלץ להימנע ממאמצים לשבועיים, ולא לשכב על הבטן לפחות כחודש, כנל לגבי הרמת משאות ונשיאת משקל - אסור בהתחלה והיכולת חוזרת בהדרגה כפי שהאיסור על הרמת משאות כבדים (הרמת הילדים לחיבוק וכו) מוסר בהמשך. הגדלת שדיים לא הוכחה כמפריעה להנקה או לכל פעילות גופנית כל שהיא. אולם לנשים רבות קיימת הפרעה בהנקה ללא קשר להגדלת חזה. עליך לזכור, כי צורת השדיים הסופית תראה לאחר מספר חודשים: רקמת השד מצויה בתהליכי ריפוי ובניה מתמשכים. התייצבותם אורכת זמן רב. הניתוח איננו משולל סיבוכים וסיכונים. העלות משתנה ובממוצע מתחילה מ 12,000 שח בתלות בחדר הניתוח וסוג השתלים. קיימת אפשרות לפריסת תשלומים נוחה. יש להיזהר ממחירים זולים במיוחד ואין מחיר גבוה במיוחד מבטיח הצלחה. בכול מקרה, היעוץ הפרטני הוא חלק בלתי נפרד מהטיפול ובמסגרתו ניתן להגיע להבנות בנושא. אין לראות בייעוץ בפורום באינטרנט תחליף ליעוץ פרטני או תשובה סופית לשאלותיך. מקווה שעניתי לך על שאלותיך ובעיקר שהבנת שהתשובות אינן חד משמעיות וניתנו באופן כללי. 054-4435085 דר ממלידר

16/09/2015 | 00:48 | מאת: שני

רציתי לדעת מה דעתך על הטיפול בסימני מתיחה באמצעות הזרקת פחמן דו חמצני , האם זה יעיל ? האם זה עובד על סימני מתיחה ישנים? האם יש לזה תופעות לוואי שליליות ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שני, סימני מתיחה סימנים אלו נוטים להיות תלויים בגורמים רבים כגון גנטיקה, שינויים במשקל בצורה קיצונית ולאורך זמן, איכות העור שנפגמת עם השנים - הגיל, חשיפה לגורמים שונים כמו השמש, שינויים הנובעים מתהליכים טבעיים הורמונליים או לידות וכו.. ובצורה פשוטה כשרופאים אומרים הרבה אז הם לא יודעים! שיטות הטיפול המקובלות הן בלייזר, בדרמה רולר, בגלי רדיו, באור ובפחמן דו חמצני ואפילו בניתוח! המשותף לכולם שאנו מעוניינים לשנות את הרכב העור באיזורי הסימנים עם עי יצירת קולגן ואלסטין מחודשת ועם עי הגברת החימצון הריקמתי באיזור. לדוגמא: לייזר מסוג NDYAG, אשר מטפלים בעזרתו כבר מספר שנים. מדובר בסדרת טיפולים המבוצעת על ידי רופא, שבה ידועים מקרים של כוויות כשהטיפול מבוצע לא נכון. התוצאות חלוקות, הטיפול מצליח חלקית, ישנם מקרים שכמעט ואינם מגיבים, ישנם מקרים שיש שיפור של יותר מ 50% וישנם מקרים מאוד מוצלחים ( ואותם כול הרופאים והמרפאות מראים בתמונות הלפני ואחרי ) . שימי לב שהטיפולים כולם פחות יעילים לסימנים ישנים. בכול מקרה, מדובר בסדרה של 14-8 טיפולים, אשר בהדרגה ישנו את סימני המתיחה. פחמן דן חמצני יעיל לפי ניסיוני בטיפול בפסי מתיחה- סטריאות, במיוחד באלה האדומים והטריים יותר. זה לא מוחק אך משפר. קחי בחשבון - יעיל כל עוד ממשיכים לעשות! אשמח להרחיב את היעוץ בנושא ולהתאים את הטיפול למקרה הפרטי שלך. 054-4435085 בברכת חג שמח, חתימה טובה ושנה מתוקה. דר ממלידר

08/09/2015 | 01:32 | מאת: איילת

שלום ד"ר ממלידר, לפני כחודשיים בצעתי מילוי שפתיים. הטיפול אמור היה לכלול הזרקות בשלושה שלבים. לאחר שני טיפולים, נוצרו לי שני גושים קטנים בצד ימין. הרופא טען שהם יעלמו מעצמם לאחר זמן-מה. כאמור, מאז חלפו חודשיים והגושים טרם נעלמו. הם כמעט ולא נראים לעין, אך לי הם מפריעים, הן אסטטית והן בזמן לעיסה, כאשר לעיתים אני נושכת אותם ללא כוונה וזה די כואב. בנוסף, כאשר אני שותה משקאות חמים, אני חשה כאב קל. הרופא הציע לי להעלים את אותם גושים ע"י שאיבה, אך בכל ביקור הוא דוחה את ביצוע השאיבה ומדיע לי לחכות שהגושים ייעלמו. ולשאלות: 1) לדעתך המקצועית, מדוע לא לשאוב מיד את הגושים? 2) האם הגיוני שבזמן שתיית משקאות חמים, הגושים כואבים? 3) תוך כמה זמן הגושים ייעלמו מעצמם, אם בכלל ? תודה :)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום איילת, מסיפורך עולה שכנראה הסכמת לטיפול עם סיליקון אך אינני בטוח משום שלא סיפרת לי מהו החומר שהוזרק לך. אענה לך לפי המקרים הנפוצים שאני נתקל בהם: חומצה היאלורונית היא חומר טבעי ובטוח שיעלם מעצמו, באיזור השפתיים שעשיר בכלי דם, בערך תוך חצי שנה. ניתן לזרז את ספיגת החומר עי הזרקה של אנזים שמפרק את הגושים מהר וכך לפתור את כל הבעיה בהצלחה שמעל לתשעים וחמישה אחוזים. סיליקון רפואי, לעומת זאת, הוא חומר זול יחסית, לא בטוח מעצם היותו סינטטי וזר לגופנו וקבוע!!! ישנם רופאים - בעיקר רופאים ותיקים, לפני עידן החומצה ההיאלורונית, שיודעים לעבוד עם הסיליקון- טכניקה שנקראת מיקרודרופס- הזרקות מזעריות שלא יוצרות מראה מעובה מלכתחילה אלה מעודדות את הגוף ליצר מעין קופסתי מזערית שעוטפת את טיפות הסיליקון המזעריות ורק אז נוצר מראה מעובה. (אני מאמין שרופאים כאלו הם מעל לגיל חמישים כי רופאים צעירים יותר, כמוני שאני בן 39 למדו את כול נושא האסתטיקה של השפתיים בעידן בו החומצה ההיאלורונית זמינה ובטוחה לשימוש מעצם היותה זמנית וטבעית, אני גם יכול לספר לך שאני לא מנוסה ולא מטפל בסיליקון בגלל זמינות החומרים הזמניים והבטוחים היום- פשוט צריך להיות מטומטם להשתמש בחומר קבוע כשאין לך נסיון איתו וכשהטכניקה הנכונה לעבוד בו מסובכת מעצם העובדה שהתוצאה לא נראית לעין מייד ולכן מתפתים להזריק יותר מהנדרש, בנוסף מנסיוני וההמלצה שלי להשגת מראה שפתיים משורבבות ותפוחות באופן קבוע הוא ניתוח ולא הזרקת סיליקון בגלל שהתוצאות אסתטיות יותר וקבועות.) בנוסף, הסיליקון הוא חומר מתעתע, רופא מיומן וותיק ישיג תוצאה אסתטית וקבועה לשפתיים ויחסוך לעצמו את עלות החומצה ההיאלורונית היקרה. לאחר זמן מה הגוף יגיב לסיליקון ביצירת גבשושיות שנקראות גרנולומות וייצור מראה מעובה לשפתיים ( אסור להתפתות ולהזריק עוד ועוד וצריך להמתין לתגובת הגוף ) ולמרות ההצלחה - כמה שנים אחכ ולעיתים אחרי הריון או תקופות אחרות של שינויים הורמונליים עלולות הגבשושיות המכילות סיליקון לנדוד מהשפתיים לרקמות שכנות או ליצור מראה אסימטרי ולא אסתטי לשפתיים. הפתרון היחיד שקיים היום למצב קבוע כזה הוא כירורגי. אין מנוס מלנתח פיזית את השפתיים ולהוציא רקמת גרנולומות עודפת. במידה וזה המצב הסיכוי להצליח הוא מעל תשעים אחוזים והבטחתי שבכל מקרה, ללא צלקת! לסיכום על מנת לענות לשאלותיך, אני חייב לדעת מה הוזרק לך. 1. בכל מקרה שיש כאב, אין שאלה של הגיון. כאב הוא סימן של הגוף שמשהוא קורה וצריך להתייחס. 2. חומצה היאלורונית היא פתירה במהירות וגם הרופא שטיפל בך צריך לדעת לפתור את זה בעצמו ולכן כדאי יהיה לפנות אליו. ( אני לא יודע מה זה שאיבה של נגעים מהשפתיים. לא נתקלתי בטיפול כזה ואשמח ללמוד משהו חדש ). 3. סיליקון דורש פתרון כירורגי- המצב קבוע ואם ישתנה אף פעם לא לכיוון חיובי. (בתחום זה יש לי נסיון רב.) בכל מקרה, אשמח לתת לך יעוץ מתאים אישי ולמצוא פתרון לבעיה- את מוזמנת ליצור קשר. ( בפגישה אפשר גם להראות לך דוגמאות חיות ומציאותיות לפתרונות אפשריים וגם אפשר לשמוע מה הוזרק לך, לראות ולבדוק את השפתיים שלך ). 054-4435085 בברכת רפואה שלמה, אבי

30/08/2015 | 15:26 | מאת: שירה

לפני שלושה וחצי שבועות הזריקה לי רופאה בוטוקס ב 3 נקודות באזור בין הגבות. בעת ההזרקה יצא יחסית הרבה דם ומיד הופיעה נפיחות ואדמומיות. על אזור ההזרקה הניחה קרח. ואדמומיות חלפה לאחר כמה שעות. לא הופיע המטומה. הנפיחות נשארה השלושה ימים (מכין גולה רגישה למגע). היום, שלושה וחצי שבועות לא רואים שום שינוי. מה הסיבה לדעתך? האם כדאי להזריק שוב? תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שירה היקרה, לדעתי ולפי התאור שלך יש לי הרושם שלא הוזרק מספיק חומר ובכל מקרה הייתי חוזר לרופאה המטפלת לביקורת ומספר לה הכל. במקרים נדירים מאוד אפשר לנסות להזריק חומר מעט שונה אך עם אותו המרכיב הפעיל על מנת לגרות את הגוף והשרירים להגיב. ישנם מקרים יותר נדירים ולכן לא כדאי להזכיר אותם. בכל מקרה, בהצלחה ד"ר ממלידר, 054-4435085

06/11/2015 | 17:08 | מאת: רויטל

איך זה יכול להיות . לי לקחו 900 שקל לאיזור. מישהו יכול להסביר לי? ודרך אגב חברה שלי עשתה שם ויצא לה ממש מצויין אז החומר כניראה הוא אותו דבר....

רויטל שלום, עברתי על החומר שהצגת ונכנסתי לאתר המדובר. אחרי מחקר קצר וענייני אלה מסקנותי: ראשית ישנן אי אמיתות באתר באופן מובהק או מי שקרא את פסק הדין מיולי 2015 שכתב כבוד השופט י נועם לא מבין עברית! http://www.mirror.upsite.co.il/uploaded/files/1392_514924510a5655b976b33894ce634014.pdf אסור בתכלית האיסור למי שאינו רופא להזריק בוטוקס! מדובר בחומר אקטיבי המשפיע על מערכת העצבים הפריפרית ומדווחים בספרות העולמית מקרי מוות! כתוצאה משימוש לא נכון בחומר. שנית, החומר שמומלץ ובו נעשה שימוש הינו בשמו המסחרי נוירונוקס ואיננו מורשה לשימוש בארץ על אף שקיים נסיון עימו בעולם. מכאן נגזרות כמה עובדות: יתכן שהחומר נהדר כמו חומרים אחרים שאינם משווקים בישראל ואינם מותרים או טרם קיבלו את אישור משרד הבריאות . אולם וזהו אבל גדול וחשוב : על כל 1000 מקרים מוצלחים יתכן מקרה בודד של פגיעה ממשית! היות והחומר טרם מאושר לשימוש עי משרד הבריאות במקרה פגיעה אין למטופל כל ביטוח! כלומר אין כיסוי כלכלי מכל סוג שהוא במידה ונגרם נזק. אני מבין את הרצון למצוא פתרון יעיל לקניית חומרים שהוכחו יעילים בעולם אולם אנו חיים במדינת חוק והגבלות יבוא תכשירים רפואיים אינן מאפשרות אפילו לרופא לייבא בוטוקס! משרד הבריאות מגביל את האישור והוא ניתן אך ורק לרוקחים בעלי רשיון מיוחד ולתכשירים שהובלו לארץ בתנאים מבוקרים. בארץ כרגע 2 תכשירים מאושרים: בוטוקס ודיספורט. כרגע מדובר על יבוא ואישור תכשיר שלישי. יתכן ובימים הקרובים נמצא שמשרד הבריאות אישר את הנושא. עד אז, גם אם התכשיר נהדר אין לעשות בו שימוש מאחר וכאמור, אפילו אם הרופא המטפל מבוטח אין כל כיסוי תקף מבחינה ביטוחית בעבור המטופל לשימוש בתכשיר שמשרד הבריאות לא אישר. תוכלי להתעדכן לגבי תכשירים מאושרים באתר משרד הבריאות. לגבי המחיר שמפורסם באתר- זוהיא פרסומת, אינני יודע כמה אמת מאחוריה ואינני יודע למה רק החודש ולמה רק בראשון לציון.. תצטרכי לפנות ישירות למפרסם ולהבין את האמת מאחורי הפרסום בעצמך. מקוה שעניתי על הכל, שבת שלום ובהצלחה דר ממלידר, 054-4435085

שלום רב, בן 41, לפני כשבועיים עברתי הזרקת בוטוקס בשלושה אזורים מצח ורכות. לאחר ההזרקה הבחנתי שהחלק הקדמי של הגבות צנח, והחלק החיצוני של הגבות הורם, נוצר לי מראה זעוף, פנתי למרפאה לאחר שבוע ולדברי הרופאה שהזריקה לי זה אמור להסתדר לאחר שבועיים, האם ניתן לתקן את המצב באיזו שהיא דרך?

לקריאה נוספת והעמקה

כן , בקלות , צריך להזריק עוד בוטוקס באזור נכון. השפעה תוך כמה ימים לפי מה שאתה כבר מכיר על עצמך. ממליץ להעזר ברופא שהתחיל את הטיפול. בכל מקרה בהצלחה 054-4435085. דר ממלידר

במדינת ישראל לא מוכר תואר שנקרא רופא אסתטיקה. לפני כחודש יצאה הנחיה מפורשת של משרד הבריאות שלרופאי שיניים אסור להזריק בוטוקס למטרות אסתטיות. לא ברור לי איך אתר כמו זאפ דוקטורס מאפשר לרופא שיניים לנהל פורום לגבי הזרקות.

לקריאה נוספת והעמקה

את לא מעודכנת והכי חשוב קראי מה כתוב בתשובה לנושא שהעלית מ 18/7/15. בכל מקרה, 054-4435085 צרי קשר ;-) דר ממלידר

כמו באירופה וארצות הברית את יכולה לראות את ההחלטה...

רויטל שלום, אחרי מחקר קצר וענייני אלה מסקנותי: ראשית מי שקרא את פסק הדין מיולי 2015 שכתב כבוד השופט י נועם כדאי שידייק בפרשנותו - http://www.mirror.upsite.co.il/uploaded/files/1392_514924510a5655b976b33894ce634014.pdf אסור בתכלית האיסור למי שאינו רופא להזריק בוטוקס! מדובר בחומר אקטיבי המשפיע על מערכת העצבים הפריפרית ומדווחים בספרות העולמית מקרי מוות! כתוצאה משימוש לא נכון בחומר. אז למי מותר להזריק? לרופאים בלבד. אבוי לקוסמטיקאיות שיזריקו בוטוקס (ראשית זהו חומר במרשם רופא בלבד) כי השמועה אומרת שמישהי כבר נמצאת בכלא בגלל פעולה שכזו. קוסמטיקאיות עושות עבודה מבורכת על הצד החיצוני של העור בלבד! אסור להן לטפל בשכבות העמוקות של העור (על אף שחלקן שמות קצוץ על החוק). הבוטוקס הוא תכשיר שעובד ברמת השריר- עצב. כדאי לדעת ולהכיר את כל 47 השרירים בפנים לפני שמזריקים אותו. כדאי לדעת רפואה ופיזיולוגיה. נכון שמהצד נראה שהפעולה פשוטה. אבל כדי להזריק ברמה גבוהה כדאי שיהיה למטפל גם ידע וגם נסיון. ורצוי ביטוח, בשביל המקרה האחד למיליארד שמי ממטופליו באמת יזדקק למשהו. בנוסף, אנחנו חיים בארץ ויודעים שיש מקרים שבהם מי שאינו מורשה עוסק ברפואה, בריפוי שיניים, בהזרקות בוטוקס וכו כן מטפל לפי צו מצפונו(או חוסר מצפונו) או כן מתחזה למטפל. לא לי האכיפה ולא לי לשפוט. אני רק יכול לומר לך שאינני מפנה את קרובי משפחתי להזרקת בוטוקס אצל קוסמטיקאית על אף שאינני מטפל בהם באופן אישי וכן מפנה אותם לרופאים. מה יקרה כשרופא שיניים מזריק והדבר יגיע למשרד הבריאות? יהיה על רופא השיניים להגן על עצמו מול המשרד ולהסביר מדוע הזריק בוטוקס! יוכל להשתמש בטיעונים ופסיקות קודמות שקיימות בנושא משנת 2007. אין עד היום, למעט בעיתונות שאיננה מקצועית היתר לרופאי שיניים להזריק בוטוקס ואין באמירה זו הבעת דיעה מטעמי אלה ציון עובדה מתוך הכתוב. ברמה האישית, אני רופא שיניים ורופא כללי, בעל שני דוקטורטים ושתי רשיונות בארץ כמו גם רשיון באיחוד האירופי. כך שהדברים אינם נוגעים לי אלה כאזרח במדינה כמוך. מקווה שעניתי על הכל, שבת שלום דר ממלידר, 054-4435085

אתם לא מעודכנים

אתם לא מעודכנים

אתם לא מעודכנים

08/08/2015 | 18:57 | מאת: ..ad

( לגבר גבר ? או לגבר ? ) כמו לאישה וכשהוא מתחכם או מתוחכם קצת יותר.

26/07/2015 | 15:31 | מאת: מיכל

בת 56. אני עוברת הזרקות של חומצה הילרונית בזויות הפה ויומיים לאחר מכן יש לי טיפול שיניים ושיננית. האם סמיכות האירועים בעייתית או יכולה לפגוע בפיזור החומר? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מיכל, באופן כללי לא צריכה להיות בעיה. בצורה פרטנית, צריך לבחון לעומקם של דברים את תכנית הטיפול הנכונה לך ואת טיפול השיניים שאת מיועדת לעבור. את מוזמנת לקבוע פגישה לייעוץ. בברכה, דר ממלידר 0544435085

הלכתי לרופאת שיניים בתל אביב שחוץ מהמחיר שהיה נוח ....הכל היה ממש לא מיקצועי ולא רפואי ...אם הייתי יודעת שהיא רופאת שיניים לא הייתי מתקרבת אליה...לאחר מעשה הבנתי שהיא לא רופאה וזו ממש סכנה!!! ראו הוזהרתם !!!אל תלכו לטיפולי מילוי קמטים לרופא שיניים כי הם לא רופאים

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שרית, ראשית, צר לי לשמוע על החוויה שעברת ותודה ששיתפת. אשתדל להתייחס לכול דבריך. כידוע, משרד הבריאות אוסר על רופאי שיניים בישראל לעסוק בטיפולים אסתטיים. האחרונים מצהירים בגלוי שזוהי פרנסתם ולכן ממשיכים לעסוק בתחום. לידע כללי, חברות הביטוח העולמיות מכירות בכישרונם של רופאי השיניים בתחום ההזרקות ואכן גובות פרמיות מופחתות מאלו הניגבות ממומחים בתחומי הרפואה הכללית (לרבות מפלסטיקאים). ועכשיו אציג את עצמי. שמי, דר ממלידר ואני רופא כללי ורופא שיניים (MD ו DMD) ובגלל זה אני משיב להודעה שלך בה למעשה לא ביקשת יעוץ אלה הבעת תרעומת על טיפול שעברת אצל רופאת שיניים ושלא הייתי קשור בו. ולמען האמת, הפוסט שהעלית לגמרי לא קשור לפורום, אך אשתמש בו כהזדמנות לספר מעט על עצמי ועל עיסוקי. בעבודתי ביום יום אני מצליח לשלב טכניקות הזרקה מדהימות ואבחון פנים אסתטי, שלמדתי באוניברסיטת תא לפני יותר מחמש עשרה שנים, יחד עם המון נסיון (ותק מקצועי מחושב משנת 2002) בתחומי האסתטיקה (הכשרה פורמלית במיקרוכירורגיה משנת 2005, פלושיפ בכירורגיה קוסמטית משנת 2010 במרכז רפואי מתקדם בארהב והשתתפות פעילה במחלקות לכירורגיה פלסטית, משחזרת ואסתטית בארץ 2011-2012 ). כידוע לך, אפילו במחלקות המתקדמות ביותר לכירורגיה פלסטית מלמדים את המתמחים את תחום האסתטיקה רק בשנה האחרונה להתמחות ולמשך שנה בלבד על אף השינוי שבוצע, זה מכבר, בשם האיגוד ותוספת המילה אסתטית למומחיות. להבדיל מההכשרה הפדגוגית הרשמית, היכולות הרפואיות שלי והידע הרב שצברתי בתחום האסתטיקה, הוכחו כפורצי דרך וייחודיים לפי הספרות המקצועית המקובלת ולפי ביקורת עמיתים. כאוטודידקט פיתחתי טכניקות מתקדמות (לדוגמא: יצירת גומות חן מתוך חלל הפה באמצעות חוטים, בשיטה זער פולשנית, וללא מגע עם העור). זאת ועוד, על אף ואולי בזכות נסיון של למעלה משנתיים התמחות בכירורגיה כללית (2012-2014). ובהקשר זה, כידוע לך, ולכול רופא לאחר סטאז שחויב לחוות לפחות חודשיים בתחום - שנתיים ומעלה במחלקות לכירורגיה כללית היא תקופה ארוכה בהשוואה לדרישה בסילבוסים של התמחויות כירורגיות שונות כמו אורולוגיה, נוירוכירורגיה, רפואת נשים, כירורגית חזה ולב, פלסטיקה, פה ולסת, א.א.ג., מחלות עיניים ואורטופדיה. שהמשותף לכולן שהמתמחים בתחומים הללו, כמו כל צוער לרפואה, לומדים לתפור ולהשתמש בחוטים לריפוי. ראוי לציין, שאני עוסק בטיפולים קליניים עוד מימי כתלמיד שנה רביעית באוניברסיטת תא, כסטודנט מין המניין ועד ימינו אנו. ההבדל העיקרי בסוג הטיפולים בהם אני עוסק היום מבעבר נובע מסוג המטופלים שפונים אלי. רוב רובם של המטופלים שלי היום הם בעלי נסיון מר מטיפולים אסתטיים שעברו במקומות אחרים ואצל מטפלים אחרים. מאוכזבים מתוצאות טיפולים קודמים או מסיבוכים מאוחרים לטיפולים מוצלחים הם מגיעים ליעוץ וחוות דעת שניה. מלב אל לב, אני יכול לומר בפה שווה, שאני נהנה מהעיסוק ברפואה בכלל וברפואה אסתטית בפרט ועל כך מעידים מטופלי הנאמנים. ולמען הסר ספק ועל מנת להדגיש את הנושא, מירב זמני מוקדש ל תיקון חויית הטיפול האסתטי הקודם ותוצאתו (סיבוכיו) בעבור מטופלי ואינני מקבל מטופלים חדשים וחסרי נסיון בתחום האסתטיקה. העלית בסיפורך את נושא התשלום ולכן, אתייחס אליו בשקיפות מלאה, התעריף מפורסם לעיל לפי המלצה בינלאומית ובלי התערבות שלי. https://aestheticrates.wordpress.com/2015/02/09/california-state-international-aesthetic-rates/ תעריף זה הינו הבסיס (בשינויים ממוקדים, הנובעים מעדכון עלות חומרים ומהעדפת המטופל לסוג מסויים של חומר) לתשלום במזומן ובתוספת מעמ כנגד חשבונית מס/קבלה, ללא יוצא מין הכלל. בהקשר זה, וביכולתי, תמיד אפשרי להגיע להסדר תשלומים נוח באמצעות חברות האשראי השונות ובנוסף אפשר (לא באופן גורף, אלה, כנהוג, בהתאמה פרטית) גם לקזז עלות יעוץ מעלות הטיפול. הנחה נוספת- הנחת כמות הנובעת מעדכון עלויות מול הספקים כפי שנהוג בכל מרפאה, ניתנת למטופלים המשלבים מספר טיפולים לטווח ארוך, כך שעלות תכנית הטיפול שלהם עולה על העלות הממוצעת למטופל. כך שהמחיר, הוגן ביותר ועומד בתחרות הקיימת באסתטיקה בארץ מול רופאים פרטיים טובים ( ולהערכתי, מדובר היום באלפיים רופאים העוסקים בתחום האסתטיקה ) ומול רשתות אסתטיות. בנוסף, במרפאה עצמה, שעיצובה מפואר, פרקטי ונעים, נערכים טיפולי לייזר מתקדמים וללא כאב. טיפולי הלייזר (הן ברקמה רכה והן ברקמה קשה) ושרותי רפואת מומחים משולבים במיכלול אפשרויות הטיפול האסתטי. והכי חשוב, צוות המרפאה מקצועי, מיומן, מחוייב לקוד איכות טיפולים קפדני ולחזון חברתי. לסיום, אני מזמין אותך לחוויה מתקנת במרפאה. לכול הפחות תיתקלי בחיוך, הכנסת אורחים מסבירת פנים ומשקה חם. בברכה, דר ממלידר. 054-4435085

כך שהסברך המלומד מיותר.

13/07/2015 | 16:19 | מאת: אחת העם

מה החומר הכי מומלץ למילוי שפתיים, והאם אפשר שזה יראה טבעי לחלוטין? אני רואה נשים שעשו הזרקות וזה נראה מאוד לא טבעי. תודה ובברכה.

לקריאה נוספת והעמקה

החומר המומלץ ביותר הינו הבטוח ביותר. חומצה היאלורונית. החיסרון בחומר הוא גם יתרונו. החומר זמני. רקמת השפתיים עשירה בכלי דם. לכן החומר נספג מהר יותר מבשאר חלקי הפנים. ישנן שיטות וטכניקות לפיזור חומרים קבועים שאינני ממליץ עליהם. ישנם רופאים היודעים וממליצים לעבוד עם חומרים אלו. ישנן שיטות נוספות להשגת מראה טבעי ועל זמני. אופציה נוספת היא לא לטפל ולהשלים עם המראה הטבעי. אני מזמין אותך לקבוע פגישת יעוץ להתאמת הטיפול למטרותיך.

12/01/2015 | 16:32 | מאת: ליאורה

מה כמות (יחידות - units) של בוטוקס הנדרשת לתוצאה טובה לכל אחד מאזורי ההזרקה (בין הגבות, מצח, צידי העין) בהנחה שאני עושה טיפול כל 3-4 חודשים ?

לקריאה נוספת והעמקה

הכמות משתנה בין מטופלים ולפי סוג הבוטוקס. בגדול, מדובר על כמות של בין 25 לבין 75 יחידות לטיפול באזורים שהזכרת בסוג מסויים של בוטוקס. תוכלי ליצור קשר טלפוני (מופיע באתר) על מנת לקבל תשובה פרטנית.

11/01/2015 | 19:58 | מאת: ענת

שלום דר האם ידוע לך אם אפשר לטפל בגרנולומות בעזרת שנוצרו מהזרקת ארטיקול לפנים לפני שנים בעזרת fu5 . אני שואלת מכיוון שסטרואידים לא ממש משפרים משמעותית את הגושים. ממש מיואשת ...תודה

30/12/2014 | 06:47 | מאת: שגית כהן

תודה על תשובתך. אך שאלתי במידה ולא ידעתי והזרקתי 3 מזרקים של בוטוקס במצח ,לאחר כמה זמן מאז ההזקה רצוי להיכנס להריון.תודה על תשובתך

29/12/2014 | 20:29 | מאת: שגית כהן

כמה זמן לאחר טיפול בבוטוקס 3 מזרקים באזור המצח מותר הריון?

לקריאה נוספת והעמקה

הזרקת בוטוקס אינה מומלצת בהריון ולנשים מיניקות.בשאר המצבים אין מניעה(פרט למטופלים הנוטלים סוגים מסויימים של תרופות ומטופלים עם מחלות של צומת עצב שריר ומחלות מוטוריות פריפריות)

09/12/2014 | 19:01 | מאת: דבי

שלום דוקטור אני מוזרקת בבוטוקס בערך שנתיים כל חצי שנה בין הגבות צידי העין הרמת גבה ובין הגבות. התחלתי בהתחלה רק בין הגבות ואחרי שיכנעו אותי להזריק באיזור המצח ובצידי העניים .לא היה לי קמטים במצח רק כשהייתי מעלה בתנועה מעלה היו ממש ממש עדינים אפילו לא ניראה קמט. עכשיו כשהחומר מתחיל להעלם אחרי 4 חודשים בערך אני מרגישה באוםן מוחלט שנוצרו לי קמטים יותר ממה שהיה לי בהתחלה ץ אפשר בבקשה להסביר לי את התופעה המוזרה שאני שומעת עוד נשים שאומרות אותו דבר תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

דבי שלום.את מדווחת על המצאות של קמטים דינמיים במצח,כלומר כאלה המופיעים הזמן תנועה דהיינו הרמת גבות.זוהי התוויה להזרקת בוטוקס לצורך טשטוש אותם קמטים.מאחר וואפקט ההזרקה זמני,לאחר 3-4 יופיעו חזרה הקמטים.לאחר מספר הזרקות רצופות ידוע מהניסיון הקליני הנתמך עי הידע בספרות מקצועית היא הקמט נעשה עדין יותר והמרווח הזמן בין הזרקה להזרקה גדל.לא מוכרת תופעה של החמרת קמט כלל,שכן הקמט כאמור נעשה מטושטש יותר העור חלק יותר וזאת בשל הרפיית סיבי השריר האחראים להיווצרות הקמט.

25/01/2015 | 18:18 | מאת: אבי שני

קרוב לוודאי שהתשובות שתקבלי יהיו, לא נתקלנו עד היום, רוב המקרים אינם כאלה ודומיהן. אולם הבוטוקס כשמו כן הוא, רעלן המשתק את השרירים ובסופו של תהליך, יאבד את גמישותו ויכולתו להחזיק את הסביבה אותה הוא אמור להחזיק או להגן עליה.

09/12/2014 | 15:14 | מאת: תמר

שלום, רציתי לדעת האם הזרקת חומצה היאלרונית מותרת מתחת לעיניים? והאם ישנם סיכונים?

לקריאה נוספת והעמקה

התוויה שכיחה של מילוי בעזרת חומצה האילו רונית הינה מילוי שקע הדמעות .בכל הזרקה של חומרי מילוי ייתכנו תופעות לוואי כגון נפיחות ולעיתים נדירות שטפי דם, אילו חולפים לאחר מס ימים. פרטנית לגבי אזור עפעף תחתון רצוי שהזרקה תתבצע על ידי רופא מומחה מנוסה האמון על האנטומיה והזרקה באזור זה.בהצלחה

25/01/2015 | 18:14 | מאת: אבי שני

יש היום מספיק תכשירים, שחוסכים את ההזרקות ומשיגים תוצאות מדהימות.

31/10/2014 | 08:05 | מאת: מיכל

לפני שבוע הייתי בטיפול בוטוקס באזורים: מצח ואזור העיניים אצל פלסטקאי רופא במקצועו בתחום הפלסטיקה . לאחר מספר ימים עפעף עיין ימין צנח , נלחצתי וניגשתי לרופא שיראה את הבעיה והאם ניתן לטפל. הרופא לקח את הענין בשיוויון נפש ואמר כנראה הזרקתי קצת יותר מדי ושאין מה לעשות וזה יעבור תוך שבועיים, זה כמובן פוגע בהתנהלות היומיומית ,ובאיכות החיים. שאלתי האם בכל זאת ניתן לעשות לשיפור המצב תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אם מדובר בצניחת עפעף,כפי שאת מתארת ניתן להשתמש בטיפות עיניים איודיפין ואז העפעף עולה כ2 ממ. מומלץ לא להשתמש יותר מ10 ימים שכן שימוש ממושך עשוי לגרום לדלקת של הלחמית.אם מדובר בצניחת גבה ניתן להרים את זנב הגבה. בכל מקרה משך האפקט זמני ויחלוף.

שלום רב היזרקתי רסטילן מדולל מתחת לעניים ווולומה למילוי נפח בלחיים.. לאחר שבועיים היתנפחתי מאוד מתחת לעניים ובלחיים קיבלתי בצקת איומה הרופא נתן לי ציפרודקס למשך חודש ימים.. זה מאוד עזר אך אני חוששת שזה יחזור ..מאחר והרופא אמר לי שיש מקרים שזה חוזר . ולכן כדאי שיהיה לי אנטביוטיקה בבית.אני חרדה מאוד מהמצב .. אינני יכולה לקחת כל כך הרבה אנטיביוטיקה.. אגב זו לא הפעם הראשונה שאני מזריקה גם וולומה וגם רסטילן.. אבל לא אצל אותו רופא......מה עלי לעשות?יש לי בפנים תחושה מאוד לא נוחה..

לקריאה נוספת והעמקה

מקרים כאלה נדירים. לא ברור האם הגורם הינו שילוב של כמה קווי יצור של חומצה האילו רונית, נטייה של מטופלים מסויימים, חידיקים עמידים (ביופילמים) או גורם אחר. כעת ישנה מחקר בארץ שאוסף את המקרה במטרה להתחקות אחר הגורם. הטיפול שניתן לך ,היה מוצלח שכן גרם לנסיגה של הברקת והדלקת. מקוה שזהו אירוע בודד ובמידת הצורך תפני שוב לרופא שטיפל. בהצלחה

22/10/2014 | 13:57 | מאת: יעל

האם לאחר ספיגת החומצה ההיאלורונית שהוזרקה בפנים יש מצב שמראה הפנים ייראה רע יותר מלפני ההזרקה?

לקריאה נוספת והעמקה

חד משמעי לא. כיום ידוע שהזרקה של חומצה האילו רונית משפעלת את יצור הקולגה העצמוני. לפיכך לאחר מס הזרקות ניתן לצפות לשיפור מצב הנפח באיזור שהוזרק במרבית המקרים.

25/01/2015 | 18:12 | מאת: אבי שני

יש היום מספיק תכשירים, שחוסכים את ההזרקות ומשיגים תוצאות מדהימות.

19/10/2014 | 00:28 | מאת: נופר

שלום, אני מעוניינת לעשות בוטוקוס לעיצוב קו הלסת. אני רוצה לעשות את הבוטוקוס מכיוון שיש לי לסת מרובעת וזה ממש מפריע לי. אני כרגע בת 20 האם בגילי עושים את זה? תודה מראש

בהחלט אפשרי.הפרמטר הקובע הוא הבעיה האסתטית ולאו דווקא הגיל.בהצלחה

09/09/2014 | 14:36 | מאת: מרי

ד"ר כהן שרית שלום, עם איזה חומר מומלץ לעשות מילוי והחלקת הצוואר?

לקריאה נוספת והעמקה

מרי שלום, טיפול סקינבוסטר עם רסיטלן יויטל יעיל להצערת עור הפנים והצוואר( ראי תשובתי הקודמת) . לגבי מיצוק- במקים שאין רפיון עור משמעותי ואין עודפי עור ניכרים ניתן למצק עי שימוש בגלי רדיו במשולב עם קוסמולוגיה מתקדמת שמטרתה עודד יצור קולגן עצמונה. חשוב כמובן גם ללחח את העור ולהימנע מחשיפה לשמש. שנה טובה והרבה בריאות!

07/09/2014 | 11:59 | מאת: מרינה

שלום, האם הסרקות של רסטילן ויטל מתאימות לטיפולי צוואר עם קמטוטים? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט טיפול מצויין המעניק לעור ליחוח, מטשטש קמטוטים ומותיר את העור קורן . טיפול הסקינבוסטר בעזרת רסיטלן יוטל תורם להצערת העור ושיפור מרקמו. מתאים לנשים ללא ריפיון עור משמעותי ועור עם אלסטיות טובה, הסובלות מסימני התבגרות של עור הצוואר עם הגיל. דורש סדרת טיפולים במרווח של 3-4 שבועות בין טיפול לטיפול. בהצלחה.

04/09/2014 | 18:34 | מאת: שני

יש לי אטרומה (נקודת חלב) פנימית בישבן בערך בגודל 0.5-1 ס"מ, היא די מציקה לי בישיבה ובולטת החוצה כעיגול קטן ולבן, ואני מאוד מעוניינת להוציא אותה, העניין הוא שהוסבר לי שבניתוח תשאר צלקת עם נטייה להתרחב, ואני רוצה להימנע מכך.. מה ניתן לעשות ? בנוסף אותה שאלה לגביי נקודת חן באותו גודל בישבן שאני צריכה להוציא, אני נורא חוששת מצלקות...

לקריאה נוספת והעמקה

שני שלום, ניתן ליילד את הציטטה בחתך זעיר , אך כמובן תיוותר צלקת. בשל המיקום, באופן טבעי, צלקות באזור זה נוטות להתרחב. לגבי השומה , תלוי כמובן טיבה וצרתה. במקרים מסויימים ניתן לבצע שיוף מבוקר עם לייזר המותיר צלקת עדינה מאוד, אם בכלל. שנה נפלאה!

01/09/2014 | 19:08 | מאת: הילה ויסמן

ביום חמישי האחרון עברתי ניתוח להגדלת חזה והסרת נקודת חן אצל ד"ר שרית כהן המדהימה. רציתי להגיד תודה ענקית על הטיפול המסור,האכפתיות והדאגה! במשך שנים חלמתי להסיר נקודת חן שהפריעה לי מבחינה אסתטית, פניתי לרופאים רבים וכולם אמרו לי שאין מנוס חוץ מלהוציא את הנקודת חן מהשורש דבר שישאיר צלקת מכוערת וחור בפנים. אל ד"ר שרית הגעתי בשביל הגדלת חזה אחרי שויתרתי על האפשרות להוריד את הנקודת חן מחוסר ברירה. ד"ר שרית הציעה לי אפשרות שונה ממה ששמעתי כל השנים והגשימה לי את החלום! הסירה לי את הנקודת חן ובנוסף עשתה לי הגדלת חזה. בקיצור, תודה ענקית! ממליצה בחום! מדובר ברופאה עם לב ענק, פרפקציוניסטית ויחס חם. שולחת נשיקות חמות. הילה.

לקריאה נוספת והעמקה

הילה יקרה, תודה על המילים החמות שלדעתי בראש וראשונה מעידות על האישיות המיוחדת שלך!! ברכותיי לשנה החדשה , כל שתבקשי לו יהי:-) דר כהן שרית

29/08/2014 | 23:54 | מאת: שני

אני בחורה די רזה עם מעט רפיון בירכיים הפנימיות ומעט סימני מתיחה באזור, רציתי לדעת מהן השיטות הלא ניתוחיות הטובות ביותר כיום למיצוק העור , ומהי יעילותן במצב כזה ?

לקריאה נוספת והעמקה

תלוי כמובן בדרגה של ריפיון העור, מידת האלסטיות העורית, המצאות של עודף עורי וכו. את מציינת שהרפיון קל, אולם קיימים לדבריך גם סימני מתיחה המעידים על אלסטיות עורית ירודה.בדיקה פיזיקלית תאפשר ניתוב טיפולי . ככלל ניתן לבצע הידוק עי שימוש בטכנולוגיות מתקדמות- גלי רדיו למיצוק ( טוב לריפיון קל, נדרשת סדרת טיפולים) ובמקרים מסויימים מתאימים שאיבה במהלכה מתבצע גירוי של השכבה הדרמלית של העור עמ לעודד התכווצות ומיצוק עור.בהצלחה

האם ייתכן שהזרקת בוטוקס גרמה להופעת צלקת? בתודה ובברכה יותם

לקריאה נוספת והעמקה

לא סביר שהזרקת בוטוקס תותיר צלקת.

04/08/2014 | 12:06 | מאת: שני

האם את מכירה את השיטה הנל למיצוק העור ? אני בחורה בת 30 , מאוד רזה , עם מעט רפיון באזור הירכיים הפנימיות ויש לציין שיש לי מעט סימני מתיחה באזור, האם השיטה לא תתאים לי בשום אופן? האם היא יעילה לאזור הברכיים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שני, ראי תשובתי הקודמת. מניחה שתהיה לך לעזר.

שלום רב לדוקטור אני מעוניינת לעשות בוטוקס בימים הקרובים אולם לא אוכל להגיע בתוך שבועיים מן הזריקה הראשונה לביקורת והוספה נדרשת האם זה בסדר אחרי כחודש?יש האומרים שאם התוספת לא נעשית תוך שבועיים הגוף מייצר נוגדנים ואש לא אפטיבי. הדעות חלוקות. והייתי מבקשת את תשובתך המקצועית. עשיתי בוטוקס בעבר במצח היה מוצלח. פשוט מרגישה שצריכה אבל בגלל המצב לא יצא לי ובכל זאת רוצה. תודה רבה פתח

לקריאה נוספת והעמקה

כידוע בוטוקס הינו חלבון וככזה עשוי לעורר הפתפתוחת של נוגדנים. תגובה חיסונית עשויה להופיע כאשר מרווח בין ההזרקות הינו פחות מ3 חודשים וכן כאשר מזריקים מס פעמים באותו טיפול ( כלומר יותר מפעם אחת לאחר שבועיים ממהזרקה).לפיכך מומלץ לבצע ביקורת לאחר שבועיים ובמידת הצורך בלבד להוסיף או/ו לשפר סימטריה.

רציתי לדעת מהן השיטות היעילות ביותר כיום להסרת מעט שומן עודף בירכיים הפנימיות, יש לציין שאני בת 30 , רזה מאוד, עם סימני מתיחה באזור זה ובאזור הישבן והירכיים... האם זה מצריך גם טיפול בשיטות מסויימות להידוק העור? אשמח להמלצות

לקריאה נוספת והעמקה

תלוי כמובן בכמות העור העודף ובאיכותו. לעיתים לאחר ירידה מסיבית במשקל יש צורך בביצוע מתיחת ירכיים במהלכה מוסרים עודפי העור והשומן התת העורי. יש לציין שבניתוח זה הצלקות לעיתים יכולות בולטות וכן לא ניתן להסתירן כפי שניתן בניתוחים אסתטיים אחרים כמו הגדלת חזה ומתיחת פנים!ובטן. ממליצה שתבדקי אצל מומחה לכירורגיה פלסטית גם לגבי שאלתך הקודמת.

19/07/2014 | 23:03 | מאת: שני

אני בת 30 בעלת חזה די גדול ומעט נפול, שד אחד קצת יותר נפול מהשני, עם סימני מתיחה שנראים כמו קמטים, יש לציין שאני די רזה, ורציתי לדעת האם ניתן לעצב את החזה והרים אותו באמצעות הזרקות, והאם את מכירה רופא שעושה זאת ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שני את מציינת שהחזה שלך די גדול ,נפול ואסימטרי.במקרים אלו הפתרון הוא הרמה כירורגית במהלכה מבוצע עיצוב הרמה וצמצום המעטפת העורית העודפת. התערבות שאינה כירורגית בשד עם נפילה משמעותית אינוס יעילה כמובן.

01/07/2014 | 23:15 | מאת: ניר

שלום אני בן 33 ויש לי קמט בין הגבות בצורה אנכית, ממש נראה כאילו חוצה לי את הפנים ל-2. בשיחה עם רופאה במכון קוסמטיקה מוכר המליצה עם הזקרת בוטוקס 1 סיסי במחיר של 800 ש"ח שאלתי הם זה מחיר סביר, ולכמה זמן זה יחזיק מעממד? והאם הזרקות באופן עקבית תגדיל את מרווח הזמן בין זריקה לזריקה ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

משך אפקט הזרקת בוטוקס נע בין 4-6 חודשים.כאשר ההזרקות בפעמים הראשונות מבוצעות כל 3-4 חודשים ,השריר עובר תהליך של דלדול (אטרופיה) ולפיכך פרק הזמן בין ההזרקות עשוי להיות ארוך יותר. בממוצע עלות לאזור הינה 1000 ש"ח.

22/06/2014 | 11:35 | מאת: סימה

איבדתי את קו הלסת עקב צניחת לחיים, האם בוטוקס יעזור ? או חוטים לאיזה תוצאה ניתן לצפות? ומה העלות ?

לקריאה נוספת והעמקה

את מציינת שקיימת צניחה,ובכן הפתרון הדפיניטיבי הוא הרמה ניתוחית של הרקמות למיקום טבעי צעיר.ניתן כמובן למלא מעט את השקוע בקדמת המלאות בלסת על מנת ליצור קו לסת מעט מוגדר יותר אולם התוצאה זמנית בלבד. לגבי חוטים- ,מוכרים בפלסטיקה מאז 1959.היעילות הטיפולית הינה מינמלית מאוד בלבד אם בכלל. לא קיימים בספרות הרפואית עבודות המורות על שיפור בצניחה /אפקט הרמה .מציעה שתבדקי ע"י פלסטיקאי מומחה ובהתאם לבדיקה יוצגו בפניך החלופות הטיפוליות.בהצלחה

טרנד החוטים הוא שקר גדול ואשליה רעה !!!! סוף סוף הרופאה המקסימה כאן כותבת את האמת על החוטים שהמון רופאים שרלטנים מנסים ל"מכור " לכל מיני נשים תמימות !!!!! אני עברתי מסכת יסורים עם חוטים שרק כאבי תופת ועיוותים בפנים היו לי מזה וכמובן שזרקתי המון כסף לפח !!! והרופאה הרוסיה הבטיחה שתהיה מתיחה ולא יהיו קמטים והכל שקר שקר שקר !!

20/06/2014 | 09:43 | מאת: ישראל

שלום דר אני בן 27 ולאחרונה שמתי לב להופעת שקעים לא מחמיאים בזווית שבין העין לעצם הלחי, ברצוני לדעת מהן הסיבות לכך ומה אפשר להציע כטיפול, עוד אציין כי התופעה בולטת יותר מכיוון שירדתי במשקל לאחרונה. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

מדובר ככל הנראה בשקע הדמעות.ניתן לבצע הזרקה של חומצה היאלורונית למילוי השקע.משך האפקט הינו כ10 חודשים. מבוצע כטיפול מרפאה.

12/06/2014 | 15:09 | מאת: אפרת לווינשטיין

מאוד מאוד מרוצה, עשיתי אצל פרופ ארנון כהן מומחה לעור, רציתי לדעת האם כדאי גם לעשות מילוי עם חומצה הילארונית או שזה מסוכן?

לקריאה נוספת והעמקה

ומצה היאלורונית היא מרכיב טבעי של השכבה הרכזיתת של העור לפיכך מתקבלת כחלק מהמארג הרקמתי הטבעי,תוצאה אסתטית ובעלת מראה טבעי. בהצלחה וד"ש חמה לפרופ ארנון

05/06/2014 | 15:25 | מאת: לימור מ

שלום, אני בת 49. הבקר הייתי במרפאה על מנת לעשות בוטוקס. הרופאה אמרה שאני חייבת לעשות 4 איזורים יחד וזאת על מנת לשתק את כל השריר במלואו. הסכמתי להצעתה אך אני מבקשת לדעת האם נכון הוא הדבר. עשיתי בצידי העיניים, מעל הגבה, במצח ובין הגבות (שם אין לי בעייה כלל...אך עשיתי ). אשמח לחוות דעת . אולי בפעם הבאה אוכל לוותר על איזור ביו הגבות.

לקריאה נוספת והעמקה

אכן מומלץ לבצע הזרקת בוטוקס במצח במשולב עם האזור בין הגבות משני טעמים:.1 לשיפור אסתטי של כל היחידה האסתטית במצח .2 לשליטה מלאה בשרירים אשר מורידים ומעלים את הגבה.בהצלחה

29/05/2014 | 14:46 | מאת: גליה

לפני 4 חודשים הוזרק לי ע"י רופא רסיטלן סאב קיו ללחים והמראה לא יפה. תוך כמה זמן צפוי פירוק של רסיטלן סאב קיו? מתי כדאי לבצע טיפול חדש עם חומצה הילראונית?

לא ברור מה את מגדירה לא יפה,האם זוהי הזרקה בעודף?,הזרקה במיקום אחד וחסר בסמיכות?.כמובן התאם להגדרת הבעיה מותאם הפתרון. הזרקה בעודף- ניתנת לתיקון או ע"י המתנה ( לעיתים פרק זמן של למעלה משנה) אןו ע"י המסה של החומר המוזרק,לעיתים ניתן לבצע תיקון ע"י הזרקה של אזור סמוך ע"מ ליצור קו מתאר מעודן וצעיר יותר. שוב פתרון דורש הערכה/. הגדרה של הבעיה באופן פרטני. בהצלחה!

27/05/2014 | 02:11 | מאת: טל

אילו פתרונות קבועים קיימים לשקע שנוצר מהתכנסות פנימה של עור בצד אחד באזור שבין הגבות (לא מדובר בקמטי הבעה/גיל, אלא אובדן נפח)? האם ניתן להזריק שומן עצמי למילוי השקע שנוצר בין הגבות? אם כן, מהו טווח המחירים המקובל לאזור זה? קראתי לגבי משך הזמן שמחזיקה הזרקת שומן ובכל מקום מופיע מס' אחר: 1, 2-3, 5, +10 שנים. כמה שנים בממוצע זה מחזיק לאחר מספר טיפולים, עפ"י נסיונך?

לקריאה נוספת והעמקה

עד כמה שניתן להבין מתאורך מדובר בקמט סטטי בין הגבות עם חסר נפח משני .במקרים אילו השילוב בין בוטוקס וחומר מילוי מומלץ. חומר מילוי יכול היות גם שומן עצמוני,אולם הזקת שומן עצמוני דורשת התערבו ניתוחית זעירה של קצירץת השומן. בין 4 מהשומן המוזרק שורד ולפיכך יש לעיתים צורך לחזור על הפעולה. מטעמים אילו ממולץ באזור זה הזרקה של חומר מילוי זמני-שהינו בטיחותי מהיר ומאפשר שיבה מהירה לשגרה.אם את מתארת עודף עורי הרי שהפתרון הוא כירורגי-לפיכך בדיקה ויעוץ מקדים חיונית.

רציתי לדעת אם עשיתי מילוי קמטים בצידי האף בסוג חומצה היאלורונית סטילאג' ואח"כ רוצה להוסיף /לתקן בחומצה היאלורונית אחרת , האם יש בעיה בשילוב. האם צריך לחכות קצת זמן?

לקריאה נוספת והעמקה

עדיפות כמובן להזרקה של חומר מאותו קו יייצור.אולם אין מניעה להזריק נגזרת אחרת ובלבד שהמוצר המוזרק יהיה בטיחותי ומאושר

שלום רב , לכמה זמן מחזיקה השפעת חומצה היאלרונית מסוג stylage s למילוי שקעים מתחת לעינים תודה

משך תשרידות חומר מוזרק קשור בין היתר בגיל ובמטבוליזם של המטופל/.ת(חילוף החומרים ) .ככלל באזור מזרב הדמעות ושקע מתחת העיניים חומר מוזרק יחזיק משך זמן ארוך יותר,לעיתים אף למעלה משנה (ראיתי כבר מקרים שהחומר נותר כשנתיים).יתכן ויהיה צורך בטיפול תחזוקתי.בהצלחה

01/05/2014 | 13:40 | מאת: ל'

ניתן להזריק חומצה היאלורונית או חומר מילוי אחר לאזור הלחיים באם אני נמצאת בסדרת טיפולי אפילציה באזור עצמו? [ואם האפילציה היא רק בסביבת אזור המילוי?.. תהיה השפעה?]

לקריאה נוספת והעמקה

אים כל מניעה להזריק לאזור שעובר אפילציה ובלבד שטיפול האפילציה מבוצע כ10 ימים לאחר ההזרקה

21/04/2014 | 10:48 | מאת: אורית

היי בחנוכה החלטתי לפנק את עצמי...בת 52 ...הלכתי לרופאה מתמחה בתחום שהזריקה לי כ4 מזרקים... נכון להיום ולטעמי כעבור כחודשיים הכל התמוסס.... איזה חומצה הכי טובה ונשארת הכי הרבה זמן...אנא עזרתך בעניין ידוע לי שהגובדרם היא הטובה ביותר...האם זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה

בחירת חומצה היאלורונית אופטימאלית מתבצעת בהתאמה לאזור המוזרק (אזורים שטחיים-חומצה בעל דרגת סמיכות נמוכה,כלומר בהתאמה לצפיפות הרקמה המוזרקת),עומק ההזרקה,עובי העור ועומק הקמט,גיל הטוםפל/ת ומינו.לאחר חינת פרמטרים אילו בוחר הרופא את רמת הסמיכות הנדרשת של החומצה.קיים מגוון רחב של קווי מוצרים שהינם נגזרות של חומצה היאלורונית.מומלץ לבחור במוצרים בטיחותיים ומאושרים ולהשמע לניסיון הרופא המזריק .גוודרם בהחלט קו מוצרים מתקדם כמו גם פרלן וסטילאג.

26/03/2014 | 17:14 | מאת: Re

בקבוק בוטוקס לאחר פתיחתו ,לכמה זמן החומר מותר לשימוש?

לקריאה נוספת והעמקה

מומלץ להשתמש לא יותר מ3 שבועות לאחר מיהול,למרות שישנם עבודות שמדברות על 6 שבועות.

דר כהן שלום.הבוטוקס לא מהול בבקבוק .במידה וכךאז לכמה זמן תקף החומר לאחר פתיחת הבקבוק?

20/03/2014 | 11:15 | מאת: shany

ד"ר שרית כהן..תודה רבה רבה לך על הגשמת החלום ועל היותך מי שאת..אין כמוך..חמה,לבבית, מדהימה וסופר מקצועית!!!!

האם מותר לעשות אפילציה באזור בפנים שהוזרק בו רדיאס למילוי, או שזה יכול לפגוע בתוצאת ההזרקה?

לקריאה נוספת והעמקה

אפשרי בהחלט שבועיים לאחר ההזרקה

13/03/2014 | 21:03 | מאת: מורן

יש לי לסת נסוגה, מתלבטת מאוד בין שתל בסנטר להזרקת חוצה הילרואנית

לקריאה נוספת והעמקה
13/03/2014 | 21:20 | מאת: מורן

אני ארחיב את השאלה - אני מתלבטת בגלל שאני חוששת להכניס עצם זר לאזור הפנים ובגלל שזה אזור דינמי ואני תוהה אם יש מצב שהשתל יזוז

הפתרון הדפיניטיבי ארוך המועד לבעיית סנטר נסוג הוא שתל סיליקון.לאחר בדיקה פיזיקלית מותאמים מימדי השתל .כמו בכל ניתוח עשויים להיות תופעות לוואי אולם אילו נדירים למדי בידיים מיומנות.ניתן לשפר זמנית את בעיית הסנטר הנסוג ע"י הזרקת חומצה היאלורונית.ממליצה כי תבדקי ע"י פלסטיקאי מומחה לסקירה פרטנית של של החלופות הטיפוליות .בהצלחה.