בצקת לאחר מילוי שקעי עיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/01/2021 | 13:11 | מאת: ליאת א

שלום לפני חודש עברתי מילוי שקעים עיניים ע"י חומצה הילרונית. הפיגמנט השחור מתחת לעין לא השתפר והרופאה המליצה להזריק חומר הבהרה שמפרק את המלנין. עברו 4 ימים מאז יש לי בצקת מתחת לשתי העיניים. הרופאה (שהיא גם רופאת עיניים המליצה לחכות) כתבה לי שהחומר עושה גם ניקוז של הלימפה. אני מאד מוטרדת ולחוצה מהבצקות. האם מומלץ להמתין כפי שאמרה? האם ניתן להמיס גם את חומר ההבהרה שהזריקה? אשמח לחוות דעתך המקצועית. תודה ליאת

שלום רב ליאת, נא פרטים נוספים כגון כמות ושם החומרים שהוזרקו, הנ״ל חשובים מאוד ומשפיעים על האבחנה וההחלטה על המשך הטיפול. בהנחה ומדובר בחומצה היאלורונית, כפי שציינת, הכל הפיך ו4 שבועות הן זמן רב להמתין לתופעות לוואי שתעבורנה. לכן, ממליץ להמיס את החומר שהוזרק לא נכון. לדעתי, המשך טיפול אצל הרופא שכבר בחרת היא הדרך הנכונה ועם זאת אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכת רפואה שלמה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

25/01/2021 | 16:01 | מאת: ליאת א

החומר שהוזרק בשקעי עיניים הוא סטילאז' אחרי ההזרקה לא הייתה לי שום בצקת. אחרי חודש הוזרק חומר בשם xela redem להבהרה וזה מה שגרם לבצקת הקטנה. את החומר הזה היא הזריקה לי לפני 6 ימים. לדברי הרופאה החומר פועל ויקח זמן עד שהבצקת תרד. מה דעתך? בנוסף, האם ניתן לעשות המסה לאחר הזרקת החומר הזה?

שלום רב, החומר שהוזרק יכול לגרום לבצקת כי מכיל גם חומצה היאלורונית. 6 ימים הם זמן קצר ויש להמתין עוד יותר משבוע לבחון את התוצאות. Xela Redem צריך להזריק במשך 3 מפגשים במרווחים של שבועיים ואחכ רק לבחון את התוצאה. בהצלחה, דר׳ ממלידר אבי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים