מכשיר גלי רדיו ביתי RF

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/02/2021 | 11:08 | מאת: גולניה

שלום. ברשותי מכשיר גלי רדיו ביתי למיצוק הפנים? (גיל 56, מעט קמטים ונפילת פנים בעיקר באיזור הסנטר). מה עומק הגל הדרוש כדי שהטיפול יהיה באמת יעיל? בנוסף - בהוראות השימוש נאמר להשתמש רק על הפנים ומתחת לסנטר. לא להשתמש על המצח או בדקולטה כי שם מחממים עצם. מה הכוונה מחממים עצם? הרי גם בפנים מתחמם לי עצם ארובת העין וגם קו הלסת . לכן אני שואלת עד כמה המכשיר הביתי יעיל? והאם עדיף במקום את הדרמה רולר. המון תודה לתשובה

שלום רב, חסרים פרטים כדי לענות באופן ספציפי לגבי המכשיר שברשותך ועם זאת באופן כללי כל במכשירים הביתיים שאני מכיר מאכזבים ואין לצפות מהם לתוצאות בשימוש בלעדי. בהחלט בדכ המכשור הביתי בטוח מספיק לשימוש בשילוב עם טיפולים קצת יותר מתקדמים שאפשר להציע לך במרפאה עי רופא מנוסה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים