חומצה היאלרונית סטילאז לארג.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/04/2020 | 17:02 | מאת: שיר

היי אני כמה חודשים השתמשתי בסיבל לא כלכך התלהבתי מהחומר ואחרי זמן קצר השתמשתי בסטילאז לארג זה בסדר שהחלפתי? השפתיים שלי מעט נוקשות עם סטילאז לארג די גושתיות כאלה קשות זה אמור להיות? אני ממש לא יודעת מה לעשות אני קצת בחרדות שהשפתיים שלי גושתיות וקשות אין הרגשה כלכך טבעית בשפתיים הם יפות בשרניות אבל מלחיץ.

שלום שיר, לצערי את מתארת תגובה שכיחה לחומר שהוזרק לך. שימי לב שלכל חברה יש סידרה של מזרקים ואם לא התלהבת ממזרק מסוים אולי כדאי היה להשתמש באחר. החדשות הטובות שהכל הפיך בחומצה היאלורונית ובהחלט ניתן לעזור לך. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-818-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים