הזרקתי חומצה הילארונית - לא רואה שינוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/10/2020 | 23:23 | מאת: אדווה

שלום, לפני חמישה ימים וחצי הזריקו לי חומצה הילארונית בקמטים שיורדים מהאף עד לפה (עקב צניחת נפח לחיים). אלא שאני מסתכלת במראה ולא רואה שום שינוי. האזור עדיין אדמומי והיה שטף דם שנעלם כבר, אבל אני לא רואה שינוי מהותי, אם בכלל, בקמטים. איך זה יכול להיות?

שלום רב, חסרים פרטים רבים בשאלתך. למשל, כמה מזרקים הוזרקו, למה רק באזור אחד? באיזו סמיכות? וכו׳ ממליץ להגיע לרופא המטפל לביקורת. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

22/10/2020 | 17:17 | מאת: אדווה

מזרק אחד של הרמוניקה יש עידון קל בלבד

שלום רב, בדכ כשרוצים לקבל יותר תוצאה צריך להשתמש ביותר ממזרק אחד. בנוסף, ספציפית לקבלת תוצאה מיטבית באזור קמטי האף-פה יש צורך בהזרקה באזורים קרובים חשובים ולא רק בקמט עצמו. קשה לאמוד את התוצאה ללא צילומים לפני - אחרי. ועם זאת ציינת שראית שיפור קל. לכן כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים