פורום בוטוקס, מילוי קמטים

הפורום עוסק בטיפולים אסתטיים של הפנים באמצעות הזרקות של בוטוקס וחומרי מילוי.

הזרקה של בוטולינום טוקסין ("בוטוקס") להשטחת קמטי ההבעה היא הטיפול הרפואי האסתטי הנפוץ ביותר בעולם בשנים האחרונות.

טיפולים בהזרקות של חומרי מילוי מהווים נדבך נוסף בטיפולי הפנים ומטרתם להשלים את הטיפול בקמטים, ולאפשר התמודדות עם אובדן נפח באזורים שונים של הפנים.
662 הודעות
622 תשובות מומחה

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים

20/05/2018 | 11:08 | מאת: הזרקת ראדיס לרקות

שלום. אני בת 58 והוזרק לי ראדיס למילוי הרקות. אחרי הזריקה הייתה נפיחות ואחרי שבוע הכל חלף. כעבור חודשיים הרגשתי שתי גושים ברקות ואז אחרי יום התנפח לי כל האזור עד למצב שהעין נסגרה כמעט פניתי לרופאה והיא נתנה לי אנטיביוטיקה וסטרואידים ואמרה לי לחזור עוד שבוע. עבר שבוע והמצב החמיר. האם כדאי לפנות לבית חולים, ומה היה הטיפול שם.? תודה רבה .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לגשת למיון! בשכיחות יותר גבוה מדובר בתגובה לחומר שהוזרק שאיננה זיהומית ואינך מתארת סימנים גופניים כמו חום סיסטמטי גבוה. אך ייתכן ומדובר בזיהום. אינני יודע גם מהו החומר שהוזרק- הבנתי לדבריך שזהו רדיאס אך אינני משוכנע. בכל מקרה, כדאי לגשת למיון. בבית החולים ניתן לקבל תרופות כמו אנטיביוטיקה וסטרואידים בעירוי לפי צורך. החלמה מהירה וקלה וחג שמח, דר ממלידר אבי

25/04/2018 | 10:00 | מאת: בלומנטל יעקב

אישתי מטופלת בקומדין עקב החלפת מסתם מיטרלי עברה ניתוח הרמת עפעפיים בהרדמה מקומית תחת הסבה לקלקסן שאלתי כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להתחיל את החפיפה בין התרופות כדי לחזור לשימוש בקומדין

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, זהו לא הפורום המתאים לשאלה טובה כזו. זוהי שאלה למומחה לקרדיולוגיה ו/או לרופא שמכיר היטב את הגברת. בכל מקרה, כדאי לבצע את החפיפה תוך ניטור רמות הקומדין באופן עצמוני בעזרת מכשיר למדידת INR ולהגיע לרמה של סביב 2.5 אלה אם קיימת הוראה אחרת מה קרדיולוג שמכיר את הגברת או ועדיף בעזרת רופא המשפחה שבטוח מכיר את אשתך בקופ״ח. למעשה אפשר להתחיל את החפיפה כבר או לפחות לפנות לרופאים המתאימים. הדרך הנכונה ביותר היא לפנות לרופא שביצע את הניתוח ולהתייעץ איתו וגם במקביל עם רופא המשפחה בקופ״ח ובהקדם. מקווה שעזרתי מעט. בברכה, דר׳ ממלידר אבי

24/04/2018 | 13:06 | מאת: תיקון שפתיים

עשיתי עיבוי שפתיים לפני יותר מעשור לצערי עם מילוי סליקון..בזמן האחרון נהיה לי אי סימטריה והשפתיים נהיו ממש עקומות ולא סימטריות כמוסוג של נפילת חומר...מה עושיםבכזה מצב ???האם כדאי לאזן אותו עם חומרי מילוי או רק ניתוח

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ניתן לשפר באופן זמני עם הזרקת חומצה היאלורונית או לשפר באופן קבוע בניתוח בהרדמה מקומית. כפי הידוע, סיליקון הוא חומר קבוע ולכן תמיד יכולים להיות שינויים כל עוד הוא נמצא בריקמה. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

24/04/2018 | 13:03 | מאת: מילוי שקעים

עברתי לפני שבועיים מילוי לשקעים מתחת לעיניים ...בעין אחת יצא מושלם ..בעין שניה יש לי נפיכות כמו שקית ..שניראה כמו פנס בעין וממש לא נעים..הרופא אומר שזה יורד ונפיכות וחלק מהתופעןת לוואי ..אבל הנפיכות לא יורדת וממש לא נעים . ..האם זה באמת עובר או שיכול להיות שזה משהו אחר

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ראיתי את התמונה. ייתכן והנפיחות תעבור בימים הקרובים. במידה ולא עברה ניתן להזריק היאלורונידז ולהמיס חלק מהחומצה היאלורונית שהוזרקה יותר מידי. הרופא שטיפל בך צריך לדעת בעצמו מה אפשר לעשות ובכל מקרה ניתן לשפר את המצב. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

24/04/2018 | 22:34 | מאת: מילוי שקעים

תודה על התגובה המהירה 💖האם שממיסים זה באותו רגע נעלם הנפיכות ומתי אפשר להזריק שוב לשקעים מתחת לעיניים ...והאם אפשרי שאגיע אליך להמשך הטיפול

שלום אני עשיתי סיליקון בשפתיים לפני כ שנה וחצי אולי יותר ! האם אני יכולה עכשיו להזריק חומצה היאלרונית ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הסיליקון קבוע ולכן תמיד עלול להשפיע. אפשרי להזריק חומצה היאלורונית אולם לעיתים מתעוררת תגובה בגלל הסיליקון הקודם ויש לקחת זאת בחשבון. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

19/04/2018 | 09:16 | מאת: תומר

שלום הייתי מעוניין לבצע הליך של הרמת גבות , האם הליך זה חייב להיות מבוצע ביחד עם הרמת מצח? (לא מעוניין בהרמת מצח) כמה זמן הרמת גבות עם חוטים יכול להחזיק מעמד? מה משך ההחלמה ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב וחג עצמאות שמח, ניתן לבצע הרמת גבות בנפרד מהרמת המצח. הליך הרמת גבות ניתן לביצוע בניתוח או בצורה שמרנית ללא ניתוח. חוטים, חומרי מילוי ובוטוליניום יכולים לשמש בצורה שמרנית לתוצאות הנמשכות עד כשלוש שנים. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

19/04/2018 | 19:48 | מאת: תומר

אז אם כך אני מבין שגם גברים יכולים לעבור הרמת גבות עם חוטים? האם אתה מבצע את ההליך?

שלום תומר, כן וכן. גברים עוברים הרמת גבות בחוטים ואפשר להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

18/04/2018 | 15:08 | מאת: אסתי

לפני חודש וחצי עברתי טיפול בהחדרת חוט אפטוס בלחיים בכל צד. התוצאה היא שהחוט משתקף מהעור יש כיווצים סביב החוט . הרופאה מתחה את החוט יתר על המידה ונוצרו שקעים כיווצים וגושים. האם תופעות אלה יחלפו וכמה זמן צריך לזה? האם אפשרי להוציא את החוטים מהלחיים? מה הסיכונים בהוצאתם? האם צריך פעולה כירורגית וישארו סימנים על הפנים? אודה לכם עח תשובתכם המקצועית בהקדם. מראה הלחיים והפנים מאוד מציק לי במיוחד שלפני הטיפול לא היה לי בכלח תופעות שציינתי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אסתי, חג עצמאות שמח, מצטער לשמוע על תהליך החלמה קשה אחרי הטיפול באפוס ועם תוצאות בלתי רצויות. ראשית, איך הגיבו במרפאה בה עברת את הטיפול? מה הרופא שטיפל בך מציע? החדשות הטובות הן שניתן לטפל בכל מה שתארת. בדכ אין צורך בטיפול כירורגי אולם תידרשי לתקופת החלמה גם לאחר ביצוע התיקון. אשמח להיפגש ליעוץ אישי על מנת להחליט מבין האפשרויות השונות לטיפול מה הכי מתאים לך לאור מצבך עכשיו. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

22/03/2018 | 11:14 | מאת: מאי

שלום רב, הבנתי שטיפול בהזעת יתר ממוקדת ע"י בוטוקס אינו גורם להזעה מפצה. האם הדבר נכון גם כאשר הטיפול מבצוע במספר איברים- לדוגמא כפות ידיים, שחי ופנים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, טיפול בוטוקס להזעת יתר אכן לא גורם להזעה מפצה ולכן ניתן להזריק במספר איזורים מבלי לגרום להזעה נוספת באיזורים אחרים. בברכת חג שמח, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

05/03/2018 | 09:17 | מאת: ליהי

שלום רב , לפני 13 יום ביצעתי הזרקה שנייה של חומצה הילרונית לא סמיכה מתחת לעיניים. בפעם הראשונה לא היו לי סימנים כחולים. בפעם השנייה נוצרה המטומה מתחת לעין הימנית שלא עוברת אלא השתפרה קלות . הצבע שלה עדיין סגול והיא לא משתנה לא בגודל ולא בצורה. אני ממש חוששת שהסימן הזה לא יעבור ( כמו בוקס בעין) האם יש מה לעשות? האם יתכן שזה לא יעבור? אציין כי השתמשתי במשחת המלה במשך כל התקופה . אודה על תשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לעיתים נוצרת המטומה בהזרקה ליד העיניים. שטף הדם עובר מעצמו ללא צורך בטיפול נוסף בדכ לאחר כעשרה ימים אולם לעיתים, כפי שאת מתארת, יש צורך בסבלנות כי משך הזמן עד להעלמות הפיגמנטציה הוא רב יותר. בכל מקרה, אין כל צורך למרוח אמלה שהיא משחת אילחוש! לפעמים מריחת טראומיל עוזרת לשטף הדם ו לגווניו השונים והמשתנים לחלוף מהר יותר. אשמח להיפגש לביקורת ויעוץ בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

05/03/2018 | 15:47 | מאת: ליהי

תודה רבה על תשובתך , כן התבלבלתי בשם המשחה , טראומיל זו המשחה שאני משתמשת בה אך ללא הועיל.

שלום ד"ר, האם ניתן לעשות הזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית במקביל להתעמלות פנים? (שמטרתה למצק העור ולהפחית קמטים). או האם ההתעמלות תפגע באפקט של ההזרקות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אפשר. התאוריה היא שכדאי למעט בפעילות מאומצת לאחר הזרקת בוטוקס על מנת שהאפקט יישמר ליותר זמן והחומר שהוזרק יתפזר פחות ויישאר יותר באזור ההזרקה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

שלום ד"ר, האם יש מניעה לטפל בגלי רדיו לאחר או במקביל להזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית? ואם מהבחינה הזו יש הבדל בין השניים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אפשר לעבור הזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית וגם טיפולי גלי רדיו במקביל אולם עדיף לחכות כמה שבועות בין טיפול לטיפול על מנת לדייק יותר בשינויים ולמצות בצורה יעילה יותר את הטיפולים והטכנולוגיות להשגת התוצאה המבוקשת. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

שלום ד"ר 1.כמה זמן החומצה נשארת בגוף, כלומר מתי כבר ניתן לדעת בוודאות או לפחות להניח שאיננה? 2.האם יש שוני בעמידותה בין אזורים שונים כמו שפתיים או קמטי חיוך? 3.האם ייתכן שהזרקה בשפתיים מחזיקה מספר שנים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לעיתים חומצה היאלורונית יכולה לתת תוצאה למשך זמן ארוך. בדכ, ולפי מחקרים משך הפעולה הממוצע בהזרקה בפנים היא לכשנה. מנסיוני, קיימים הבדלים ניכרים במשך הפעולה מאדם אחד לאחר לפי כמויות ואזורי הזרקה. בדכ הזרקה בשפתיים משפיעה לזמן קצר יותר משום שהן מאוד מוביליות- הן זזות הרבה במהלך היום באכילה ובדיבור. ככל שמזריקים כמויות גדולות יותר משך ההשפעה רב יותר ולכן ייתכן והזרקה בשפתיים תשפיע לזמן רב - כבר ראיתי מקרים שלפחות השפעה חלקית נמשכה יותר משנה וחצי כבר מה מזרק הראשון והיחיד אך זהו לא הכלל. אגב, משק המים וההורמונים בגוף משפיע מאוד על משך זמן ההשפעה של הזרקת חה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי

09/02/2018 | 08:20 | מאת: דנית

אחר מילוי עברו 4 ימים נוצרו שטפי דם מתחת לעיניים ונפיחות קטנה כך זה אמור להיות?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ליד העין מצויים הרבה כלי דם קטנים ושכיחות הפגיעה בהם גבוה. כשנפגע כלי דם הביטוי הינו שטף דם. המצב הלא נעים הזה יחלוף מעצמו אולם ניתן לקרר את המקום ברגעים הראשונים על מנת להקטין ולצמצם את שינויי הגוון המלווים את התהליך עד למיגור מלא של ההשפעה. אפשרי גם למרוח משחה שתזרז במעט את היעלמות שטף הדם. מעבר לכך, ניתן באיפור נכון להסתיר את שינויי הגוון. לגבי הנפיחות, בימים הראשונים ייתכן והיא נובעת מבצקת מקומית (הצטברות נוזלים בריקמה) אולם אם הנפיחות נמשכת ייתכן ויהיה צורך להמיס את החומר שהוזרק לך. בהקשר זה, ישנם חומרים טובים יותר ויעודיים יותר להזרקה ליד העיניים ומקווה שבהם השתמשת. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

28/01/2018 | 13:46 | מאת: מילוי מקטין עיניים

שלום לך יש לי קמטוטים ושחור מתחת לעיניים האם מילוי מקטין את העיניים באזור זה והמליצו לי בוטוקס מתחת לעיניים לא בצדדים האם זה אפשרי ? האם זה נותן מראה יפה או שעדיף מילוי (יש לי קמטים מתחת לעינים שאני צוחקת ) תודה אודה עם תעני על שני השאלות

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מילוי לא יקטין את העיניים! לגבי בוטוקס, מילוי, חוטים וכו ומי הכי מתאים ונכון או איזה שילוב יענה על ציפיותיך היא שאלה רצינית שהדרך הנכונה להשיב עליה ברצינות היא בפגישת יעוץ. אשמח להיפגש איתך במרפאה ליעוץ. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

הזרקת הדיספורט בחלק התחתון של העין על קוו עצמות וכן בצידי האף גרמה לעיוות בחיוך חזרתי לתיקון הוסיפה חומר זהה מיתחת לעצמות הלחיים מצב שהעלים לי שפה עליונה בזמן החיוך והגביל את יכולת החיוך שלי. מתי תפוג ההשפעה ואם ניתן לעשות משהו בתקופה הקרובה ם

שלום רב, לא ניתן לבטל את ההשפעה אך היא תפוג בשבועות הקרובים. זוהי דוגמא להזרקה אצל מטפל חסר נסיון. בהחלט מגיע לך פיצוי אם לא הוזהרת כראוי לפני ההזרקה. הלכת בכלל לרופא ? נשמע שמי שהזריק לך לא יודע אנטומיה.. זהירות! אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

16/01/2018 | 08:39 | מאת: הגר

כמה זמן צריך לעבור בין הזרקה להזרקה אם נדרש יותר מהזרקה אחת ? שאלה נוספת: אחרי הזרקה אחת של חומצה לקשיי העיניים, מתחת לאחת העיניים נוצרה בליטה שאינה נספגת. האם יש פתרון?

שלום רב, רצוי לחכות כשבועיים בין ההזרקות וניתן לטפל בגבשושית שנוצרה. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

10/01/2018 | 01:17 | מאת: בוטוקס

שלום רב עשיתי בוטוקס יצא מראה מגעיל זועף מעוניינת לבטל האם ספורט יכול לבטל או משחה כל שהיא להרוס את הבוטוקס לא יכולה לראות את עצמיככה מה אפשר לעשות שהבוטוקס יסוג מהר מהפנים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כשמזריק רופא מנוסה התוצאות טובות יותר בד״כ. רוב הבעיות שאת מתארת ושעלולים להיווצר ניתנים לתיקון ע״י הזרקת מעט בוטוקס נוסף. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

יש לי סיליקון בקצה השקע שמתחת לעינים. האם ניתן למלא יתר השקע בסיליקון? האם ניתן למלא בחומצה הילרונית?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ליד העיניים חומר המילוי היחיד המומלץ הוא חומצה היאלורונית . בברכה, דר׳ אבי ממלידר 054-4435085

שלום ד"ר, האם ניתן לשלב רטין A עם טיפול גלי רדיו במכשיר ביתי או יש להפסיק את הרטין A? (משתמשת ברטין מזה שנים באופן משביע רצון ורוצה לנסות גלי רדיו ביתי). תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גלי רדיו בטיפול ביתי לא הוכחו מספיק כאפקטיביים בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

17/12/2017 | 22:05 | מאת: דנה

האם מכשיר גלי רדיו ממצק את העור והאם אתה ממליץ על מכשיר ביתי? אני בת 47 ויש לי מעט קמטים ונפילה קלה באור לסת . תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה, ראי תשובה לשרשור מעל. בברכה, דר׳ ממלידר אבי

16/12/2017 | 22:34 | מאת: דנה

שלום לפני שבוע הוזרק לי בוטוקס מעל הגבות בצדדים? מאז יש נפילחות רצינית של העצם שמעל הגבה. מודאגת מאוד..

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה, מוזמנת לבדיקה בהקדם. בד״כ גם אם לא תעשי כלום יעבור אחרי כמה שבועות, אבל יתכן ומדובר במשהו שכיח פחות כמו זיהום. כדאי לכל הפחות להגיע לבדיקה אצל הרופא שהזריק לך. החלמה קלה ומהירה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

16/12/2017 | 22:59 | מאת: דנה

זהלא זיהום , זה ממש העצם שנפוחה

29/11/2017 | 15:44 | מאת: אלמונית

לפני כ8 שנים הושל ביו אלקמיד משני צידי הפה. האם היום אני יכולה לבצע טיפול נידלינג .. טיפול דומה למזרותרפיה

לקריאה נוספת והעמקה

רק אצל רופא.. בשום אופן לא אצל קוסמטיקאית או בעצמך

דר האם קמטים אלו ששלחתי לך בהודעה לפני בעצם קמטוטים קטנים הם נורמליים בגילי או שעדיין מוקדם ? בת 26 ,, ועוד שאלה , הבחנתי שבצד ימין יש יותר בהרבה מצד שמאל , יש לציין שבצד ימין יש לי סימני אקנה ונקודות שנשארו מגיל ההתבגרות האם קשור ?

לקריאה נוספת והעמקה

השאלות שלך חשובות ורלוונטיות ולכן כדאי להיפגש ליעוץ. לא ניתן לאבחן בתמונה ששלחת ולענות ברצינות.

23/11/2017 | 19:51 | מאת: זיו

שלום דר , האם שיטת השתלת שתלים בלחיים נפוצה ? אני כמעט ולא שמעתי על מישהי שעשתה והאמת חיפשתי תמונות ולא מצאתי , האם מומלץ ? והאם שתלים אלו הם לכל החיים או צריך להחליפם , ובמידה ויהיה זיהום או דחיה של השתלים המצב יהיה הפיך או שיש מצב לנזק רציני (זה פנים אי אפשר לקחת סיכון אם הוא גבוהה ) ,, מהו טווח המחירים להשתלה ? והאם מקובל לעשות זאת בגיל יחסית צעיר 27 למשל ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, משתלים המשמשים בפנים הם לכל החיים ואין צורך להחליפם להבדיל ממשתלי החזה. שימוש במשתלים בניתוחי פנים הינו טיפול נפוץ אם כי בשכיחות נמוכה מניתוחי אף או מניתוחי חזה. מקובל לעשות זאת מגיל 18 או מסיום גדילת העצמות בהתאם לסיבה או למצב. כמו בכל פרוצדורה ניתוחית רפואית כדאי לשקול את הסיכויים והסיכונים, האלטרנטיבות (קיימות כאלו) והנחיצות. וכמו בכל ניתוח קיים סיכוי לסיבוכים כמו זיהום בשכיחות של בערך 3%. דחיה של השתלים נדירה ושכיחותה נמוכה מ 1%. המחיר נע בין 5000₪ ל 15000₪ ומורכב משכר המנתח, עלויות המתקן- מרפאה, סוג ההרדמה, סוג השתלים. יש להישמר ממחירים נמוכים מידי או גבוהים מידי. כדאי להתכונן עם כל השאלות ששאלת ועוד שצריך לשאול לפגישת היעוץ עם הרופא. בפגישת היעוץ יש לעבור על נחיצות הטיפול ואלטרנטיבות שונות- יתרונות וחסרונות ועלויות לכל טיפול, לראות דוגמאות לעבודות קודמות, להבין את סיכויי ההצלחה, תהליך ההחלמה הצפוי, סיכונים וסיבוכים ודרכי ההתמודדות עם אלו וגם אז אין להתחייב לטיפול אלה להרהר בדברים ובמידע שעלו בפגישת היעוץ על מנת לבחור בצורה הנכונה ביותר תאריך נוח לביצוע והחלמה ואת הטיפול המיטבי - ניתוח משולב משתלים קבועים או טיפול שמרני פרוגרסיבי זמני. בכל מקרה בהצלחה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

23/11/2017 | 13:03 | מאת: ליה

בת 26

שלום ד"ר אני בת 26 לאחר שתי לידות , אני מעלה בהריונות בין 18-23 קילו כשהשלתי בפעם הראשונה ממשקלי ירדתי אף פחות 7 קילו מהמשקל שלפני הלידה , רזיתי מאוד וכל גם הפנים שלי לכן עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים פעמיים אך לא כלכך עזר כיוון שהשומן נספג יחסית מהר , בתקופה האחרונה הבחנתי שכשאני צוחקת כאילו העור של הפנים שלי מתקמט (לא קמטי הבעה) כאילו מתחת ללחיים המרווח בין הפה לאוזניים האזור שם כאילו יוצר מין קווים עדינים עדינים שרואים אותם דווקא בשמש או בתאורה הם קווים ממש עדינים ולא עמוקים כמו שערה , האם אלו קמטים ??? או שבירה של העור כמו שהקוסמטאית אמרה לי ? ואם אלו קמטים האם זה תוצאה מהשמנה והרזיה ??? אני כלכך מבואסת א י עדיין צעירה . ועוד שאלה אחרונה , אני עושה מזותרפיה 6 טיפולים האם מזותרפיה יעילה לעור הפנים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליה, ראיתי את התמונה וקראתי את פנייתך. יש מקום להיפגש ליעוץ ובהחלט ישנן אפשרויות רבות לעזור. אשמח שתיצרי קשר. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

25/10/2017 | 14:59 | מאת: שרון

שלום רב, לפני יומיים עשיתי לראשונה הזרקת בוטוקס למצח ובין הגבות. היום הופיעה פתאום בליטה נפוחה ואדמדמה, בקוטר של מטבע בערך, בערך באמצע המצח. אני מאוד מוטרדת...האם צריך לעשות משהו והאם זה יחלוף? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ברוב המקרים תופעות לוואי לא נעימות כאלו תעבורנה מעצמן. ייתכן והוזרק עוד חומר כלשהו מלבד הבוטוקס. בכל מקרה אם לא יחלוף תפני לרופא שהזריק לך כדי שיטפל בזה. במידה ועדיפים להגיע ליעוץ כדי שאוכל להתרשם מהמראה נוכל לקבוע פגישה במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי, 054-4435085

24/10/2017 | 20:51 | מאת: מילוי מתחת לעיניים

מה עושים נגד בצקות לאחר הזרקה של חומצה היאלרונית מתחת לעיניים, זה יעבור?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, כן .. יעבור! עלול להימשך עד שנתיים! לכן ניתן לטפל ע״י המסה עם היאלורונידז. הרופא שהזריק לך צריך שיהיה לו במרפאה תמיד לחירום. תפני אליו עם התלונה. חסרים פרטים.. מתי הוזרקת? כמה הוזרקת? בכמה פגישות ? ממה את כן מרוצה ? מה היו המטרות לטיפול לפני ההתחלה? מה השגת גם מבחינת המטרות הראשוניות? כמה שילמת? איזה סוג מזרק- מה המוצר שהשתמשו בו? למה לא קיבלת מענה מהרופא המטפל שבחרת? אשמח להיפגש ליעוץ, בברכה, דר׳ ממלידר אבי, 054-4435085

שאלתי איך מתחילים עם התהליך...(שנים לוקח טמסולין אבל לא עוזר) האם ההזרקה כלולה בביטוח שלי ב ק"ח ? האם זה תהליך פרטי שקשור בתשלום? מבקש לקבל הכוונה עד כמה שאפשר..מתגורר באיזור חיפה...והקריות בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כדאי לפנות לאורולוג בקופ״ח ולברר כבר בטלפון אם יש לו נסיון בטיפול בוטוקס לשלפוחית רגיזה. רפואה שלמה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

25/09/2017 | 21:15 | מאת: טלי

בתי בת ה18 בובלת מהזעת יתר בבית השחי..יוצר מצבים לא נעימים..איזה רופא לפנות והאם הטיפולים השונים כגון בוטוקס יכולים לגרום לחסימה מסוכנת של הבלוטות..או הזיעה תופיע באיבר אחר בגוף?

לקריאה נוספת והעמקה

טלי שלום, הטיפול בוטוקס יעיל ומתאים. ישנם טיפולים נוספים כמו ניתוח. היתרון בוטוקס שאין הזעה מפצה באזור אחר בגוף. החיסרון- הטיפול זמני. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי, 054-4435085

13/09/2017 | 02:23 | מאת: אנונימי

אני רוצה לעשות בוטוקס בשפתיים או כל פרוצדורה אחרת המגדילה את השפתיים, ועדיין משאירה אותם ניראות טבעיות. אף פעם לא רציתי בוטוקס בשפתיים כי כמעט על כל בן אדם שידעתי שיש לו את זה, זה היה ניראה זוועה ונורא נורא לא טבעי. אבל אני מניחה שעם הטכנולוגיה ובמיוחד אחרי תופעת "קיילי ג'נר" שהצליח הרופא שלה באופן פלא לעשות לה שפתיים הניראות טבעיות לגמרי אולי תהיה קיימת אפשרות כזאת. אני לא מצפה שכל אחד יוכל לעשות את זה אבל לפחות למשהו דומה? האם יש רופא מומלץ שיודעים עליו? מישהו שנחשב הכי טוב בתחום?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, צרי קשר ואשמח לעזור לך. בברכה, ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

21/08/2017 | 12:28 | מאת: ravit

אני כבת ארבעים וביקשתי מרופא העור שלי מרשם לרטין a כיוון שקראתי פעמים רבות שזה הרבה יותר מועיל לעור הפנים מאשר כל הקרמים היקרים שמוכרים בפארמים. אולם הוא סירב כיוון שאני בהירה והפנים שלי נוטות לאדמומיות והוא סבר שהקרם ייצור לי אדמומיות נוספת. האם הוא צדק בסירובו? האם יש דרך אחרת לקבל את המוצר בצורה פחות מזיקה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אפשר להשתמש בהכנה רוקחית המכילה נגזרת ויטמין איי / טרניטואין / רטין / רטינול עם הידרוקורטיזון בקרם. רופא העור שלך מכיר את הנושא. עור בהיר הוא יתרון וניתן לבדוק בזהירות את התגובה. בד״כ מדובר בכמה ימים של אדמומיות ואח״כ קילוף קל. אשמח להיפגש ליעוץ בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

שלום, עברתי לפני כיומיים טיפול הזרקת בוטוקס בכפות הידיים. במהלך ההרדמה הרגשתי זרם באצבע ביד ימין והרופא אמר שנגע בעצב וזה בסדר. לאחר שפגה ההרדמה אני עדיין מרגישה מידי פעם זרמים באצבע. האם זה תקין? מתי זה אמור לעבור? אציין שבכף יד שמאל הכל תקין. אודה לתשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בד״כ הרופא שלך צודק והכל יהיה בסדר כעבור זמן מה. אם התופעות ממשיכות כחצי שנה הן עלולות להיות קבועות. כדאי להתייעץ עם נוירולוג דרך קופ״ח. לא לדאוג בינתיים - מוקדם מידי בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

לקריאה נוספת והעמקה

שלום האם אפשר להזריק בוטוקס באזור בין הגבות כאשר לפני 15 שנים הוזרק שם סיליקון? האם יכול להיווצר גירוי או תופעת לוואי בעקבות המפגש בין שני החומרים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, כל מקרה לגופו והתגובות משתנות בין אנשים מוזרקת סיליקון. הסיליקון הוא חומר קבוע ומגרה לגוף ועלול בכל מקרה ״להתעורר״ ולגרום לשינויים אסתטיים ואחרים בגוף. לכן, אסר ה אפדיאיי האמריקאי את הזרקת הסיליקון כבר במאה שעברה - בשנת 1991. ולאחר שאמרנו זאת, אפשר להזריק בוטוקס. אשמח להיפגש ליעוץ בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

14/08/2017 | 13:22 | מאת: בקי

בזמן הזרקת ח' היאלורונית תמיד נוצרים לי המטומות כחולות נקודתיות שעד שנעלמות לוקח שלושה שבועות-למרות ניסיתי מספר רפואים. אני אחות מודעת לאיסור שימוש במדללים או ויטמינים מסויימים לכן זה לא מקרה שלי. אחרי הזרקה אני לוקחת 2כדורים AB ו20 מג' פרדניזון . שאלתי האם פרדניזון חד פעמי יכול לבטל השפעת החומר מילוי ? שאלה נוספת -אני עושה טיפול בהזרקות כבר 5 שנים האם אין סכנה למצב דלקתי או נקרוזה של עור פנים או שינוי פגמנטציה? לפני 14 שנים היו לי שתלים קבועים בלחיים למשך כ8 שנים אבל יום אחד החלטתי שרוצה לחדש את השתלים - בפעם השניה נגרמה לי דלקת ונפיחות נוראית בלחי אחד ושום AB לא עזרה עד שהורדתי אותו. יש אפשרות למילוי לחיים עם שתל מעצם או אחר . הרבה שאלות אבל הדלקת שהייתה גרמה לי לאסימטריה ונפילת לחי לכן אני מעוניינת למצוא פתרון ולא יודעת למי לפנות.בת 45.תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, המון שאלות נכונות והדרך הרצינית להתייחס אליך היא להזמין אותך ליצור קשר ולהגיע ליעוץ במרפאה! בכל זאת, לא לוקחים אנטיביוטיקה אחרי הזרקה ! הפרדניזון בעצמו עלול לגרום לשטפי הדם. כאחות את יודעת שמשק הנוזלים בגוף מושפע מההורמונים לרבות קורטיקוסטרואידים ופרדניזון כמו גם החומצה ההיאלורונית שסופחת מים ולכן מוסיפה נפח בשבועיים הראשונים לאחר ההזרקה. ולכן יש השפעה הדדית בין השימוש בפרדניזון לתוצאת ההזרקות. אבל, חד פעמי 5 מ״ג לא ישנו הרבה. נקרוזה, דלקת וכו תופעות לוואי מאוד לא נעימות ומאוד נדירות. עד היום נתקלתי במקרה נקרוזה אחד ומעולם לא בזיהום מהזרקות חומרי מילוי. כדאי להיפגש כדי לדבר על מילוי לחיים ואפשרויות שונות, יתרונות, החלמה, סיבוכים אפשריים ודרכי התמודדות. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

לקריאה נוספת והעמקה
11/08/2017 | 17:32 | מאת: מאי

שלום ד"ר ממילדר, אני עומדת לעבור טיפול בוטוקס להזעת יתר בידיים. רציתי לדעת אם לאחר שלושה ימים אוכל לחזור להתאמן כרגיל בחדר כושר? קראתי שמיד לאחר הטיפול חוזרים לשגרה וחשוב לי לבדוק את זה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ניתן לחזור לפעילות. אשמח להיפגש ליעוץ. ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

07/08/2017 | 20:52 | מאת: אריאל

שלום, אני מבקש המלצה על רופא להזרקת בוטוקס למניעת הזעת יתר באיזור החזה. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מבין שיש לך נסיון כבר. אז אתה מכיר את הכמויות הנדרשות, שהן בערך אמפולה שלמה כ 100 יח לאזור בגודל כף היד. החזה אזור גדול בהרבה ! אשמח להיפגש ליעוץ. ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

02/08/2017 | 16:52 | מאת: חן

האם אפשר לשחרר את מזובוטוקס עשיתי ונראה נורא

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצערי צריך להמתין מספר שבועות. אפשרויות אחרות פחות מומלצות. במידה ואת סובלת מצניחת עפעפיים אמיתית כתוצאה מהטיפול אפשר לעזור עם טיפות עיניים. אשמח להיפגש ליעוץ. ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

11/07/2017 | 22:55 | מאת: לומינרה

האם לומינרה יכול לניות טוב למילוי מתחת לעיניים ובצידי האף האם יש לו אישור FDA? והאם זה הגייוני שזה עולה 1000 שח ?

שלום רב מה דעתך על לומינרה לעיניים ולמילויים אמרו לי שזה חברה ישרלית שיש לה אישורי פיידיאיי במחיר 1000 שח למזרק מה דעתףך?

לומינרה היא חברה טובה עם מגוון מוצרים תוצרת ישראל וכמו בכל טיפול צריך להתאים את המוצר למטופל אחרי בדיקה ויעוץ.

שלום רב, לא יודע מה המחיר שציינת מייצג- מחיר מזרק חה, מחיר מזרק משולב. בכל מקרה ללומינרה מוצרים טובים וכדאי להתאים אותם לצורך הטיפול. לשקעים ליד העיניים יש מוצרים מתאימים יותר ממוצרי לומינרה ועם זאת למילוי ופיסול מוצרי לומינרה מתחרים למוצרים אחרים. שווה לשקול את סוג המוצר לפי הצורך הקליני לאחר יעוץ ובדיקה ולא להיפך. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

09/07/2017 | 04:15 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני כ8 שנים עברתי סדרה של הזרקות סיליקון בסנטר (כיום בת 29). אני יחסית מרוצה מהתוצאה ולא נראה שיש סיבוכים, אלא שלאחרונה התברר לי שלא נהוג להזריק סיליקון לאזור זה!! מידע זה מאד הלחיץ אותי- האם יכול להיות שבעתיד יהיו סיבוכים? גם אם במשך 8 שנים לא קרה דבר? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצערי אני לא איש בשורות. האדמיניסטרציה האמריקאית לאוכל ותרופות (FDA) אסרה כבר במאה שעברה בשנת 1991 את ההזרקה של סיליקון/ שמן סיליקון לגוף בצורתו החופשית. למעשה השימוש בסיליקון מוגבל היום למשתלים עם מעטפת קשיחה הלא מאפשרת מגע ישיר בין הסיליקון לגוף! במגע עם הגוף הסיליקון החופשי מעורר תגובה היוצרת גרנולומות ואלו לעיתים נודדות. כשהסיליקון בא במגע עם ריקמת שריר לפעמים אפשר לצפות בתהליך שנקרא רבדומיוליזיס - פירוק ועיכול השריר כתוצאה מהימצאות הסיליקון. הסיליקון הוא חומר קבוע שאיננו מתפרק בגוף ולכן יכול תמיד לגרום לסיבוכים ותופעות לוואי כמו כל שתל/משתל קבוע. הדרך להוציא סיליקון בניתוח בלבד וגם אז מדובר בפעולה מורכבת ובעלת סיכויי הצלחה נמוכים. אז, כן .. מסוכן! לא סכנת חיים אבל לאישה צעירה שאסתטיקה חשובה לה מסוכן. הסיליקון המוזרק גורם לתגובות המתגברות במצבים של שינויים הורמונליים נורמטיביים במהלך החיים (לידות, הריונות וכו). רופאים מזריקים סיליקון גם בימינו למרות מחקרים רבים שהצטברו משום שעלותו נמוכה והתוצאה נשמרת לאורך שנים. חלקם טוענים שהם עושים זאת לטובת מטופליהם. הדבר המרגיע היחיד שאני יכול לומר הוא שאם במשך שמונה שנים את מרוצה אז אולי יהיה לך מזל גם בהמשך. מאחל לך שלא תדעי סיבוכים. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

08/07/2017 | 19:47 | מאת: אמא

שלום, ביתי סובלת מהזעת יתר ממוקדת בפנים (באזור שמתחת לעיניים). התופעה התחילה מאז היתה תינוקת ובולטת מאד. למשל בנסיעה משפחתית ברכב, כשאף אחד מאיתנו לא מזיע כלל, היא יכולה לנטוף זיעה. או כמעט חם היא מיד מתחילה להזיע. בחורף אין הזעה בכלל. לאחרונה החלה להחשף להערות של ילדי הגן להזעה ואני חוששת מההשלכות החברתיות ומפגיעה בדימוי העצמי בעתיד. מהו הטיפול היעיל ביותר בגיל כזה? והאם יש צפי שהתופעה תחלוף באופן ספונטני עם ההתבגרות. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אמא, התופעה מוכרת וקיימת בשכיחות של עד 3% בילדים לפי מחקרים ויתכן שיותר בגלל חוסר דיווח. קיימים טיפולים שונים ניתוחיים ולא ניתוחיים כמו תרופות בבליעה, משחות במריחה מקומית וכו׳. כדאי לפנות לרופא עור בקופת חולים או לרופא ילדים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

שלום. יש לי RA דלקת פרקים שי גרונית. אני לא לוקחת תרופה .האם מותר לעשות הזרקת בוטוקס? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לא הוכח קשר בין הזרקת בוטוקס ל RA. בכל אופן ממליץ להזריק בחכמה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

לקריאה נוספת והעמקה
19/06/2017 | 20:19 | מאת: אלי

שלום. אני בן 52 ובחודשי הקיץ (מאי- אוק') של השנים האחרונות, אני סובל מהזעת יתר באיזור הפנים והראש בכלל- כאילו נשפך עלי דלי מים. האם יש פיתרון לסבל זה כמו בוטוקס או אחר. היות ולאחר התיעצות עם רופא עור קיבלתי תשובה שלילית ושאני אמשיך לסבול עד שיגיע החורף! אשמח לתשובה ותודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הפתרון הוא בוטוקס. אשמח להיפגש ליעוץ. ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

16/06/2017 | 01:22 | מאת: אמילי

שלום למומחים, האם יש הנחייה לפלסטיקאי/ת לשאול את המטופלת שלהם במה היא עובדת אחרי שבוצעו בשפתיים הזרקות של חומצה היאלורונית?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ההנחיות לניהול שיחת ההיכרות בין הרופא למטופל כלליות יותר ואינן מפרטות ברמת שאלות . בכל מקרה, כחלק מבירור לפני הזרקה לשפתיים נורמטיבי לחלוטין לברר על סוג העבודה - מול קהל, נותן שירות, מול מחשב, וכו׳ כדי להזהיר מראש לגבי תופעות לוואי זמניות והשפעתן על האפשרות להמשיך לעבוד בנוחות. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

04/06/2017 | 21:20 | מאת: שלי

האם כאשר מזריקים יותר בוטוקס החולשה בידיים לאחר ההזרקה תהיה גדולה יותר? או שזה לא קשור? אודה על תשובתך .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ככל שמזריקים יותר בוטוקס שהשפעתו הרגילה על שרירים היא החלשה זמנית של פעילות השריר ע״י חסימה של קולטנים ישנה פעילות מוגברת של הרעלן ולכן חולשה רבה יותר או ממושכת יותר בעיקר באיזור ההזרקה. לבוטוקס גם השפעה על הפסקת הזעה באיזור המוזרק וגם תופעה זו מושפעת מכמות ( יחידות רעלן שהוזרקו ) ואיכות ההזרקה. בכל מקרה, קיימים מחקרים רבים ולכן הרופא המטפל יודע להעריך את כמות הבוטוקס הדרושה להשגת מטרה מסויימת. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

12/05/2017 | 20:44 | מאת: סיגל

שלום רב אני מעוניינת לבצע עיצוב קו הלסת , יש לי "בולדוגים" בקו הלסת . ישנם סוגים שונים של חוטים לטיפול במקרה שלי . מה ההבדל ביניהם ואיזה סוג עור ומקרה מתאים כל חוט . תודה רבה

שלום סיגל, האפטוס, הסילואט ועוד הם חוטים המאפשרים טיפול בהגדרת קו הלסת. החוטים הארוכים עם הקרסים והקונוסים מאפשרים לחוטים ליצור עיגון בעור ולפזרו בצורה חדשה. על מנת לאמוד את החוטים שייתנו לך מענה מיטבי כדאי להיפגש. בד״כ כדאי לשלב טיפול בחוטים עם הזרקות חומרי מילוי. החוטים הם אלו שיאפשרו ״הרמה ומתיחה״ בלי תוספת נפח וחומרי המילוי ישלימו את התוצאה ויעדנו אותה למראה טבעי. ישנם סוגים רבים של חוטים ולכן ההתאמה האישית נעשית לאחר מפגש יעוץ פנים אל פנים על מנת להעריך את סוג העור (דק/עבה) את איכות העור ומרקמו, את אבדן הנפחים במדורי השומן והעצם ואת מטרותיך ושאיפותיך מהטיפול. בצורה כללית ניתן לדבר על חוטים קבועים וחוטים מסיסים/נספגים- זמניים. החוטים הזמניים נותנים מענה לתקופה של כשנה וחצי והקבועים לשנתיים עד לחמש שנים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

שלום, בהמשך לאותה שאילה. בכל זאת מה עדיף, האם חוטי אפטוס הם הקבועים יותר. עם איזה חוטים מרגישים את הכאב יותר? יש לי סף כאב נמוך ביותר. עם איזה חוט אין תופעות לוואי. תודה רבה דנה

שלום רב, אין חוט בלי תופעות לוואי אבל יש מטופלים שעוברים הליך עם חוטים בקלות יותר מאחרים. אכן, אחת מתופעות הלוואי היא תחושת כאב מקומית בעיקר באיזורי קצוות החוטים אשר משתפרת ונעלמת עם הזמן וככל תופעות הלוואי אין היא מופיעה בכל מטופל ובכל טיפול אלה בשיעור של כ 5% מהמקרים לפי מחקרים עדכניים. כמובן שאין כאב בזמן ביצוע ההליך מאחר והתחלתו בהרדמה מקומית המונעת את תחושת הכאב. ובכלל, הכאב הוא לא המרכיב העיקרי בטיפול עם חוטים ולא תופעת הלוואי המפחידה או השכיחה. בנוגע לחוטים קבועים וזמניים - סילואט מורכב מחומר זמני ולא ימצא בריקמה לאחר שנה וחצי. יתמוסס/יספג/יתפרק. האפטוס הוא סוג חוט שמיוצר גם בצורה ומחומר זמני וגם ניתן להשתמש בחומר קבוע. הבחירה צריכה להיות מותאמת למטרה העיקרית בטיפול ולמטופל לפי מצבו הנוכחי, הרצון לשינוי והסיכון שלוקחים יחדיו בטיפול. הטכניקה בעבודה עם חוט קבוע או זמני והעלות לא מהווים שיקול בבחירת סוג החוט אלא כאמור, התאמת הטיפול למטופל לפי מטרותיו וההבנה המשותפת של תופעות הלוואי האפשריות והטיפול הנכון בהן. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

אחרי הזרקת חומצה היאלורונית התנפחו לי הפנים ןהצוואר וטופלתי בבית חולים בסטרואידים ואנטיביוטיקה משך שבועיים והכל חלף למרות שעשיתי לפני כל שני טיפולים נפרדים בגובידירם מה הפתרון אני רוצה לתת נפח ללחיים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ראשית מצטער שעברת סבל שכזה לחינם. בהחלט אפשרי לקבל נפח בלחיים עם הכנה נכונה וללא צורך באישפוז. צרי קשר ואשמח להיפגש. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

04/04/2017 | 11:07 | מאת: עינבל

היי, אני רוצה לעשות בוטוקס בבית השחי למניעת הזעת יתר. ואני גם עושה לייזר בבית השחי. מה לעשות לפני, קודם את הלייזר ואז בוטוקס או ההפך? יש השפעה ? שאלה נוספת, האם מספיק פגישה אחת בשביל הבוטוקס כדי שזה יצליח? כי אני רוצה לעשות בוטוקס ולטוס לחול לחצי שנה, רציתי לעשות ממש לפני שאני טסה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ענבל, ראשית אם הלייזר הוא להסרת שיער אז כדאי להתייעץ עם הקוסמטיקאית לגבי תופעות הלוואי. אני פחות מבין בזה. שנית תבצעי את הבוטוקס כשבועיים לפני הטיסה וכך יהיה מספיק זמן לפגישת ביקורת. בד״כ אין קשר בין הטיפול בבוטוקס ללייזר להסרת שיער. בברכה, ד״ר אבי ממלידר 054-4435085

13/03/2017 | 20:26 | מאת: תמר

שלום רב, יש לי שתי שאלות : 1. אני בת 62 וביצעתי מילוי שקעים מתחת לעיניים שלב ראשון חצי מזרק בכל עיין. לאחר חודשיים יש בצקת קלה באחת העיניים. הייתי בביקורת והרופאה אמרה שזה יעבור עוד שבועיים . האומנם? או שצריך לבצע המסה ? 2. אני מעוניינת בעיצוב קו הלסת , יש לי שני "בולדוגים " משני צידי הלסת . באיזה חומר משתמשים ליישור קו הלסת והיכן מזריקים אותו . האם החומר ממלא או יוצר הרמה ומתיחה של קו הלסת ? שמעתי על גלי רדיו או אולטראסאונד המטפלים בבעיה . אלו מכשירים קיימים והאם הם באמת מבצעים את העבודה . תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום תמר, ראשית חודשיים הם מספיק זמן. כדאי להיפגש כדי להעריך האם המסה עם היאלורונידז או פעולה שונה יועילו לך. קשה לתת תשובה חד משמעית בלי לראות אותך. שנית לקו הלסת יש גישות רבות- הזרקות חומרי מילוי, חוטים, טיפולים באמצעות טכנולוגיות לייזר וכו׳. גם כאן כדאי להיפגש כדי לראות אותך ולהחליט יחד מה שילוב הטיפולים המוצלח ביותר בעבורך. שאלותייך טובות ולעניין אך לקבלת תשובה רצינית אין מנוס ממפגש יעוץ פנים אל פנים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085