כאבים חזקיםלאחר חומצה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/11/2020 | 21:15 | מאת: אורטל

שלום, עברתי נפני 14 יום הזרקה של חומצה היאלורונית בקו הלסת ויש לי כאבי ממש חזקים שאני לא יכולה לגעת באזור אפילו בליטוף ויש לי ממש גוש זה נורמלי ? ועדיין יש לי שטף דם אשמח שתענה

שלום רב, שבועיים הם הרבה זמן.. התופעות שאת מתארת נורמטיביות לאחר הזרקה בתקופת ההחלמה שנמשכת בממוצע עד עשרה ימים. כדאי להגיע לבדיקה אצל הרופא שהזריק. בכל מקרה אחר, חסרים פרטים כמו סוג חומצה היאלורונית וכמות. וכו. לחילופין, אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

22/11/2020 | 21:26 | מאת: אורטל

אתה יודע ממה זה יכול להיות ? בקשר לסוג של החומצה אני לא יודעת לצערי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים