בליטה אחרי הזרקת חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/07/2020 | 09:52 | מאת: gsi

היי, לפני שבוע עברתי הזרקה של חומצה היאלרונית למילוי השקעים בצדי הפה. מיד לאחר ההזרקה הופיעה בליטה קטנה מעל השפה (כלומר לצד הפס שהוזרק אליו), הוא בדק מיד אחרי במישוש ולדבריו לא מדובר בחומר או משהו כזה, מה גם שלא הזריק לשם אלא שמאלה יותר, ואמר שככל הנראה מדובר בשטף דם פנימי שיעבור. כאמור, חלף שבוע, הבליטה עדיין שם, ואם אני תופסת את האזור עם האצבעות אני מרגישה גם מעין ג'ולה קטנה בפנים. האם זה אכן יכול להיות שטף דם? ואם כן, הגיוני שלא עבר אחרי שבוע? אם לא, מה זה יכול להיות?

שלום רב, יכול להיות שטף דם ויכול להיות חומצה היאלורונית או תגובה להזרקה. בכל מקרה ממתינים כשבועיים וחוזרים אל הרופא לבדיקה. אין סיבה לדאגה במידה ואכן הוזרקה חומצה היאלורונית. הגישה הכללית ל גבשושיות מבחינה רפואית לאחר הזרקה של חומרי מילוי היא ש גבשושית שאיננה נראית ולא סימפטומטית לא דורשת התערבות. גבשושיות אחרות שכואבות או צרות עיוות אסתטי ניתנות לטיפול. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים