חומצה היאלורונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/11/2020 | 18:17 | מאת: חן

שלום עשיתי לפני שבוע בדיוק חצי מזרק של חומצה היאלורונית בשפה העליונה. מאז ועד היום יש לי גושים מאוד מאוד מציקים ולא נוחים חלק מהגושים קטנים בצד אחד ובצד השני גוש אחד לאורך ומציק אני לא יכולה לגעת בשפה עם השיניים כי זה מציק וכואב ..גם אם אני נוגעת בשפה יש לי כאב קל האם זה מצב נורמלי ? זה נקרא בצקות או שזה משהו אחר ?זה עובר במשך הזמן? יש לציין שלא רואים את הגושים מבחוץ

שלום רב, חסרים מעט פרטים כמו איזה סוג חומצה היאלורונית הוזרק, אולם ללא קשר אם הגושים מציקים ולא נוחים כדאי לחכות עוד כמה ימים ובמידה ואין שינוי לבקש מהרופא שהזריק לך להמיס את החומר. אם הזריקו לך לפי מה שכתבת חומצה היאלורונית ניתן להמיס את החומר שהוזרק. אשמח להיפגש במראה ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים