שוב בקשר לרדיאס במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/05/2020 | 20:00 | מאת: מיה

שלום שוב ותודה על התשובה אז במידה ואזריק כמה פעמים רדיאס לשקע שבמצח ,, ניתן אז לצפות להטבה בשקע ? כלומר שתהיה בניית קולוגן טבעית שתטפל בשקע המעצבן הזה ? לא קל להשתעבד להזרקות כל כמה חודשים זה מתסכל גם כלכלית וגם הסיכון באזור זה

שלום רב, רדיאס מעודד יצירת קולגן חדש. עם זאת, לא ניתן לצפות לבניית קולגן מספיקה בכל מקרה. כדי לענות על שאלותיך האישיות והס-ציפיות כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה באופן אישי. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים