הזרקה של ח. הילארנית מתחת לעיניים לכהות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/02/2020 | 23:30 | מאת: עתליה

היי, זה נכון שמזריקים רק למי שיש שקע, ככה אמרה לי רופאה. אבל אם אין לי? איך מעלימים כהות? תודה

שלום רב, אכן, כפי שאמרה הרופאה בדכ כהות נובעת מתחת לעיניים ממבנה שקוע ולכן הפתרון של מילוי בהחלט משנה את השקעים ולכן גם משפיע על מראה הכהות והיא מתפזרת בצורה שונה ובדכ עדינה יותר. תכשירים אחרים משולבים בטיפול לפי הצורך ואבחון הגוון הכהה. אשמח להיפגש במרפאה ליעוץ פרונטלי. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים