הזרקת חומצה הלרואית מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/01/2021 | 12:51 | מאת: מירי

אחרי ההזרקה נוצרו נפיחויות מתחת לעיניים ועכשיו כעבור חצי שנה זה עדיין נפוח וחוץ מזר העור מתחת לעיניים נהיה מקומט. מה ניתן לעשות

שלום רב, חסרים הרבה פרטים בתאור אבל ככל הנראה הוזרק יותר מידי חומר. כדאי לחזור לרופא שהזריק להמסה. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי

03/01/2021 | 19:29 | מאת: מירי

תודה. הרופא אומרת שניתן להמיס רק תוך חודשיים מזמן ההזרקה. האם זה נכון? עבר כבר כחצי שנה. כרגע העור מתחת לעיניים התחיל להתקמט. הנפיחות נשארה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים