מה ההבדל בין לייזר 1540 ל-2940?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/02/2020 | 20:15 | מאת: אפרת

שלום, מה ההבדל בין 2 סוגי הלייזר? וגם מבחינת ההחלמה? באופן כללי יש מקומות שקראתי שטיפול בלייזר עושה פנים אדומות ושמים אלחוש ויש שכתוב שלא כואב.. לא הצלחתי להבין

אורכי גל שונים של לייזר נועדו להשפיע ולטפל ברקמות שונות בפנים ובעומק שונה. לדוגמא בעור בשכבה השטחית שנקראת אפידרמיס או בתת העור שנמצא מתחת לעור בעומק 1-4 מ״מ . לייזר הוא צורת טיפול מוכחת במחקרים להשגת תוצאות בהצערת מראה הפנים ובשילוב עם טיפולים אחרים יביא לתוצאות מיטביות הן מבחינת טיפול והן מבחינת מניעה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 0778181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים