קמטוטים עדינים מעל השפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/02/2021 | 01:23 | מאת: טלי

ראיתי שהוצאו כבר מלא דברים יעילים ..חומצה היאלורונית לשקעי עיניים ,לפנים,שפתיים,בוטוקסיםככה הכל בצורה עדינה וטבעית יחסית אבל לקמטים עדינים (או עמוקים) מעל השפתיים אין משהו שייראה רגיל ייצא טבעי ובאמת יהיה יעיל.. אני יודעת שיש הזרקה לשם להעלים את הקמטים אבל אז האזור נהיה עבה ונפוח וזה לא מה שארצה זה בטוח וההזרקה העדינה המיועדת לשם פשוט לא עושה את העבודה ולא באמת מעלימה את הקמטים יש לי קמטים שמתחילים אבל מאוד חוששת שהם יתעמקו האם אולי אצלך נמצאת הישועה ויש לך טיפול שיעלים אותם משהו שאתה יודע שעובד באמת , אני יודעת שאולי תגיד שזה אזור עדין וממימקה וכו' אבל כבר לאזורים אחרים כמו שאמרתי יש דברים יעילים.. מה אפשר לעשות ?? לא יכול להיות שאין משהו שבאמת עובד לשם ועדין ..אובדת עצות

שלום רב, טיפולים משולבים בהחלט יכולים לעזור לך. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים