טיפול שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/06/2020 | 22:16 | מאת: ןינה

שלום ד"ר, 1. האם התשלום פר מזרק תמיד? מה אם אני מעוניינת בפחות מ-1 מ"ל לשתי העיניים? 2. קראתי ש-2-4 מזרקים זה הגיוני לשקעים בעיניים (מודעת לכך שזה אינדבידואלי) אבל זה נשמע המון. חומצה היאלורונית גם סופחת נוזלים לא? אז יש סיכוי שעוד יגדל והאזור יראה מלא יותר 3. מה היתרון ב-iPRF? והאם טיפול iPRF לבדו מספיק למילוי שקעים מתחת לעיניים? 4. מה הם סוג המילוי המתאימים ביותר מתחת לעיניים? תודה!

שלום רב, 1. כן 2. פחות ממיליליטר זה מעט מאוד וכדאי לשקול לדחות טיפול במצב זה. משתמשים בחומצה היאלורונית בעלת סמיכות - צפיפות נמוכה יותר כדי שלא תספח נוזלים. יש מזרקים יעודיים להזרקה לעפעפיים. תלוי בנסיון הרופא. טיפול מעט מיושן לימינו. 3.iPRF בשילוב ח.ה. זה הטיפול הנכון לימינו מוכח במחקרים. היתרון גדול מבחינות רפואיות רבות לרבות משך התוצאה ואיכותה. הליך ההחלמה וכו׳ 4. לכן PRF משולב עם חומצה היאלורונית מתאימה ורופא מנוסה זו ההמלצה. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים