פורום בוטוקס ומילוי קמטים

הפורום עוסק בטיפולים אסתטיים של הפנים באמצעות הזרקות של בוטוקס וחומרי מילוי. הזרקה של בוטולינום טוקסין ("בוטוקס") להשטחת קמטי ההבעה היא הטיפול הרפואי האסתטי הנפוץ ביותר בעולם בשנים האחרונות. טיפולים בהזרקות של חומרי מילוי מהווים נדבך נוסף בטיפולי הפנים ומטרתם להשלים את הטיפול בקמטים, ולאפשר התמודדות עם אובדן נפח באזורים שונים של הפנים.
689 הודעות
649 תשובות מומחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים

אני בן 70 בריא לחלוטין לפני שבוע עשיתי טיפול חוטים בצוואר, נראה שלא היו כל בעיות ושזה עבר בהצלחה, כמו כן בסנטר יש לי ממקדימה 2 בליטות של הגיל , ובקשתי מרופא העור מתמחה באסתטיקה, אם אפשר לעדן אותם, אז הוא הזריק לי מעט בוטוקס בשני המקומות, במרכז השרירי , ומאז השפה התחתונה לא יורדת מספיק כשאני מחייך, וגם כשאני אוכל, ופותח את הפה לא מצליח להוריד את השפה מתחת לשינים התחתונות,כמו בעבר, מתי השריר יחזור לתפקד מלא כמו בעבר, וזה מאוד מדאיג אותי האם נגרם לי נזק או יעבור, רופא עור טוען שעוד שבועיים הכל יחזור לקדמותו ? זה יכול לקחת גם 3 חודשים ?מה דעתך?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דודו, חתימה טובה ושנה טובה, הרופא לא מספיק מנוסה בהזרקות בוטוקס. לא חשוב רק הדיפלומות ותעודות הרישוי והמומחיות. הנסיון ועקומת הלמידה האישית של המטפל חשובים גם. להבדיל מהזרקת בוטוקס בשליש הפנים העליון- מעל העיניים שיותר קלה לביצוע עי מטפל לא מנוסה בשליש הפנים האמצעי והתחתון דרוש רופא עם הרבה נסיון להזרקת בוטוקס. אגב, בטיפול באזורים אלו עם בוטוקס הרופא גובה סכום גבוה ולא לפי כמות היחידות המוזרקות בגלל הצורך בנסיון. בכל מקרה,מה שקרה לפי התיאור שלך, הוא שהרופא פשוט שיתק לך את השרירים הקשורים לשפה התחתונה בצורה זמנית שנמשכת עד כחצי שנה. לפעמים עיסוי המקום בתדירות גבוהה במשך היום עוזרת להאיץ את פירוק הבוטוקס. באתר הרשמי של האיגוד האמריקאי לכירורגיה פלסטית כתוב שמשך ההשפעה כ3-4 חודשים אולם לעיתים קרובות התופעה יכולה לעבור גם לפני במהלך מספר שבועות. כל גוף מגיב אחרת וישנה חשיבות גם לטכניקת ההזרקה וסוג החומר הפעיל - סוג A או סוג B. החדשות הטובות היחידות הן שהכל זמני וסביר מאוד להניח שלא נגרם כל נזק קבוע. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה, רפואה שלמה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181087

מודה לך על העצה של עיסוי המקום מיישם אותה ים יום , בתקווה שזה יעזור

אם השימוש במשחת עור ROZEX מונעת הזרקת בוטוקס וחומצה למילוי? האם יש במשחה זאת סטרואידים וזה יוצר מצב של פירוק החומרים המוזרקים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גמר חתימה טובה ושנה טובה, הרו זקס ככל הידוע לי מכיל רק אנטיביוטיקה פעילה בשם מטרונידזול המיועדת כנגד אוכלוסית חיידקים אנאירוביים ולא סטרואידים. ולכן, עד כה לא דווח בספרות המקצועית קשר בין הזרקות חומרי מילוי ובוטוקס לבין רוזקס ג׳ל. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

18/09/2019 | 10:03 | מאת: דנה

האפ קיימת סכנה בהזרקת בוטוקס סביב העיינים ובמצח להרמת עפעפיים? ולגבי חומצה היאלרונית בקמטים בצידי האף לפה , האם האזור מסוכן? האם יתכן חסימת כלי דם באזור שעלול לגרום לנזק בלתי הפיך? או פגיעה בראיה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה, נושא זה כבר חזר על עצמו מספר פעמים בפורום. ובכל זאת, הזרקה עי רופא מנוסה ומיומן היא בהחלט בעלת סיכון. סכנות כמו עיוורון נדירות ולא זכור לי מקרה כזה עד כה בישראל בעשור האחרון ואפילו בשני העשורים האחרונים. עד כדי כך נדיר אבל הסכנה קיימת ואמיתית. הסיכון סביר ולכן לדעתי נכון להסתכן תמורת תוצאות טובות. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

15/09/2019 | 12:52 | מאת: ציפי

שלום רב אני בת 47 מעוניינת לעשות מיצוק העןר לטפל בנפילה של הפנים על איזה מכשיר אתה ממליץ יש המון בשוק לא יודעת במה לבחור וגם שיטפל במרקם העור והאם באמת עוזר לנפילה ועושה משהו כמו שמבטיחים או שהזרקות יותר משפעיות למצוק העור?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ציפי, שאלות רציניות ולכן כדאי להיפגש במרפאה ליעוץ פנים אל פנים. בכל זאת, השילוב בין אפשרויות טיפול שונות וטכנולוגיות שונות מומלץ ומביא לתוצאות מיטביות. התאמת השילוב וסדר הטיפול בתכנית המותאמת לך תעשה במהלך יעוץ וכל השאלות שתכיני יקבלו מענה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר

11/09/2019 | 12:15 | מאת: מרסל

לפני השלושה שבועות עברתי הזרקה של מילוי שקעים/נפיחות מתחת לעיניים היום לאחר שלושה שבועות אני מרגישה שאין שום שינוי להפך העיניים ניראות קטנות יותר משום מה יש לציין שהוזרק לי חומר שנקרא סטילג' האם ניתן לתקן זאת? והאים החומר הזה מומלץ לשקעי עיניים? בהתייעצות עם רופאים אחרים נענעתי שרק לאחר חצי שנה ניתן להזריק חומר אחר אני מאוד מאוכזבת מהתוצאה אשמח לחוות דעת בנושא

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מרסל, מצטער על החוויה הלא נעימה שאת עוברת. החומר שהוזרק לך הוא חומצה היאלורונית שלא נחשבת להכי טובה לאיזור העיניים. אבל, אפשר להמיס חומצה היאלורונית ולבטל את ההזרקה. מאחר והחומר הממיס פעיל באיזור ההזרקה לארבעה שבועות ואולי נדרש להיפגש פעמיים אז בערך 6 שבועות צריכים לעבור מתחילת ההמסה ועד שאפשר להזריק חומר יותר מתאים עם תוצאות טובות יותר. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר

שלום כמה זמן לאחר הזרקת חומצה היאלורונית לחיים (לא לעצמות לחיים) ניתן ללכת לקובמטיקאית לטיפול פנים??

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בספרות המקצועית מבקשים תקופה ארוכה של שבועיים כדי לאפשר החלמה לאחר כל פעולה ולפני ההתערבות הבאה. מנסיוני אפשר להמתין אפילו פחות. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

30/08/2019 | 00:48 | מאת: רוני

היי דוקטור זה שוב רוני קבעתי אולטראסונד לשפתיים כמו שביקשת שואל כמה שאלות האם שמעת על זה שכתוצאה מהזרקה נוצר צלקת? זו צלקת פנימית בדיוק איפה שהזריקו את החומצה וזה אפילו גורם לי לקושי בדיבור אני לא מרגיש חופשי כשאני מדבר.. ובמידה ועשיתי אולטראסונד למה זה נותן? ומה הדרכים לטיפול בדבר כזה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רוני, סונר שפתיים - בדיקת אולטרסאונד - תאפשר לנו לאשש שקיים שינוי לא רק קליני- ניתן למישוש ותארת את השינוי מקודם. בנוסף, פיענוח הסונר עי רדיולוג יכול לאפיין את סוג ה״צלקת״ הנימושה - הסונר יתבצע בשאלה של סוג וגודל הנגע הפנימי - האם מתאים לשארית חומר מילוי או לריק מת חיבור דחוסה ? וכו׳ כדאי להיפגש בכל מקרה ליעוץ ועם זאת הפגישה תהיה יעילה יותר עם פענוח של בדיקת הסונר. שבת שלום, דר׳ ממלידר 077-8181-087

22/08/2019 | 04:59 | מאת: רוני

היי דוקטור לפני כשנה וחצי עברתי טיפול של חומצה הילארונית בשפה מאז עברתי 4 המסות כי נוצר חוסר סימטריה,כיום השפתיים שלי לא אותו הדבר לא סימטריות ובצד ימין נוצרה צלקת פנימית שמושכת את השפה במד אחד כלפי מטה וגם מפריעה לי בדיבור תקין מכייון שאני רואה את האי סימטריה האם יש טיפול לזה..?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, שאלה רצינית ולכן כדאי להיפגש ליעוץ במרפאה. עברת כבר אולטרסאונד שפתיים? אם לא כדאי דרך קו-״ח - רופא המשפחה לקבל הפניה לבדיקה ולהגיע עם התוצאות לפגישת יעוץ. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

שלום ! מקבלת הקרנות ואגינליות לאחר ניתוח . האם מותר לי לעדות טיפול פנים דל הזרקות בוטוקס וכל מה שמזריקים לפנים ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הטיפול בהקרנות הוא מקומי והטיפול בפנים בהזרקות הוא גם מקומי. מדובר במקומות שונים ולכן אפשר בהחלט לשלב טיפולים אלו. רפואה שלמה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

23/07/2019 | 23:32 | מאת: קרן

עבד במשך חמש שנים ופתאןם הפסיק, האם קשור לגיל? האם קשור לנקודת חן בראש שהסירו שהיתה שפירה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, מתועדים מקרים בספרות המקצועית של התפתחות עמידות כלשהי להזרקות חוזרות של בוטוקס. לאורך העשור האחרון נתקלתי בכמה מקרים בודדים כאלו. ראשית נדרשת הפסקה מה בוטוקס שבדף היית מזריקה קודם. הפסקה ארוכה מאוד. בדכ הגיל והיסטוריה של הסרת נגע שפיר לא מהווים גורם לעמידות שהתפתחה לבוטוקס. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-881-087

23/07/2019 | 21:07 | מאת: ליה

שלום הבנתי שפיסול אף ע"י חומצה הילרונית יכול לגרום לנמק בעור ואף עיוורון. יש לי מספר שאלות: 1 מתי זה קורה בדרך כלל אחרי ההזרקה? 2 כיצד אפשר לזהות אם זה קורה? מה התסמינים? 3 מדוע זה בכלל קורה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, נמק הוא אירוע נדיר וחריג. עיוורון נדיר אף יותר ולא תועד עד כה בישראל. סיבוכים נדירים וקשים אלו נובעים מחסימת כלי דם עי חומר מילוי. רופא מנוסה וטכניקת הזרקה נכונה יפחיתו עוד יותר את הסיכוי לאירוע מאוד נדיר וטרגי שכזה. רופא מנוסה ידע גם להתמודד נכון יותר באירוע נדיר כזה. כפי שאמרתי, לא תועדו עד כה בישראל עיוורון כתוצאה מהזרקות. הסיבוכים הללו מאוד נדירים . בברכה, דר׳ ממלידר אבי 0778181087

30/06/2019 | 10:20 | מאת: ציפי

היי האם רדיאס טוב למילוי קמטוטים במצח במקום בוטוקס? לא אוהבת לשתק את הפנים גם שמעתי שזה לא טוב לשתק פנים כל הזמן זה גורם לנפילה האם זה נון ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אין סכנה כזו מתוארת בספרות המקצועית. רדיאס מכיל קלציום הידרוקסיאפטיט ולכן פחות מתאים לאיזור המצח. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

10/06/2019 | 09:34 | מאת: אריאל

איזה רופא נותן חוות דעת בתחום האסטתיקה,לאחר שהוזרקה לי חומצה ברקות וגרמה לי לעיוות נוראי חקרתי ומצאתי שהמזריקה היא בעלת מכון קוסמטיקה ואין לה כל נגיעה ברפואה לאחר שהוסכם עם עורכת הדין שלה להגיע לפשרה בפיצויים היא מבקשת חוות דעת רפואית על הנזק

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גשי לרופא המשפחה בקופ״ח והוא יפנה אותך דרך הקופה. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181-087

13/05/2019 | 09:51 | מאת: בוטוקס

האם אפשר לעשו בוטוקס בלי שהגבות יעלו ? שהגבות ילכו לצדדים לא למעלה ? לא אוהבת את המראה המופתע וגבות למעלה מה אפשר לבקש מהרופא לא להגיע למצב כזה < אפשרי בכלל ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בוודאי שאפשר. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181-087

10/05/2019 | 00:11 | מאת: רונה

היי לפני כ10 ימים עשיתי חומצה הילארונית בין השפתיים בקמטי ההבעה. הוזרק לי סטילאג xl הקמט עדיין נשאר וסמוך לקמט נוצר לי גבשושית שלא נעלה. גם לא הקמט נעלם או השתפר וכנל הגבדושית. שהייתי בביקורת אצל הרופא לאחר מס ימים אמר דהמצב תקין ולוקח כשבועיים עד שהחומר מתמוסס ומגיע לקמט הבעה. האן יש סיבה לדאוג?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אין סיבה לדאוג כי הכל הפיך עם חומצה היאלורונית. עם זאת עולה מסיפורך כי הרופא המזריק איננו מנוסה מספיק. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

13/04/2019 | 08:31 | מאת: תמי

שלום כמה זמן אןכל ללכת לקוסמטיקאית לטיפול פנים, לאחר הזרקת הוטוקס? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אפשר בעיקרון ללכת לטיפול אצל קוסמטיקאית כבר למחרת. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

11/04/2019 | 22:40 | מאת: דנה

ד"ר ערב טוב , האם יש תופעה של דלקת עיניים ויובש אחרי בוטוקס ? מאז הבוטוקס אני סובלת מיובש קיצוני ודלקות חוזרות . האם זה קשור לבוטוקס ? האם יעבור אחרי שהשפעת הסוטוקס תעבור ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה, בהחלט יכול להיות קשור לבוטוקס בהזרקה שגויה. כדאי לפנות לרופא עיניים בקופ״ח. למרות, שהכל יחלוף לאחר כמה שבועות, יש אפשרות להקל ולזרז את ההחלמה. אשמח להיפגש לחילופין ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

09/04/2019 | 17:59 | מאת: וליוט

היי שלום ניסיתי שלוש פעמים בוטוקס אבל לא אוהבת את המראה עושה אותי רשעית ומראה מופתע שמעתי על ולייט למצח ולצידי העיניים מה הבדל בין סקין בוסטר ולוייט והאם כדרי וולייט על בוטוקס?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי בשאלות כאלו. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

03/04/2019 | 13:24 | מאת: מיה

שלום רב דר כתבתי פה בעבר לגבי קו ריק במצח שכנראה נוצר בגלל תנועות יתר (שריפה של השומן) זה לא קמט אלא ממש נקודה ריקה במצח . הייתי אצל קוסמטיקאית שטענה את אותה הטענה של רופא פלסטי שנשקף השומן באזור ויש סדרת טיפולים לבניית תאי שומן מחדש באזור וכך לתת נפח למקום הריק במצח ,, כמובן שהיא הראתה לי תמונות של נשים מבוגרות שעברו לייזר וטיטשה להם כל מיני קמטוטים ומקומות נפולים. השאלה עד כמה זה אמין ? האם באמת אפשר לעודד בניית תאי שומן דרך טיפולים קוסמטיים ? כמובן שאני מודעת לעובדה שהזרקה תפתור את הבעיה מיידית אך החשש מפגיעה בראיה ומהשתעבדות להזרקות בגיל כלכך צעיר (27) עוצרת אותי לחשוב על פתרון ארוך טווח כמו בניית שומן .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליז, אם האזור שקוע בהחלט אפשר לשקול הזרקת חומצה היאלורונית ללא חשש לחסימת העורק המוביל דם לרשתית משום שהוא מגיע מסעיפים אחרים של כלי דם שאינם קשורים לכלי הדם באזור המצח. בכל מקרה, תופעת חסימת עורק הרשתית הינה נדירה ביותר, דרמטית ביותר, מתוארת בספרות המקצועית כנדירה ולא מוכר לי מקרה בישראל... לבטח היו חוגגים בתקשורת על מקרה עיוורון מהזרקת חומצה היאלורונית. לגבי בוטוקס, מסיפורך עולה האפשרות שהגורם ל״עור שבור״ או שקע מאורך נובע מתנועתיות של שרירים ולכן כדאי לשקול ברצינות את יתרונות המניעה... בדכ זו הרפואה הטובה ביותר- למנוע היווצרות עתידית של הישנות מקרים דומים או החמרת המצב הקיים (ברור שלא סבלת או היית ערה לסיטואציה לפני שהייתה מספיק בולטת בעבורך). תיארת ממש בפירוט ואשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

29/03/2019 | 18:16 | מאת: מילוי מתחת לעיינים

היי עשיתי היום בבוקר מילוי שקעים מתחת לעיינים האם אני יכולה לשים איפור ? וכמה שעות אחרי אסור לעשות פעילות גופנית?

לקריאה נוספת והעמקה

מותר איפור ומותרת פעילות גופנית

שלום, האם ניתן לבצע הזרקת חומצה בשפתיים בזמן טיפולי הסרת שיער בלייזר מאזור השפם? תודה על התשובה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כן. אפשר לשלב אך לא חייבים דווקא בפגישה אחת. לבצע פעולה, להמתין כשבועיים ולבצע את הפעולה השניה יהיה נכון יותר. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181-087

ד"ר שלום , אני חודשיים אחרי עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורונית , מרגישה שהחומצה נספגה טיפה ואני מרגישה שיש לי גוש קטן בתוך השפתים שלא נראה לעין ולא בולט החוצה . רק אני יכולה להרגיש אותו במימוש או עם השיניים. והוא די מציק ... האם גוש מסוג זה נספג לבד? למה נוצר גוש ואיך מטפלים בו? האם הוא מהווה סיכון מסוים ? אשמח לתשובתך, תדה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גוש נוצר מהצטברות מקומית של חומר מילוי. במידה והוזרק חומצה היאלורונית ייספג הגוש מעצמו עם הזמן אך לעיתים תהליך זה עלול להימשך יותר משנה. אין סיכון בגוש מלבד מה שאת הגדרת ״מציק״. ניתן גם להמיס את הגוש במהירות. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181087

מה איפשר לעשות.לםני שנים הזריקו לי סיליקון.הוסרו עי ניתוח חלק מהם איזה חומר מותר לעשות שיראה טוב.בבקשה תעזרו לי.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום תמר, הבנתי שעברת הזרקת סיליקון לפני שנים וגם הסרת בניתוח חלק מהסיליקון שהוזרק לשפתיים. בהחלט אפשר לשקול הזרקת חומצה היאלורונית ו/או טיפול ניתוחי נוסף באופן כללי אך חסרים הרבה פרטים חשובים על מנת להחליט מה הכי טוב ומתאים לך. לכן, מציע להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

האם חומצה היאלורונית פרינסס ניתנת להמסה על ידי היאלורונידאז? ומה הסיכונים להמסה? ולפי נסיונך כמה זמן מחזיק חצי מזרק חומצה פרינסס בשפתיים שמחולק לעליונה ותחתונה ? עד כמה חודשים הכי הרבה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, פרינסס הינה אחת מהחומצות ההיאלורוניות, מיני רבים. אחרים הם לדוגמא: סטילאז׳, סיבל, ג׳ובדרך, אמלייאן, בלוטרו, רסטילן, טאוסיאל, רבנס ועוד רבים רבים אחרים. אין לאיזו מהן יתרון על אחרות. ההבדל הוא המחיר בלבד. ניתנות להמסה עי היאלז עם סכנה שגרתית. תופעות לוואי המתאימות להזרקה. כל אחד מפרק את החומצות ההיאלורוניות בקצב שונה ובשפתיים הן בדכ מתפרקות מהר יותר בגלל תנועתיות גבוהה ובתדירות משמעותית. התוצאה אמורה להימשך לפחות חודשיים שלושה בפעם הראשונה וככל שחוזרים על הפעולה עד כשנה. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

09/03/2019 | 07:05 | מאת: מיכאלה

שלום רב, עשיתי חומצה היאלרוניתמתחת לעיניים, עקב נפיחות בעפעפיים תחתונים, כעת, שבוע אחרי - יש נפיחות שלא יורדת, ומצב השקיות כמעט שלא השתנה... האם זה נורמלי? או שיש מצב שנידפק לי המקום? ומה ניתן לעשות? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, במידה ועשית חומצה היאלורונית המצב הפיך. לאחר שבועיים כדאי להגיע לרופא המטפל לביקורת. החלמה מהירה וקלה. דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

06/03/2019 | 16:19 | מאת: ליז

שלום דר אני בת 27 , מלפני כשנה וקצת הבחנתי שהתחיל להראות אצלי במצח מין שקע ארוך כאילו שהשומן שם נמס בצור אורכית רופא פלסטי טען שכנראה בגלל יתר תנועתיות באזור השומן שם נשרף ונשאר מין קו ריק ומעצבן שממש מפריע לי , רציתי לשאול במידה ואזריק לשם חומצה היאלורונית יש סיכון להשפעה על העיניים ? כי קראתי פה ושם שלפעמים החומר נודד ועלול לחסום את הרשתית ,, האם מוטב להימנע או שמקרים כאלה נדירים ??? לגבי בוטוקס אני פחות חושבת על האפשרות והסיבה שאינני יכולה לחזות באיזו צורה הבוטוקס ירים לי את הפנים אני ממש מפחדת להרגיש שונה או מוזר אז מעדיפה פשוט למלא קצת את השקע שנוצר .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליז, אם האזור שקוע בהחלט אפשר לשקול הזרקת חומצה היאלורונית ללא חשש לחסימת העורק המוביל דם לרשתית משום שהוא מגיע מסעיפים אחרים של כלי דם שאינם קשורים לכלי הדם באזור המצח. בכל מקרה, תופעת חסימת עורק הרשתית הינה נדירה ביותר, דרמטית ביותר, מתוארת בספרות המקצועית כנדירה ולא מוכר לי מקרה בישראל... לבטח היו חוגגים בתקשורת על מקרה עיוורון מהזרקת חומצה היאלורונית. לגבי בוטוקס, מסיפורך עולה האפשרות שהגורם ל״עור שבור״ או שקע מאורך נובע מתנועתיות של שרירים ולכן כדאי לשקול ברצינות את יתרונות המניעה... בדכ זו הרפואה הטובה ביותר- למנוע היווצרות עתידית של הישנות מקרים דומים או החמרת המצב הקיים (ברור שלא סבלת או היית ערה לסיטואציה לפני שהייתה מספיק בולטת בעבורך). תיארת ממש בפירוט ואשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

ערב טוב, האם יכול להיות שחודש לאחר הזרקת בוטוקס בצידי העיניים והמצח (מזרק לכל איזור) החומר נדד לצידי אחת השפה? הופיעה נפיחות עם גוש גדול בצד השפה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כן , נדיר אך בהזרקה נמוכה ליד צידי העיניים אפשר להשפיע על הפה! בדכ עובר לבד בתוך כמה שבועות. החלמה מהירה וקלה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

17/02/2019 | 22:10 | מאת: עיננית

שלום רב דר אני בת 50. יש לי קמטוטים בעפעפיים העליונים. ללא נפילה. עברתי פילינג כימי עמוק לפני שנה. השתפר במקצת. האם יש אפשרות לבצע סקין בוסטר בעפעפיים העליונים על מנת למצק את העור? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לא סקין בוסטר אלה חומצה היאלורונית מאוד ספציפית עי רופא מנוסה ואז יהיו תוצאות נהדרות. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

12/02/2019 | 22:44 | מאת: פיגמנטציה או צלקת

עשיתי שקעים בענים ומתחת היה לי סימן פיגמנטציה לאחר טיפול מזוטרפיההאם ניתן לעשות ליזר co2באזור מתחת לענים למרות הזרקת הסטלג לאזור הענים?

לקריאה נוספת והעמקה

כדאי להיבדק עי רופא ולוודא את מהות וסוג הפיגמנטציה - לדוגמא, כלי דם אדמדם או כחלחל, מלנין מוגבר - חום, ולברר את הגורמים הידועים האפשריים לפיגמנטציה. אפשר להתאים את הטיפול לאחר אבחון מדויק של הפיגמנטציה. לדוגמא לנגע אדום לפעמים כדאי טיפול מסויים ולפיגמנטציה בגלל צבר מלנין מוגבר העור יגיב טוב יותר לטיפול אחר כמו שימוש בקרם רפואי. לפעמים הפיגמנטציה אחרי טיפול מזו נובעת משטף דם קטן ותחלוף ללא התערבות. בקיצור לפני שמחליטים על טיפול צריכים לדעת במה מטפלים ופגישה פרונטלית ובדיקה עי רופא חשובה על מנת לענות על השאלה וגם לא ממש פירטת. אגב, החומר שהזכרת איננו החומר המומלץ לפי הרשות האמריקאית לתרופות להזרקה ליד העיניים! אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181087

07/02/2019 | 12:59 | מאת: אפקט טינדל

הרופא ביצע הזרקה ויש אפקט טינדל הובחן על-ידי רופא מומחה מוזמנת להמסה .האם יכולה להיגרם נזק כתוצאה מהמסה זה אזור הענים והאם ניתן לקבל אחזר כספי עבור הטיפול הכושל לאחר ההמסה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, נתחיל מהשאלה הכלכלית - תסתדרו בצורה הוגנת עבור שניכם. בכל אופן פורום ציבורי, אז נסביר שאפקט טינדל זה מצב שרואים בדכ פס כחלחל ליד העיניים. מדובר במצב שחומצה היאלורונית שהוזרקה דחפה את כלי הדם שטחית יותר ומכיוון שהעור ליד העיניים מאוד דק ועדין משתקפים כלי הדם דרכו ורואים פס כחלחל שלא היה קודם. זה נקרא טינדל כי הוא תיאר את זה בספרות המקצועית.. קורה לפעמים.. באסה.. קורה פחות כשמשתמשים בחומרים מתאימים לאיזור ההזרקה.. הרשות האמריקאית לתרופות המליצה על חומרים מתאימים יותר וכדאי לעקוב אחר ההנחיות הללו. ולשאלה הראשונה- בדכ לא נגרם נזק מהמסה של חומצה היאלורונית שהוזרקה. אבל לכל פעולה יש תופעות לוואי ואלו לא נעימות - לאחר הזרקה להמסה האיזור יהיה בצקתי- נפוח, אדום וצורב.. רוב התוצאה תהיה ב 48 שעות הראשונות אבל תופעות הלוואי יסתירו את התוצאה עדיין.. אחרי כמה ימים יתחיל שיפור. וכמובן שיש גם סיכון ולכן כדאי להגיע למטפל מנוסה שיודע להתמודד עם הסיבוכים האפשריים. לא מכיר מקרה של נזק בלתי הפיך בישראל כתוצאה מהזרקת היאלז - החומר הממיס - האנזים היאלורונידז. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. רפואה שלמה, דר׳ אבי ממלידר 077-81-81-087

05/02/2019 | 18:31 | מאת: אנונימית

לפני כשבוע פניתי לרופא כדי לטפל בקמטים עדינים שנוצרים לי מסביב לפה ובסנטר בזמן שאני מחייכת. הרופא הזריק לי בוטוקס באזור, בצד אחד מתחת לשפתיים הוא הזריק יותר, נוצר מצב שכשאני מחייכת צד אחד קפוא והצד השני רגיל, והמראה הוא של חיוך עקום שנוטה הצידה. דיברתי עם הרופא והוא אמר לחכות 14 ימים, אני מאוד חוששת כי זה נראה שבצד אחד הוא הזריק יותר מדי, דבר שהוביל למצב הזה. כעת אני מתביישת לחייך חיוך רחב כי אז זה נראה מעוות גם לדבר אני משתדלת בעדינות שלא יראו. שאלתי אם זה ישתפר?? מה ניתן לעשות אם לא? והאם זה עובר עם הזמן? כל כך מבואסת, הפנים מראות מעוותות בזמן תנועה.

לקריאה נוספת והעמקה

טוב, נתחיל מהסוף.. ברור שאת מבואסת.. בכל מקרה, יעבור תוך כמה שבועות ללא התערבות נוספת. תמסרי לרופא שלך שמספיק לחכות 10 ימים לא צריך עוד ארבעה נוספים. הרופא היה אמור להזריק מינון קטן יותר ולהיפגש יותר פעמים איתך ולא להזריק בבטחון כמות גדולה שגרמה לך למתואר. תסתדרו! מקווה שהבנת שלא מסוכן ויעבור עוד כמה זמן מעצמו אבל לפעמים אפשר להפעיל את המוח ולהזריק עוד מעט בוטוקס כדי לאזן קצת את הדברים. זהו, עד פה שיעור חינם לרופא שלך. בוטוקס סביב הפה זה למתקדמים! ... איזור שהאנטומיה שלו ווריאבילית, אינדיבידואלית, ומתוך 47 שרירים בפנים כשני שליש קשורים לפה. דרוש יותר נסיון מבוטוקס בשליש הפנים העליון. יהיה בסדר. באמת. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. החלמה מהירה וקלה, דר׳ אבי ממלידר 077-81-81-087

לאחר הזרקת רדיאס מדולל לאיזור מרכז הפנים החלה לי נפיחות קלה מתחת לשתי העיניים. כמו בצקת קלה. ממה נובע? האם יעבור?

לקריאה נוספת והעמקה

אסור לדלל רדיאס ולהזריק ליד העיניים. זהו איזור שאנחנו לא רוצים בו עוד קולגן ודילול הרדיאס מוטל בספק כטכניקה נכונה במחקרים שונים. הנפיחות היא כנראה בצקת ונובעת מספיחת מים לאיזור. החומר המומלץ לפי הרשות האמריקאית לתרופות להזרקה ליד העיניים היא חומצה היאלורונית. הרשות מתירה וממליצה על הרדיאס להזרקה אך לא ליד העיניים ולא בשפתיים. ההתחכמות הישראלית של לדלל רדיאס לא מומלצת לפי הרשות האמריקאית. ולשאלתך השניה.. אולי יעבור ללא התערבות, אולי אפשר להקל על ההחלמה שלך ולקצר את ״התענוג״ . ממליץ להגיע למעקב אצל הרופא המטפל שבחרת ולהחליט על המשך טיפול עד לתוצאה רצויה. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. רפואה שלמה, דר׳ אבי ממלידר 077-81-81-087

מנהלת המכון אינה הרופאה.שם הרופאה אינו מופיע ברשימות.עודף המזרק ושם המזרק לא ידוע והם מסרבים לתת את השם.פנינו לרופא לתקן ואינו מוכן לתקן עד שידע סוג החומצה.עד מתי מתי אפשר לחכות כדי לתקן אם לא ידוע סוג החומצהמה עושים

כאמור, כדאי להיפגש במרפאה עם רופא ליעוץ המשך טיפול ומעקב.

02/02/2019 | 17:24 | מאת: רבקה

שלום רב בת 38.5 קמתי לפני שבוע בבוקר והבחנתי לראשונה בקמטי אף שפה שנוצרו אצלי ולאהיו כלל. עושה מזוטרפיה עדינה כ4 טיפולים אחת לחודש בכללי על הפנים. ולפני 10 חודשים הסרתי פלטה לשיניים מה יכולה להיות הסיבה לנפילה? ומה הפתרון חוץ מבוטקוס בתודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, שאלות כאלו דורשות בדיקה ופגישת יעוץ פרונטלית. אשמח להיפגש במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

01/02/2019 | 20:09 | מאת: נועה

התגלה שההזרקה בוצעה על ידי מנהלת המכון בלחי אחת ואילחוש מוזרק בשפתיים ועלי ידי רופאה בוזמנית בלחי שנייה.אין סימטריה ודמיון בשתיהן.הן מכחישות את ההליך.מה עושים. 2.מי מכיר מזרק גרמנימבשם סופטדרם ללא לידוקאין כי הסבירו שהלידוקאין ממיס מהר יותר את החומצה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מתואר אירוע לא רגיל. כדאי להיפגש עם רופא אמיתי למעקב. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

26/01/2019 | 21:13 | מאת: רותם77

הי.עשיתי לפני כחודש וחצי בוטוקס במצח.לאחרונה התחילו להראות קמטים במצח,בעיקר אחרי מקלחת וניקוי הפנים.והם נעלמים אחרי כמה דקות.במקביל אני חווה במצח מעין תחושות כמו זרם חשמל שחוזר אחרי הפסקה,אם לתאר את זה ככה.כאילו המצח מתחיל לחוש תחושות שעד עכשיו לא הרגשתי בגלל החומר.לא הצלחתי לעשות כיווץ במצח.עם הופעת התחושה במצח ניראית גבשושית או מעין נפיחות שנעלמו שהתחושה במצח נעלמת.הרופאה שעשתה לי את הבוטוקס אומרת שאין קשר לזריקות במצח. לדעתי ישנו קשר.האם אני חווה התפוגגות החומר אחרי חודש וחצי בלבד?אני די מודאגת מהתופעה הזאת.אשמח למענה.תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בהחלט את מתארת תופעות לא רגילות. כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

25/01/2019 | 14:54 | מאת: איילה

שלום ד״ר, ביום רביעי בערב בצעתי הליך של הזרקת חומצה בלחיים. צד אחד בהזרקה דימם ויש שטפי דם . הצד הזה נראה יותר מלא כשנוגעים יש תחןשה של גבשושית בפנים, הצד שני מרגיש שונה לגמרי בלי גבשושיות הכל עדיין כואב גם הרופאה לא תהייה עד יום שני . אתמול בטלפון אמרה שזה תקין. מתי זה אמןר להסתדר? או שגבשושיות זה סוג של בצקת? צריך לחשוש?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, במידה וזו באמת חומצה היאלורונית טובה אז אין חשש.. הכל הפיך! אבל מתוארך עולה כי למטפל אין מספיק נסיון.. להדגשת עצמות לחיים ישנם חומרים נכונים ומתאימים יותר מחומצה היאלורונית שנותנים נפח רב יותר, מגרים ליצור קולגן חדש ונותנים תוצאה למשך זמן רב יותר! שטפי דם עלולים לקרות אך בהחלט מטפל מנוסה ידע להימנע מהם רוב הזמן עי הכרת האנטומיה ושימוש בטכניקת הזרקה מתאימה במישור הנכון והרחק ככל האפשר מכלי הדם. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

24/01/2019 | 19:00 | מאת: אלמה

שלום עשיתי מילוי שקעים מתחת לעיניים לפני כחודש. באותו יום של ההזרקה ראו שינוי מטורף ולא היה שקעים כלל. כאשר בכללי היו לי שקעים די עמוקים מתחת לעיניים. היה לי קצת שטף דם מתחת לעין שמאל שעבר אחרי כמה ימים ואז בערך אחרי שבוע ראיתי שהחלו לחזור לי השקעים וכרגע חודש אחרי המצב חזר לכמו שהיה מההתחלה לשקעים די עמוקים מתחת לעיניים. דיברתי עם הרופאה ואמרה לי שאוכל לתאם איתה תור. השאלה אם שאבוא עליה היא תדרוש עוד סכום על מזרק נוסף או שזה אמור להיות ללא עלות כספית כי הרי שילמתי כסף על הטיפול והוא לא יתבצע כראוי. והשאלה הנוספת למה זה ירד לי כול כך מהר כי עשיתי הזרקה באף למשל והחומר כן מחזיק לי והגוף שלי לא דחה אותו. אם זכור לי היא השתמשה לשקעי עיניים בטאוסילן

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, תסתדרי עם הרופאה שבחרת.. הייתם צריכות לתאם ציפיות לפני הביצוע. לא מכיר חומר טוב שחולף באיזור העפעפיים אחרי חודש מכיר רק חומרים שנותנים תוצאה ליותר משנה... לפעמים לשנתיים!!! טאוסיאל הוא חומר מוכר אבל לא הכי מתאים להזרקה לעיניים. ישנם חומרים טובים בהרבה ולא יקרים יותר. בהזרקה ליד העיניים הטכניקה הנכונה היא קריטית. אם לרופאה אין נסיון מקווה שלפחות קיבלת מחיר הוגן. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

21/01/2019 | 23:18 | מאת: ליקה

שלום רב, ביום חמישי 17/1 בבוקר עברתי טיפול בו הוזרק לי בוטוקס לאזור המצח, צידי העיניים, כמו כן הוזרקה לי חומצה הילרונית לאזור המזולבייה ( צידי האף) ולעצמות הלחיים( סהכ 4 מזרקים של הילרונית). אציין כי הרופא הוא פלסטיקאי מוכר ובעל המלצות רבות. ביום ההזרקה חשתי אי נוחות במצח , תחושה רדומה ביחוד שאני מעלה את הגבות . אך יומיים אחרי ההזרקה התווספה לתחושת האי נוחות במצח גם כאבי ראש מציקים בראש למעלה ואי נוחות כללית בכל אזור הפנים והראש לעיתים התחושה כמו לאחר טיפול שיניים עשה הרדמה מתפוגגת. כאילו כל הראש תפוס וגם הצוואר מציק מעט. שוחחתי עם הרופא שאמר שאלו תופעות לוואי נורמלית. אני ממש חרדה . האם זה באמת נורמלי? אציין שמעולם לא הזרקתי בוטוקס אך לפני כשנה הזרקתי חומצה הילרונית מתחת לעיניים ולא היו כאלו תופעות. אודה על תשובתך והנחייתך.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליקה, הרגעי, אלו תופעות לוואי מוכרות בספרות לאחר הזרקת בוטוקס. פשוט צבר התופעות ועוצמתו כנראה לא מוסיף נחת. בדכ תופעות הלוואי חולפות תוך מספר ימים. ללא התערבות. אנא קבעי ביקורת עם הרופא שבחרת בו ושילמת לו. החלמה מהירה וקלה, דר׳ ממלידר אבי 077-81-81-087

22/01/2019 | 08:55 | מאת: ליקה

תודה רבה על תשובתך המהירה והמרגיעה❤️

שלום. לפני 5 חודשים הזריקו לי חומצה הילרואנית רסטילן לשפה העליונה. יש לי מאז גוש דיי קשה מעל השפה העליונה שגם נצפה באולטרסאונד. הוא לא כואב או מפריע גם מבחינת הנראות לא מאוד בולט. השאלה אם זה לא מצב מסוכן? האם עלולה להתפתח במקום דלקת? נדידה של החומר? האם כדאי להמיס? אציין שהגוש לא השתנה מאז ההזרקה והוא באותו גודל. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום עדי, תוצאה כזו מתקבלת בהזרקה לא נכונה. החומר יעלם בעצמו בסופו של דבר אך עלול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות כמו אדמומיות ונפיחות בזמן הפירוק. ניתן להאיץ את העלמות החומר עי הזרקת אנזים ספציפי. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-81-81-087

תודה רבה על תשובתך. האם המצב מסוכן? עלולה להיות נדידה כל הסיכונים חלילה של חדירה לעורק של חומר, זיהום וכו'. בינתיים אין נפיחות ואדמומיות במקום. תודה רבה.

למיטב ידיעתי לא קיימת סכנה אחרת וגם לא דווח במחקרים על נדידת חומצה היאלורונית. קיימת נדידה של קומפלקס סיליקון - תגובת הגוף לסיליקון וכנראה זה התבלבל לך עם חומצה היאלורונית. אין סכנה לחדירה לכלי הדם אחרי הפעולה. תופעת לוואי נדירה כזו עלולה להתרחש רק בזמן ההזרקה לכלי דם. המטרה במענה הראשון הייתה להרגיע אותך מכל הצרות שעברו בראשך או שקראת עליהם ב דר׳ גוגל ושתביני שכדאי להגיע לטיפול בהמשך במרפאתנו. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מה ההבדל בין ראדיאס לחומצות הילוראניות אחרות??? ולמילוי שפתיים איזה חומר יותר טוב רסטלין או רווינס

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, רדיאס, רניו, קריסטליס וברילס הם מזרקי חומר מילוי המכילים קלציום הידרוקסיאפטיט. בקיצור, ״מזרקי סידן״. אלו מזרקים שיודעים לתת תוצאה של יותר נפח ולמשך זמן ארוך יותר מחומצה היאלורונית. אלו מזרקים שאסורים להזרקה בשפתיים. ״מזרקי סידן״ מגרים את הגוף ליצירת קולגן. למילוי שפתיים קבוע מומלץ ניתוח. למילוי שפתיים זמני מומלצת חומצה היאלורונית. יש להמנע מהזרקת סיליקון למרות הפיתוי הכלכלי. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

שלום דוקטור אני בת 33 לפני 4 חןדשים עברתי מילוי עצמות לחיים ומתחת לעיניים בחומצה מסוג רסטילן. מאז אני סובלת מבצקת נוראית בעיקר בעין ימין שמלווה בכאבים שבאים והולכים עברתי 6 פעמים זריקות של החומר המפרק לתוך הבצקת אך זה לא עזר . קיוויתי שעם הזמן אראה שיפור אך הבצקת עדיין קיימת ועדיין כואבת ומציקה האם יכול להיות שהתפתחה אלרגיה או דלקת? מה עוד אפשר לעשות לשיפור המצב אני נואשת ומיואשת וכל כך אשמח לעזרתך בנושא

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליאת, ראיתי את התמונה וכדאי להיפגש ליעוץ במרפאה כדי לפתור אותך מהסבל. קיימות אפשרויות נוספות מלבד הזרקות היאלז. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

דוקטור האם כוונתך לטיפול בכדורים/סטרואידים ? או שיש משהו נוסף שיכול לעזור לבצקות?

גם כדורים של סטרואידים זו אפשרות אבל לא הייתי בוחר באפשרות זו כראשונה. למישהיא שסובלת ככ הרבה זמן וכ״כ הרבה נסיונות טיפול והחלמות מכל טיפול כזה באמת שכדאי להיפגש פרונטלית ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

תודה רבה אקבע תור לפגישה

שלום ד'ר. האם טיפולים אלה מפחיתים את השפעתן של זריקות בוטוקס והילאורונית? רולר מחטים מכשיר גלי רדיו ביתי כוסות רוח התעמלות פנים. אודה לך על התייחסות לשאלה בהיבטים של כל הטיפולים הללו. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, תאורטית טיפולים אלה עלולים להשפיע כל אחד לחוד וגם יחד על פיזור חומצה היאלורונית ובוטוקס. במידה והטיפולים מבוצעים עם מרווח של כשבועיים-שלושה בינהם ההשפעה מזערית ובהחלט אפשרי לשלב בין הטיפולים. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

שלום רב יש לי קמטי מניפה מה הטיפול שנותן הכי יפה תוצאה טיבעית ,סקין בוסטר או בוטוקס בצידי העין כלפי הלחי ? מעוניינת לדעת לפני שאני עושה טיפול תודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לכל טיפול ישנן לעיתים תופעות לוואי אבל תוצאות מיטביות מושגות בשילוב בין טיפולים שונים. בוסטר, חה, בוטוקס וחוטים, פילינג וprp כולם מתאימים לקמטי המניפה, כולם טיפולים שמרניים. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי כדי לענות על מה מומלץ יותר להתחיל ומה אפשר יהיה לעשות בהמשך. בברכה,

30/11/2018 | 14:20 | מאת: לילך

שלום , עשיתי הזרקת בוטוקס בצידי העיניים, ומאז יש לי נפיחות קלה בלחי והרגשה קטנה של חוסר תחושה בלחי , האם זו תופעת לוואי ותוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם המצב יחזור לקדמותו כשההשפעה של הבוטוקס תרד?

לקריאה נוספת והעמקה
30/11/2018 | 15:41 | מאת: לילך

שחכתי להוסיף בנוסף החיוך בצד ימין יורד

שלום רב, בוצעה בהחלט הזרקה עי מטפל לא מיומן. בדכ תופעות הלוואי חולפות בתוך ימים ספורים. כמה זמן עבר מהטיפול ? בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

30/11/2018 | 17:06 | מאת: לילך

4 ימים

30/11/2018 | 17:07 | מאת: לילך

החוסר תחושה היא גם בשפה העחיונה בצד ימין..

שלום רב, הזרקה בחלק העליון של הפנים שמשפיעה על החיוך איננה שיגרתית. במידה ואת עדיין מרגישה מה שכתבת, גשי לביקורת אצל המטפל שבחרת או הגיעי לרופא חדש שיעקוב איתך אחרי העלמות תופעות הלוואי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

28/11/2018 | 19:18 | מאת: ציפורה

יש לי קמטים שיורדים על הלחיים ובצידי העיניים קמטי מניפה האם בוטקוס על הלחי 3 נקודות זה יעזור לא יעשה מראה של לחיים גדולות ? או שעדיף חומצה הילארונית מה דעתך בנושא

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כדי לענות ברצינות כדאי להיפגש ליעוץ. באופן כללי שילוב טכנולוגיות, טיפולים ומוצרים שונים נותן מענה מיטבי בצורה שמרנית. כנראה שילוב בין בוטוקס וחומרי מילוי ואולי חוטים מתאימים למצב שתארת. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

26/11/2018 | 11:04 | מאת: ציפי

שלום רב האם ספורט לפנים מרים את הפנים ומונע קמטים או שההיפך זה עושה יותר קמטים בגלל התרגילים מה לדעתך ?ואם כדאי לעשןת

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מחקרים בודדים ולא מספקים לא מצאו יתרון במה שתארת כ ״ספורט לפנים״. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

22/11/2018 | 19:33 | מאת: מיכל

אתמול הזרקתי בוטוקס למצח וצידי העין. לאחר כמה שעות הופיעה תופעה שמרגישה כמו קשיון עורף. מרגיש כאילו שרירי הקרקפת בעיקר האיזור האחורי של הראש והצוואר תפוסים וכל תזוזה כואבת. האם יתכן קשר??

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ייתכן קשר וייתכן שלא. גשי להיבדק במלר״ד - מיון הקרוב. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

21/11/2018 | 09:14 | מאת: תמי

שלום לפני שלוש שני עשיתי מילוי מתחתלעיניים והעיניים נהיו לי יותר קטנות כמובן שזה הציק לי עכשיו אני בלי מילוי אבל מאוד רוצה יש טכניקה שהעיניים לא יראו יותר קטנות במיוחד בחיוך ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כמובן שאפשר להזריק חומר מתאים לעיניים ובטכניקה נכונה ולייצר תוצאה שלא תקטין את העיניים. ישנם טיפולים נוספים מתאימים. אשמח להיפגש ליעוץ אישי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

19/11/2018 | 17:43 | מאת: מאיה

שלום, לפני 3 ימים הזריקו לי בוטוקס ל-3 אזורים: בין הגבות, בצידי העיניים ובמצח. היום מתחילים לראות שהבוטוקס מתחיל להשפיע ושמתי לב שגבה שמאל גבוהה במעט מגבה ימין. 1. האם המצב עלול להחמיר ככל שיעבור הזמן (הבנתי שההשפעה המירבית מגיעה רק לאחת כשבוע - שבועיים)? 2. להבנתי נדרש לחזור לרופא על מנת לתקן את המצב על ידי הזרקה נוספת. מה העיתוי שנכון יהיה לבצע את התיקון? האם בהקדם או להמתין למקסימום ההשפעה (שבועיים?). אודה למענה מהיר. אני קצת בלחץ...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גשי לרופא שהזריק לך לביקורת ולטאצאפ כעשרה ימים אחרי ההזרקה הראשונה עד כשלושה שבועות. אשמח להיפגש ליעוץ במידה וקיימת בעיה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087