סקין בוסטר - התייעצות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/02/2021 | 13:53 | מאת: לי

היי, יש לי 2 צלקות אטרופיות מעל השפתיים, סמוך לקו החיוך. הן מופיעות בעיקר כשאני מחייכת. מעין קו שמופיע בכל צד. אתמול הלכתי לטיפול של סקין בוסטר וכעת יש לי נפיחות בעיקר בצד שמאל, איפה שהצלקת קצת יותר "ארוכה". כשאני מחייכת רואים שהנפיחות יוצרת מין בליטה לא מחמיאה. אני גם מרגישה מין תחושת "כבדות" כזו באזור. אני ממש בחרדות מזה ואני תוהה אם אלה תופעות לוואי שיחלפו בקרוב או שמא הוזרק לי יותר מידי חומר או שבכלל לא היה נכון להזריק לאזור הזה. יש לציין שאני בת 30 ולא הייתי זקוקה לנפח אלא פשוט לטשטוש של הצלקות כך שכשאחייך לא יראו זאת ולכן הומלץ לי על סקין בוסטר. מצרפת תמונה של ה"לפני".

שלום רב, אלה תופעות לוואי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים