שאלה על טכנולוגיות למניעת קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/02/2020 | 19:16 | מאת: קרן

שלום ד"ר, האם בכדי למנוע קמטים בין הגבות והמצח מומלץ דווקא בוטוקס? או שאולי אם עושים סקין בוסטר זה עושה לחות לעור ומונע חריצים? ומה עם טכנולוגית לייזר פרקציונלי?- האם הוא מעלים קמטים שרק החלו? הבנתי שפילנג מעלים קמטים, מחדש את העור ומעלים פיגמנטציה האם גם גורם להידוק העור ומניעת נפילה של הלחיים?

שלום רב, השילוב בין טיפולים שונים כמו שהזכרת ועוד מומלץ להשגת תוצאות מיטביות לטיפול, מניעה ושיקום וכתוצאה מכך להצערת מראה הפנים. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 0778181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים