קמטוטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/02/2020 | 09:47 | מאת: ליאת

שלום, יש לי מעט קמטוטים עדינים מתחת לעיניים , האםמהרמת גבות עם בוטוקס יכולה למפתוח את הקמטים ?

11/02/2020 | 19:17 | מאת: טלי

לא. כי מה שמתחת לעיניים מצריך טיפול לאזור שמחת לעיניים.ולא מה שמעליו

שלום רב, ניתן לטפל עם בוטוקס גם מתחת לעיניים ולכך דרוש מטפל מנוסה. ניתן גם לטפל בצורות אחרות כמו הזרקת prf. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

22/02/2020 | 01:36 | מאת: ליאת

הזרקת prfזה הזרקה או גלי רדיו?

PRF זה טיפול בהזרקה. מוכח במחקרים כיעיל מאוד לטיפול בשקעי העיניים. ה PRF משמש למגוון טיפולים ברפואה ומדובר בחומר שמכינים מהדם שלך. זהו חלק מרוכז של הדם המכיל חומרים רבים כמו טסיות, כדוריות דם לבנות, פקטורי גדילה, פיברין וכו׳ אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 0778181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים