לחץ בגבה לאחר בוטוקס במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/06/2020 | 14:14 | מאת: רות

לפני שבועיים הוזרק לי בוטוקס במצח ובצדדים.ויזואלית על פניו הכל נראה טוב, אך עדיין יש תחושה שהגבה בימין תפוסה לי, כאילו צבת תופס לי את הגבה. זה יוצר לי לחץ על העין והראייה מעט מטושטשת. שאלתי את הרופאה אולי היא הזריקה בשריר היא צחקה ואמרה שאין דבר כזה ושזה ישתחרר אך חלפו שבועיים ועדיין תחושת הצבת בעור קיימת כמו בימים הראשונים. ממה זה יכול להיות ? האם זה יעבור ? האם יש פתרון לכך ?

שלום רב, כנראה הוזרק מעט בוטוקס שהשפיע על שרירי העין. הכל הפיך ויחלוף מעצמו בשבועות הקרובים. ניתן להקל מעט על התחושה עם מרשם לטיפות עיניים. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים